ZALC

Korak 2 od 3

Naročilo je skoraj zaključeno 66%

STOP! Ne zapiraj te strani in ne klikni gumba za nazaj

Minut
Sekund

Živjo! Anže tukaj iz ZALCA. 

Hvala, da ste izbrali Magnezij Kompleks. To je bila res prava odločitev za katero sem siguren da bo že v kratkem imela neverjetne učinke

Prosim, da mi nameniš samo še nekaj trenutkov preden zapustiš to stran saj imam zate posebno vprašanje.

Si želiš uravnovesiti svoje hormone na dolgi in rok in končno posvetiti sebi?

Naj vse neprespane noči, stresni dnevi in pridobljeni kilogrami postanejo preteklost…

Res si želim zate samo najboljše in kako sem vesel, da vidim, da si na pravi poti.

Kaj kmalu boš ugotovila kako prijetno je lahko življenje, ko iz njega izločiš vse neprijetne dejavnike, ki ti ga grenijo in tako postaneš popolnoma nova verzija sebe.

Že vidim, polna energije, vitalnosti, končno naspana in vesela novih izzivov.

Vsakdanje tegobe življenja te ne vržejo več iz tira…

Vse to in še več boš dosegla z našim Magnezij Kompleksom oziroma najboljšim magnezijev na trgu.

Tako dovršene formule namreč nima nobeno podjetje in seveda tudi z razlogom, saj je tako zahtevno formulacijo kar 5 različnih magnezijev izredno težko dobiti redno. 

V zadnjem času pa so se cene teh izdelkov še posebej podražile, ampak mi tega ne želimo prenesti nate, zato ceno ohranjamo najnižje kar se da. 

Tukaj tudi tiči razlog zakaj nobeno podjetje ne želi tako dobrega magnezija, saj na njemu težko zaslužijo veliko… 

No nam se ne gre za denar, nam se gre za tvoje zdravje. Nam je pomembno samo to, da lahko pomagamo tebi!

Zato smo šli v zelo zelo rizično potezo, ki nas trenutno kar malo tepe…

Pred nekaj meseci smo oddali največje naročilo za magnezij do sedaj…

Bili smo zelo navdušeni, da bomo končno lahko zadovoljili vse naše stranke z našim magnezijem, saj se je prej redno dogajalo, da ga kakšen teden nismo imeli. 

Ta izpad zaloge pa nas še ni tako zmotil dokler nismo tega občutili na lastni koži. Ja prav jaz sem imel pred časom izredne težave z migrenami, tako hudo, da me je za nekaj dni popolnoma priklenilo na posteljo….

Stres podjetja in vodenja ekipe je prinesel svoje, seveda potem je tukaj še družina, ki če damo roko na srce dostikrat povzroči še več stresa kot služba in pok, bilo je preveč…

Gledam, kje sem zamočil v svojem ritualu in ugotovim… Že 4 tedne ne jemljem magnezij kompleksa, ker sem zadnjega raje prodal kot ga obdržal zase…

Tolkel sem se po glavi, da bi skoraj spet dobil migreno in tako naročil novo zalogo…

No tukaj pa se zaplete…

Dobavitelj mi je rekel, da za tako velika naročila spet potrebuje več časa, saj so sestavine res težko dobavljive in evo mogel sem kupiti pri konkurenci.

No to me ni tako prizadelo, kot me je dejstvo, da sem porabil skoraj 100€ da sem dobil vse te vrste magnezije, ki jih imamo mi v izdelku.

Zato sem sklenil, da jaz brez magnezija ne bom nikoli več. Zato bom zadnjo stekleničko raje obdržal jaz, tudi če bo naročilo prišlo iz tvoje strani.

Kot vidiš ga imamo danes dovolj ampak nikoli se ne zanašaj na danes, to ti povem iz izkušenj. 

Zato sem zate pripravil posebno ponudbo, da se slučajno tebi ne zgodi enaka zgodba kot meni. 

In verjemi tako dobre ponudbe res ne moramo premagati, saj smo se popolnoma “slekli” kot bi rekli.

Tukaj ti zares pokažemo, da nam zaslužek ni glavnega pomena in da smo popolnoma zadovoljni s tem malim kar smo zaslužili v začetku nakupa. 

V tej ponudbi pa bomo naredili zgolj 3 procente profita. Ja to je res najboljpa ponudba, ki ti jo bom dal ker res hočem, da te ne doleti enaka zgodba kot je mene in si res zagotoviš dovolj veliko količino magnezija, da boš mirna vsaj naslednje mesece. 

Ko se bodo čez nekaj dni pričeli prvi efekti bo žal za to ponudbo že prepozno in takrat ti po taki ceni nikakor ne morem poslati več teh izdelkov. 

Lej tukaj gre za res promocijsko ponudbo, kjer ne zaslužimo nič, ker že imamo tvoje naročilo. 

Tako je tvoje naročilo že v skladišču, poštnina je že plačana in samo zato ti lahko ponudim res noro ceno na Magnezij kompleks. 

Ta ponudba je na voljo samo dokler pakiramo tvoje naročilo. 

To pomeni, da če želiš nadgraditi svoje naročilo moramo našim delavcem v skladišču zagotoviti dovolj časa, da v tvoj paket dodajo še ta dodaten magnezij, preden bo tvoje naročilo odposlano.

Ko paket zapakiramo ga dostavna služba praktično takoj vzame in v tem primeru ti ne moremo več ponuditi nadgradnje tvojega naročila in tako zamudiš to posebno akcijo.

V takem primeru ti bomo poslali samo tvoje obstoječe naročilo.

Glej, pod tem videom bom nastavil uro, ki odšteva od 30 minut, ker lahko tvoje naročilo zadržimo samo za toliko časa. Če v tem času nadgradiš svoje naročilo, potem bodo naši delavci v skladišču imeli dovolj časa, da pripravijo tvoje novo naročilo, preden bo prepozno.

To je samo prijazen opomnik, da ne bo slabe volje, če zamudiš to enkratno ponudbo, ker ti jo kasneje ne moremo več ponuditi.

Ta ponudba velja samo zdaj in dokler ne odpošljemo tvojega paketa.

Če želiš sprejeti to posebno ponudbo in ogromno prihraniti na dodatnih pakiranjih magnezija, potem pritisni na velik rdeči gumb »DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO«, ki ga najdeš pod tem videom.

Tako bomo nadgradili tvoje naročilo in dobiš ogromno dodatnega magnezija za samo nekaj evrov več.

Kaj to pomeni zate?

Da končno lahko uživaš v življenju brez stresa, kjer ti glavoboli, slabo spanje, mišični krči in utrujenost ne krojijo vsakdana. 

Poleg tega, pa se tako izogneš neprijetni situaciji, če nam zmanjka zaloge in se tvoje stanje povrne nazaj. V nekaj tednih brez uživanja magnezija se ti lahko ponovno pojavi nespečnost, glavoboli in hormonsko nihanje…

Saj veš, če telo ne dobi redne, zadostne količine vseh vrst magnezija in vseh ostalih vitaminov in mineralov, potem ves napredek izgine in se vse vrne nazaj v staro stanje.

Verjamem, da bo tudi tvoja izkušnja z našim magnezij kompleksom nova zgodba o uspehu našega izdelka.

Torej, če povzamem, ko pritisneš na spodnji gumb, bomo nadgradili tvoje naročilo in tako dobiš ogromno količino magnezija za samo nekaj evrov več na pakiranje.

Dodali ti bomo kar 3 dodatne stekleničke Magnezij Kompleksa

Povrhu vsega, pa tudi to nadgradnjo ščitimo z našim 30-dnevnim jamstvom.

V kolikor te naš magnezij ne prepriča in navduši…

Nam lahko po 30 dnevih pošlješ nazaj prazno embalažo in ti bomo vrnili ves denar.

To 100% 30 dnevno jamstvo velja za vse izdelke v tvojem paketu.

Okej skratka kaj je ta nora ponudba, ki jo imam zate na voljo?

Ta dodatna pakiranja normalno stanejo 27,99€ za kos.

To bi pomenilo, da če bi naročili 3 škatljice po redni ceni bi za to plačali skoraj 100 €.

Ampak v tej naši nori akciji ne rabiš plačati niti pol toliko.

Ker že imamo tvoje naročilo, ga lahko nadgradiš za samo 11,30€ na kos.

Ta ponudba ni na voljo nikjer drugje.

Na voljo je samo tebi, dokler še nismo odposlali tvojega naročila.

Ko ga enkrat pošljemo ti ne morem več ponuditi istega popusta.

Kar nekaj strank je že zapustilo to stran, pa so potem klicali in spraševali, če jim lahko naknadno pošljemo te dodatne tri škatlice.

Ampak tega preprosto ne moremo narediti po tem, ko že zapakiramo in od pošljemo tvoje naročilo.

Zato moraš to narediti zdaj.

Če želiš nadgraditi naročilo in dobiti še več našega izjemnega magnezija, ki vsem našim strankam pomaga izboljšati spanje, zmanjšati stres in doseči dobro počutje, potem samo pritisni na spodnji gumb “DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO”

Če ne želiš nadgraditi, potem sploh ni problema.

Samo vedi, da ko zapustiš to spletno stran, ti ne moremo več ponuditi našega Magnezij Kompleksa po samo 11,30€ na pakiranje.

Če se resno želiš znebiti utrujenosti, krčev in hormonskega neravnovesja, potem ti toplo priporočam, da nadgradiš svoje naročilo.

Tako prejmeš še ogromno dodatno količino magnezija za samo 11,30€ na kos

In ne pozabi, ko nadgradiš svoje naročilo te še vedno ščiti naše 100% jamstvo na tvoje zadovoljstvo in lahko kadarkoli v naslednjih 30 dnevih vrneš prazno embalažo magnezija, mi pa ti vrnemo vso kupnino.

Zato res nimaš kaj za izgubiti. Nadgradi svoje naročilo tako, da pritisneš na spodnji gumb “DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO” in prejmeš še tri dodatne stekleničke Magnezija za samo 11,30€ na kos.

Sedaj grem hitro spakirati tvoje naročilo, da lahko čim hitreje preizkusiš najboljši magnezij na trgu.