Akcije in popusti

Akcije v spletni trgovini ZALC.si se menjajo večkrat mesečno. Zaradi narave poslovanja včasih pride do zmede pri strankah, kateri popusti so aktivni. Vedno veljajo zgolj popusti, ki se vam obračunajo trenutno oziroma jih dobite s dodatnimi kuponi.

Akcije se seštevajo samo v določenih primerih!

Kode kuponov in pravila:

Zahvale – dobite jo v poslanem paketu in velja za nasledji nakup. Popust je veljave vedno kot dodaten popust, razen kadar je skupni seštevek DODATNIH popustov (kod za popust, posebni popusti) višji od 50%. Takrat se pri vseh ali določenih izdelkih popust onemogoči.

Popusti opuščene košarice – popusti, ki jih dobite po sms-ju oz. mailu zaradi opuščene košarice so aktivni vedno, ne glede na višino ostalih popustov in akcij. Ker so kuponi unikatni niso prenosljivi in so časovno omejeni. V primeru zlorabe kuponov (večkratnega uporabljanja) bomo stranki kupone onemogočili v celoti.

Posebni popusti in akcije – te kupone oz. akcije so deležni popolnoma vsi uporabniki na spletni strani. Kuponi se v kolikor skupmni popust ni večji od 50% seštevajo. Akcije veljajo po vnaprej določenih datumih, razen izjem, kjer se akcije podaljšajo. Posebni popusti se aktivirajo sami ali pa je potrebno dodati kodo za popust, ki je jasno navedena v promocijskem materialu.

Vsaka zloraba, prenašanje kuponov ali kakršnakoli druga nasprotovanja pravilom pri akcijah in popustih bodo sankcionirana s prepovedjo naročanja oziroma onemogočanjem uporabe popustov.

Izdelki na katere DODATNI POPUSTI NE VELJAJO:

Vsi izdelki iz kategorije 1+2 GRATIS

Vsi izdelki iz kategorije posebna ponudba

Vsi izdelki iz kategorije paketi