Rahla torta z arašidovim maslom

Rahla torta z arašidovim maslom

Narejena v eni posodi, brez packanja in s samimi dobrimi sestavinami 😍 boljše kombinacije od arašidovega masla in čokolade ni, se strinjamo?😜

Hitro in enostavno, tako imamo najraje.

Rahla torta z arašidovim maslom

Rahla torta z arašidovim maslom

Čas priprave 10 mins
Čas kuhanja 25 mins
Skupni čas 35 mins
Postrežb 4

Pripomočki

  • Pečica

Sestavine
  

  • 40 g kokosovega olja
  • 1 čajna žlička vanilijevega ekstrakta
  • 140 g arašidovega masla
  • 50 g datljevega sirupa
  • 1/2 čajne žličke sode bikarbone
  • 54 g vode
  • 70 g kokosovega sladkorja
  • 100 g polnozrnate pirine moke
  • 1 laneno jajce ( 1 jedilna žlica laneni semen + jedilni žlici vode, pustite stati 5 min)
  • 60 g nasekljane čokolade ali čokoladnih kapljic

Priprava
 

  • Pečico segrejte na 175°C.
  • Mokre sestavine zmešajte v posodi, dodajte suhe in premešajte.
    Na koncu dodajte še čokolado.
  • Postavite v manjši okrogel pekač in pecite 20-25 minut.
  • To je VSE! očna, lahka, prhka in okusna 😍