Sočen biskvit, ki bo osvojil vaša srca. Malo sestavin za veliko užitkov.
Odlična veganska sladica, ki jo bojo z veseljem jedli vsi. Z svojim osvežujočim sadjem bo ta biskvit odlična sladica za tople poletne dni.
Sočen biskvit s češnjami
Pripomočki
- Pekač
- 2 posodi
- Pečica
Sestavine
- 1 skodelica sojinega mleka
- 1/3 skoledice stopljenega kokosovega olja
- 1/2 žlice jabolčnega kisa
- 2 1/2 skodelic pšenične moke
- 1 čajna žlička pecilnega praška
- 1 skodelica kokosovega sladkorja
- 1 ščepec soli
- 2 skodelici razkoščičenih in razpolovljenih češenj
Priprava
- Zmešajte mleko, olje in kis in pustite stati 10 minut.
- V drugo posodo presejemo moko in dodamo pecilni prašek, sladkor in sol.
- Ko se mlečna mešanica ustali, dodamo jabolčni pire suhi mešanici in premešamo.
- Zmes premešamo rahlo, ne predolgo.
- Zmes prenesite v naoljen kalup, sploščite in po vrhu dodajte češnje. V testo jih malenkost potisnemo.
- Pečemo v predhodno ogreti pečici na 160 stopinj 45 minut.
-
BIO Polnozrnata pšenična moka 1000gProduct on sale
2,76 €2,10 € -
BIO Polnoznrata pirina moka 1000gProduct on sale
4,49 €3,24 € -
BIO Sladkor kokosovega cveta 1000gProduct on sale
13,49 €6,68 € -
BIO Sladkor kokosovega cveta 500gProduct on sale
7,49 €5,99 € -
Kokosovo olje 1000mlProduct on sale
6,59 €5,29 € -
BIO Kokosovo olje 1000mlProduct on sale
12,69 €7,98 € -
BIO Kokosovo olje 500mlProduct on sale
6,90 €4,89 €