Kremne Cappucino kocke
Sestavine
Dno (spodja plast)
- 200 g Piškotov brez glutena
- 100 g Temne čokolade – stopljene
- 100 g Masla – stopljenega
- 2 žlički BIO Kakava
Krema
- 400 g Kremnega sira
- 100 g Eritritola – zmeljemo ga v prah
- 1 pumpica Vanilije paste
- 1 1/2 vrečke Krem fixa
- 1 žlica Instant kave – zmlete
- 1 žlička BIO Kakava
Priprava
Dno
- Piškotke zmeljite v blenderju, da nastane grobemu pesku podobna zmes. Dodajte kakav, čokolado in maslo ter premešajte. Masa mora biti dovolj kompaktna, da lahko z njo oblikujete dno.
- Oblikujte dno, poravnajte površino z dnom kozarca in postavite v hladilnik.
Krema
- Kremni sir, eritritol in vanilijo zmešajte z ročnim mešalnikom. Dodajte krem fix mešanico in miksajte še kakšno minuto. 2/3 mase prelijte in razporedite čez piškotno dno.
- V preostanek mase presejte kakav in instant kavo. Premešajte in posujte po vrhu kreme. Na rahlo premažite po vrhu prve kreme, posujte s kakavovimi zrni in postavite v hladilnik za vsaj 2-3 ure.
-
BIO Kakav v prahu 500gProduct on sale
11,19 €7,80 € -
Eritritol sladilo – 500g6,59 €
-
Eritritol – sladilo 1000g9,99 €
-
BIO Kakav v prahu 250gProduct on sale
6,49 €3,99 €