ZALC

Korak 2 od 3

Naročilo je skoraj zaključeno 66%

STOP! Ne zapiraj te strani in ne klikni gumba za nazaj

Minut
Sekund

Živjo, Anže tukaj iz ZALCa. 

Čestitam za nakup Omega 3 Ultra+, našega najbolj koncentriranega vira omega-3 maščobnih kislin. Verjamem, da bodo učinki tega izdelka na tvoje zdravje resnično presenetljivi.

Prosim te, da ne zapreš te strani in se mi posvetiš samo za minuto.

Kot vidiš, sem trenutno v našem skladišču, kjer imamo veliko zalogo.

Preden pripravimo tvoje naročilo in ga ekspresno pošljemo, bi te rad vprašal nekaj zelo pomembnega.

Ali si želiš kar se da dolgo ohraniti optimalno delovanje možganov, imeti mehke in gibljive sklepe, zdravo srce in odličen vid?

Sigurno je bil odgovor pritrdilen…

Zato verjamem, da Omega 3 Ultra kupuješ z namenom, da izboljšaš svoje zdravje. Morda se boriš z občutljivimi sklepi, utrujenostjo ali pa želiš podpreti zdravje svojega srca in možganov.

Predstavljal si, da so tvoje oči kot leča na kameri in Omega 3 je čistilo, ki lečo vsak dan večkrat pobriše, da ta ostane čista in brez madežev…

Ali pa si zamisli kako je ko se na tvoji poti v službo pričnejo dela na cesti, ki naredijo veliko gužvo… no tako je s tvojim ožiljem skozi leta in gužva je proti srcu. Ampak ne skrbi Omega 3 bo poskrbel, da bodo ceste čim bolj pretočne in jih ne bo treba obnavljati.

Ja, to in še mnogo več ti ponuja svež in najbolj kakovosten omega 3 Ultra+.

Živimo v časih, ko je težko najti čas in priložnost za skrb našega zdravja in dejansko zaužiti dovolj svežih in predvsem kakovostnih maščobnih kislin, ki so ekstremno pomembne za našo vitalnost skozi leta.

Popolnoma te razumem. A kljub temu, da je Omega 3 že v tvoji košarici ti moram razkriti eno stvar.

Glavna sestavina Omega 3 Ultra+ so visoko koncentrirane maščobne kisline. In prav te, visoko koncentrirane omega-3 maščobne kisline, prihajajo iz rib, ki živijo v čistih, globokih vodah, ki so izredno težko dostopne.

Zato je dobavljivost najbolj čistih olj vedno pod vprašajem.

Verjetno se zavedaš kako težko je ribičem ujeti najbolj specifično ribo v globokih oceanih, da ustreza vsem najstrožjim certifikatom?

A prav to je ključno za naš najbolj kakovosten, svež in najbolj učinkovit omega 3 na trgu.

Se še spomniš pandemije s korono? No od takrat so ljudje popolnoma ponoreli…

V samo nekaj letih se je veliko več ljudi začelo zavedati kako pomembno je zdravje….

Zato vse od takrat izredno težko pridobimo visokokoncetrirane maščobne kisline omega v dovolj velikih količinah, da bi lahko izdelek nemoteno prodajali čez celo leto.

Ta prekinjena dobava in nesigurnost nas je že nekajkrat udarila po prstih in prišlo je do slabe volje pri kupcih in seveda tudi pri nas, saj nismo mogli dobiti nove dovolj kvalitetne zaloge.

Na žalost v Evropi samo dvakrat na leto lahko dobimo Omega 3 v dovolj sveži obliki, da zadosti našim najvišjim standardom.

Sveža oblika omega 3 maščobnih kislin pa je tista, ki je najbolj pomembna za optimalno delovanje možganov, sklepov, oči in zdravje srca.

Toda tako kot pri vsaki stvari, tudi Omega 3 Ultra+ deluje najbolje, če ga jemljemo redno.

Rezultati se bodo opazili hitro z meseci pa bodo zgolj nalagali in se izboljševali. Tako bo omega 3 kmalu postal redni sopotnik v tvojem življenju

Verjamem, da se bodo rezultati hitro opazili in bo omega 3 postal reden sopotnik v tvojem življenju.

Zaradi omejenosti zaloge, pa obstaja možnost, da ga ne bo na voljo, ko ti ga bo že primanjkovalo.

Zato ti svetujem, da si zagotoviš dovolj zaloge, saj ti res ne morem obljubiti kdaj bomo spet dobili novo pošiljko svežega najbolj kakovostnega ribjega olja.

Zato sem posnel ta poseben video, da te opozorim na težavo z dobavo tako kvalitetnega olja.

Hkrati pa sem zate pripravil enkratna priložnost, da nadgradiš svoje naročilo in dobiš veliko ribjega olja za samo nekaj evrov več.

Ampak preden ti povem vse o tej nori ponudbi, ki jo imamo na voljo zate, imam zate eno pomembno obvestilo.

Ta ponudba je na voljo samo dokler pakiramo tvoje naročilo. To pomeni, da če želiš nadgraditi svoje naročilo moramo našim delavcem v skladišču zagotoviti dovolj časa, da v tvoj paket dodajo še dodatne kose Omega 3 Ultra+, preden bo tvoje naročilo odposlano.

Ko paket zapakiramo ga dostavna služba praktično takoj vzame in v tem primeru ti ne morem več ponuditi nadgradnje tvojega naročila in tako zamudiš to posebno ponudbo.

V takem primeru ti bomo poslali samo tvoje obstoječe naročilo.

Glej, na vrhu strani bom nastavil uro, ki odšteva od 30 minut, ker lahko tvoje naročilo zadržimo samo za toliko časa. Če v tem času nadgradiš svoje naročilo, potem bodo naši delavci v skladišču imeli dovolj časa, da pripravijo tvoje novo naročilo, preden bo prepozno.

To je samo prijazen opomnik, da ne bo slabe volje, če zamudiš to enkratno ponudbo, ker ti jo kasneje ne moremo več ponuditi.

Ta ponudba velja samo zdaj in dokler ne odpošljemo tvojega paketa.

Zato sem pripravil poseben paket, ki vključuje 4 dodatne kose Omega 3 Ultra+. Če jih naročiš danes na naši spletni strani po polni ceni, bi te skupaj prišlo kar 75,96€

Ampak v tej naši nori akciji ne rabiš plačati niti pol toliko.

Ker že imamo tvoje naročilo, ga lahko nadgradiš za samo 7,40€ na pakiranje.

To pa še ni vse!

Če naročilo v naslednjih minutah ti zraven priložim popolnoma brezplačno še 1x Vitamin E v vrednosti kar 11,99€, da bodo tvoje kosti zdrave in močne, koža pa se bo obnavljala hitreje!

Skupaj bi te tako naročilo v naši spletni trgovini prišlo skoraj 90€. 

Danes pa ne rabiš v tej posebni ponudbi odšteti niti pol toliko. Celoten paket Omega 3 Ultra + darilo Vitamin E dobiš za samo 4 x 7,40€

Ta ponudba ni na voljo nikjer drugje in jo najšed samo na tej posebni strani. 

Na voljo je samo tebi, dokler še nismo odposlali tvojega naročila.

Ko ga enkrat pošljemo ti ne morem več ponuditi istega popusta.

Če želiš nadgraditi svoje naročilo in letos res poskrbeti za svoje zdravje, potem samo pritisni na spodnji gumb “DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO“.

V kolikor ne želiš nadgraditi naročila, potem sploh ni problema.

Vedi pa, da ti po zapustitvi te spletne strani ne moremo več ponuditi našega izdelka Omega 3 Ultra+ za samo 7,40€ na kos.

Aja pa še to…

Za konec bi ti rad povedal, da tvoje zadovoljstvo postavljamo na prvo mesto. Če iz kakršnega koli razloga omega 3 ultra ne bo prinesel 100% zadovoljstva in res ne vidiš razlike, ki ti jo prinese redno uživanje omega 3, lahko v 30 dneh vrneš prazno embalažo in vrnili ti bomo vso kupnino.