ZALC

Korak 2 od 3

Naročilo je skoraj zaključeno 66%

STOP! Ne zapiraj te strani in ne klikni gumba za nazaj

Minut
Sekund

Živjo Anže tukaj iz ZALCa. 

Čestitam za nakup Arganovega olja. Prav to olje bo tvoji koži prineslo takojšnjo preobrazbo. 

Prosim te, da z mano ostaneš samo za minutko in ne zapreš te strani, oziroma ne pritiskaš gumba za nazaj. 

Si točno tam, kjer moraš biti. Pravkar sem v skladišču kjer pripravljamo tvoje naročilo, da bo pripravljeno za hitro dostavo.

Preden pa ga pošljemo na pot, imam za tebe posebno vprašanje.

Si želiš še bolj svilnato kožo, občutno manj drobnih linij in gubic ter naravno sijoč obraz brez madežev? 

Govorim o neverjetnih lastnostih Arganovega olja. Zamisli si… koža, ki izžareva naravno lepoto in mladost, vse zaradi moči arganovega olja…

Vem, da v hitrem tempu življenja pogosto pozabimo na redno nego kože.

Si pripravljena, če ti zmanjka našega olja…

Nič ni slabše kot to, da ti zmanjka tvojega najljubšega izdelka. Še posebej, če gre za arganovo olje, ki je ključnega pomena za zdravje vaše kože. 

Če ti ga zmanjka, se lahko tvoja koža vrne v prvotno stanje. To je korak nazaj, ki si ga nihče ne želi.

Da dosežeš najboljše rezultate pa je ključno, da arganovo olje redno vključuješ v svojo rutino.

Enako kot pri vsakodnevnem zdravem prehranjevanju – doslednost prinese dolgoročne koristi za tvoje zdravje in dobro počutje. 

Doslednost je ključ do svilnate, mladostne kože, ki jo lahko ponudi arganovo olje. 

Nič pa ni hujše, kot da ti sredi tedna zmanjka tvojega najljubšega olja.

Arganovo olje je kot čarobni eliksir za tvojo kožo. Če ti zmanjka, se lahko tvoja koža hitro vrne v prejšnje stanje.

To je korak, ki si ga ne želiš narediti. Arganovo olje je kot balzam za tvojo kožo, prav tako kot sončna svetloba za cvet. 

Predstavljaj si cvet, ki ne prejme dovolj svetlobe; začne veneti, izgubi svojo barvo in življenjsko energijo.

Podobno velja za tvojo kožo. Če tvoja koža ne dobi potrebne količine Arganovega olja, njenega ključnega vira vitaminov in antioksidantov, kožne celice začnejo trpeti. 

Koža postane suha, izpostavljena zunanjim vplivom in začne izgubljati svojo elastičnost.

Sijaj, ki ga arganovo olje prinaša, zbledi. Če prenehaš z redno uporabo Arganovega olja, je kot da bi cvetu odvzel svetlobo.

Posledice se hitro pokažejo. Zato je ključno, da Arganovo olje ostane del tvoje dnevne rutine, da tvoja koža ostane zdrava in naravno sijoča.

Stranke, ki uporabljajo Arganovo olje vsaj 3 mesece in več… poročajo o občutno boljših rezultatih kot tiste, ki ga uporabljajo samo 1 mesec. 

Pri koži je ključno, da bolj redno in dalj časa kot uporabljaš izdelke, boljše in trajnejše rezultate opažaš na koži, vratu in dekolteju.

Zato ti toplo priporočam, da si narediš vsaj 3 mesečno zalogo Arganovega olja in da z uporabo ne prenehaš. Vendar ti ne morem zagotoviti, da bo redno na zalogi.

Zato smo naredili dve stvari.

Prvo: naročili smo ogromno količino Arganovega olja..

In drugo: zdaj imamo na voljo posebno akcijo za vse stranke, ki so ga že naročile.

In tukaj nastopiš ti, ker ti nudimo enkratno priložnost, da nadgradiš svoje naročilo in dobiš dovolj Arganovega olja, da ti ga ne bo zmanjkalo in bo tvoja koža ostala napeta in mladostna.

Ampak preden ti povem vse o tej nori akciji, ki jo imamo na voljo zate, imam zate eno pomembno obvestilo.

Prav zaradi njegove kvalitete in priljubljenosti se je že zgodilo, da je bila zaloga hitro razprodana.

Spomnim se Tine, sodelavke iz našega oddelka za marketing, ki je navdušena uporabnica Arganovega olja. Njen sijaj kože je postal kar legendaren v pisarni. Po nekaj mesecih uporabe je Tina želela vzeti novo stekleničko iz naše zaloge, a je bila šokirana, ko je odkrila, da ga je zmanjkalo.

To je bil velik udarec za njo. 

Njena koža je sčasoma izgubila tisti značilni sijaj in elastičnost, ki jo je pridobila z uporabo Arganovega olja. 

Vrnile so se tiste stare gubice in suhost, jasno je bilo, da to ni več ista Tina, polna energije in samozavesti, ki smo jo poznali.

Mene je njena zgodba globoko ganila in vedel sem, da se moramo potruditi, da bomo lahko našim strankam zagotavljali konstantno zaloge tega dragocenega olja.

Ne dovoli, da bi se tudi tebi zgodilo kaj podobnega kot Tini. Poskrbi za svojo zalogo in ne dovoli, da bi tvoja koža ostala brez tega naravnega eliksirja mladosti.

Zato smo se odločili ukrepati.

Prvo: naročili smo ogromno količino Arganovega olja.

In drugo: za vse naše stranke, ki so že naročile, smo pripravili posebno ponudbo.

In zdaj nastopiš ti! Ponujamo ti ekskluzivno možnost, da nadgradiš svoje naročilo.

Tako boš imela dovolj arganovega olja, da ti ga ne bo zmanjkalo, tvoja koža pa bo ostala sijoča in mladostna.

Vendar, preden ti razkrijem vse podrobnosti te neverjetne ponudbe, moraš vedeti nekaj pomembnega. 

Ta ponudba je na voljo le dokler pakiramo tvoje naročilo. To pomeni, da če želiš nadgraditi svoje naročilo, moramo našim delavcem v skladišču dati dovolj časa, da v tvoj paket dodajo še te dodatne stekleničke, preden bo tvoje naročilo odposlano.

Saj se spomniš Tine, kajne? Ne želiš, da se ti zgodi nekaj podobnega.

Ko enkrat zapakiramo tvoje naročilo, ga kurir praktično takoj odpelje in v tem primeru nadgradnje tvojega naročila ni več mogoče.

Zato sem pod tem videom postavil odštevalnik, ki odšteva od 30 minut.

To je časovni okvir, ki ga imamo, da zadržimo tvoje naročilo in dodamo dodatne stekleničke. 

Če v tem času nadgradiš svoje naročilo, bomo lahko pravočasno pripravili vse, preden bo prepozno.

Polagam ti na srce, da to narediš zdaj! Ta ekskluzivna ponudba velja le dokler pakiramo tvoje naročilo.

To je prijazno opozorilo, da ne zamudiš te posebne priložnosti. Ko tvoje naročilo odide, ti te posebne ponudbe ne moremo več zagotoviti.

Če želiš izkoristiti to izjemno priložnost in prihraniti na dodatnih stekleničkah arganovega olja, potem pritisni na velik rdeči gumb »DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO«, ki ga najdeš pod tem videom.

Tako bomo nadgradili tvoje naročilo in dobiš obilo dodatnega arganovega olja, ki ga boš še kako potrebovala, za samo nekaj evrov več.

Kaj to pomeni zate?

Kot prvo: še bolj hidrirano kožo, izboljšanje elastičnosti, zmanjšane gubice in izjemno sijočo kožo. Več kot uporabljaš arganovo olje, bolj opazni so rezultati.

In ne želiš se znajti v situaciji, ko nam zmanjka zaloge, kajne? Da se tvoje stanje povrne nazaj, koža postane suha in gubice bolj izrazite.

V bistvu je formula preprosta: dlje kot uporabljaš arganovo olje, bolj zdrava in lepša bo tvoja koža.

Zato, ko pritisneš na spodnji gumb, bomo nadgradili tvoje naročilo in dobiš obilo arganovega olja za nekaj evrov več. Dodali ti bomo kar 6 dodatnih stekleničk.

In da stvar postane še boljša – tudi to nadgradnjo ščitimo z našim 30-dnevnim jamstvom. Če občutiš, da arganovo olje ni izpolnilo tvojih pričakovanj, nam lahko v 30 dneh pošlješ prazno stekleničko in vrnili ti bomo ves denar. 

To 100% 30-dnevno jamstvo velja za vse izdelke v tvojem paketu.

Sedaj, kaj je ta neverjetna ponudba, ki ti jo ponujamo?

Običajno stane ena steklenička arganovega olja 12,99€. Če bi torej želela naročiti 6 stekleničk po redni ceni, bi plačala skoraj 80€. 

Vendar, s to neverjetno akcijo, ne boš plačala niti pol te cene.

Ker že imamo tvoje naročilo, lahko nadgradiš za samo 4,98€ na stekleničko. Ta ponudba ni na voljo nikjer drugje in je na voljo samo tebi, dokler še nismo odposlali tvojega naročila.

Ko ga enkrat pošljemo, ti ne morem več ponuditi istega popusta.

Mnogo naših strank je že zapustilo to stran, pa so potem klicali in spraševali, če jim lahko naknadno pošljemo teh dodatnih 6 stekleničk. 

Žal pa tega preprosto ne moremo narediti po tem, ko že zapakiramo in odpošljemo tvoje naročilo. Zato se odloči zdaj.

Če želiš nadgraditi naročilo in dobiti še več našega zlatega arganovega olja, ki vsem našim strankam pomaga obnoviti kožo in ji dati sijaj, potem samo pritisni na spodnji gumb “DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO”.

Če ne želiš nadgraditi, potem sploh ni problema. 

Toda pomeni, ko zapustiš to spletno stran, ti ne moremo več ponuditi našega kakovostnega arganovega olja po samo 4,98€ na kos.

Če želiš še bolj sijočo, hidrirano kožo in izgledati osupljivo, ti toplo priporočam, da nadgradiš svoje naročilo. Tako prejmeš obilo dodatnega arganovega olja za samo 4,98€ na kos.

In ne pozabi, ko nadgradiš svoje naročilo, te še vedno ščiti naše 100% jamstvo na tvoje zadovoljstvo. V naslednjih 30 dnevih lahko vrneš prazno stekleničko, mi pa ti vrnemo vso kupnino.

Zato res nimaš kaj izgubiti. Nadgradi svoje naročilo tako, da pritisneš na spodnji gumb “DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO” in prejmeš še šest dodatnih stekleničk arganovega olja za samo 4,98€ na kos.