Vidni znaki staranja, razcepljeni lasje, krhki nohti, boečine v sklepih…

Vse to so vidni znaki pomankanja kolagena!

Vidni znaki staranja, razcepljeni lasje, krhki nohti, bolečine v sklepih?

Preizkusila si vse pa ne nič ne pomaga?

Imaš tudi ti občutek, da si preizkusila že vse možne stvari in nič ne pomaga. Koža je vsako leto v slabšem stanju, lepih nohtov ne moraš ohraniti, lase pa imaš vedno spete v čop oziroma figo, da se ne vidi kako so poškodovani.
Povrh vsega pa te po vsakem sprehodu bolijo sklepi in mišice. 

Največja laž!

Katero sprejme največ ljudi je, da pač tako je ko se staramo. Naša koža ne bo več tako napeta, nohti bodo krhki in rumeni, lasje so uničeni od let barvanja in slabe nege, kosti in sklepi pa so težava prav vsakega starejšega. 

Nihče vam ne bo pomagal v kolikor si ne sami – to pa je resnica!

Znaki pomankanja kolagena:

30

Do 40. leta dnevno proizvedemo % manj kolagena

80

Kolagen sestavlja % kože

2

Po 25. letu ga izgubimo % na leto

90

Kolagen tipa I, II in III sestavlja % vsega kolagena

Družinsko podjetje, ki želi zdravo Slovenijo

Moje ime je Anže Založnik, dolgoletni športnik in navdušenec nad zdravo prehrano in vodja podjetja. Kaj me žene naprej v življenju!?

Predvsem želja pomagati čim več ljudem! Če si kdaj komu pomagala in v zameno nisi zahtevala nič več kaj mislim 🙂 

No žal ti izdelkov brezplačno ne moram dati, vedno pa ponudim NAJBOLJŠO ceno, ki jo lahko damo!

V podjetju pa nisem sam. Smo mlado družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo prehranskih dopolnil in naravne kozmetike že vrsto let. 

Vsi naši produkti so narejeni iz skrbno izbranih sestavin najvišje kakovosti. Prav tako pa so vsi produkti narejeni v EU ali v SLOVENIJI in so tako podvrženi najvišjim standardom testiranj. 

Naš moto je našim kupcem omogočiti zdrav način življenja in pomoč pri težavah s naravnimi izdelki. Veliko naših izdelkov je veganskih, kar je naša dodatna prednost, saj tako res vidite, da izberamo le najboljše sestavine. 

Prav tako je večina naših izdelkov pakirana v PREMIUM embalaže. Spet smo želeli iti nekoliko dlje in res narediti kvalitetne izdelke in tudi embalažo. Tako strmimo, da bo čim več naših izdelkov v embalažah, ki so okolju prijazne.

Vsi naši izdelki so preizkušeni tudi z naše strani in jih redno uporabljamo tudi mi. To je vedno naša prva prednost. 

Naj vam predstavimo naš najbolj prodajan produkt

Kolagen beauty je naš najbolj prodajan produkt od obstoja našega podjetja. Tako je v zadnjih 5 letih še nikoli nismo prodali takšno število enega izdelka. Kar nekaj časa smo se spopadali s prekomerno prodajo. Vedno imamo težave in kar se jih ne moramo rešiti. Vedno večje število žensk, ki želi naš izdelek je težava tud za nas. Zato vedno sveetujemo, da naročiš svoj kolagen dokler, ga lahko dobiš!

KAJ SPLOH JE KOLAGEN?

Kolagen je največja beljakovina v telesu. Pomislite na to kot na “lepilo”, ki drži vaše telo skupaj. Je strukturna komponenta, ki tvori vezna tkiva, kot so kite in hrustanec, in ima pomembno vlogo v naših kosteh, laseh, koži, nohtih, sklepih in celo črevesju. Ni treba posebej poudarjati, da je to precej pomemben del telesa! Ker je kolagen beljakovina, je sestavljen iz aminokislin, večina pa iz prolina in glicina. S staranjem se kolagen v telesu začne poslabšati in proizvodnja se upočasni. Ta postopek se začne v srednjih dvajsetih letih in je v naši koži najbolj opazen kot drobne linije in gube.

Ker proizvajamo manj kolagena, so med drugimi opaznimi težavami, krhki lasje in nohti, težave s prebavo, izrazitejši celulit in bolečine v sklepih. Naše telo od približno 25. leta naprej vsako leto izgubo 2% kolagena, hkrati pa je kolagen, ki ga telo proizvaja slabši in tako ne vpliva enako. Tako se znajdemo pri starosti 50 let in kar naenkrat je naši telo izgubilo že 50% moči proizvajanja kolagena. 

Kje najdemo kolagen

V naravi kolagen najdemo izključno pri živalih, zlasti v mesu in vezivnem tkivu sesalcev. Kolagen je del vezivnega tkiva, ki koži pomaga pri čvrstosti, prožnosti in nenehnem obnavljanju kožnih celic. Kolagen je ključnega pomena za elastičnost kože. Ligamenti so druga vrsta vezivnega tkiva, ki pritrdi dve kosti in posledično drži sklepe skupaj. Kite so podobne, a drugačne vrste tkiva, ki mišice pritrdijo na kosti. Vsa ta tkiva, kosti, vezi, kite in same skeletne mišice so sestavljene iz beljakovin. Ena izmed prevladujočih beljakovin se imenuje kolagen. Kolagen je glavna sestavina vezivnega tkiva in je največja beljakovina pri sesalcih, saj predstavlja približno 25% do 35% vsebnosti beljakovin v celotnem telesu.

KOLAGEN BEAUTY

Kolagen beauty vsebuje sestavine, ki s strani nacionalnega urada EU dokazana pomagajo pri ohranjanju elastičnosti kože, razbarvanju in vsesplošni lepoti. Gre za izjemno formulo, ki smo jo razvili v zadnjih letih z našimi dobavitelji. Prav posebna formula vsebuje vse tri najpogostešje vrste kolagena, ki predstavljajo kar 90% vsega kolagena v telesu.

Poleg tega pa vsebuje še kar 8 drugih sestavin, ki s katerimi bo tvoje telo doživelo pravi preporod.

 

NAJBOLJ KOMPLETEN KOLAGEN

Kolagen tip I

Kolagen tip I najdemo predvsem v ribah. Je najpomembnejši pri vplivih na kožo, nohte in lase. Nekateri mu pravijo tudi lepotni kolagen.

Je zastopan predvsem v sklepih in sklepnih ovojnicah, zato ga uporabljamo, kadar imamo težave s sklepi.

Je drugi najpogostejši kolagen v telseu. najdemo ga predvsem v koži in vezivnem tkivu. Je pomembnen za ohranjanje elastične segmenta kože, tkiv sten krvnih žil in ostalo. 

Odličen in ključen dodatek vrhunskemu kolagenu. Prav tako ena izmed ključnih sestavin v naši koži. Večina nje se namreč nahaja v naši koži in sklepnih ovojnicah. Hialuronska kislina kožo navlaži in ji doda elastičnost. Hkrati pa dvigujemo vrednost nje tudi v sklepih kjer je nujno potrebna, prav tako za vlaženje in pravilno delovanje le teh.

Vsem poznam vitamin, ki bo ključno prispeval pri sintezi kolagena v vaše telo. Vitamin C namreč stabilizira in da strukturo kolagena, da se lahko ta absorbira v molekule. 

Vitamin B2 / Riboflavin je odličen dodatek, ki bo pomagal pri zdravju kože, zmanjšal utrujenost in pripomogel pri delovanju rdečih krvnih celic

Niacin pomaga graditi celice v koži, hkrati pa jih ščiti pred okoljskimi obremenitvami, kot so sončna svetloba, onesnaženje in toksini. Zdravi akne. Niacinamid je lahko koristen pri hudih aknah, zlasti vnetnih oblikah, kot so papule in pustule

Vitamin A pomaga ohranjati zdravo kožo in sluznico nosu, sinusov in ust.

Jod bo pripomogel k vzdrževanju vaše kože, da bo ta lepa še naprej.

Biotin prispeva k ohranjanju zdrave kože in las.

Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov. Kot tudi pri ohranjanju vašega imunskega sistema!

Vse to v zgolj enem odmerku 

POSEBNA PONUDBA

POSEBNA PONUDBA

1+2 GRATIS Kolagen beuaty - 60 kapsul

Kolagen beauty je komplektna mešanica vseh treh najpogostejših tipov kolagena I, II in III. Poleg tega je dodan še vitamin C, ki pripomore k pravilni in hitri sinteziji kolagena v telo, ter hialuronska kislina, ki bo vaše sklepe in kožo še dodatno izboljšala.  Ker gre za najboljšo formulo so dodani še: Bitoin, Vitamin B2 in B3, Cink, Jod in Vitamin A. Pomaga pri izboljšanju vaše kože, nohtov, las in težavah pri sklepih. 

1 škatlica zadošča za 30 dni / 0,37€ na dan

98,97€  32,97€ 

NAROČI ZDAJ
0