ZALC

Korak 2 od 3

Naročilo je skoraj zaključeno 66%

STOP! Ne zapiraj te strani in ne klikni gumba za nazaj

Minut
Sekund

Pozdravljeni, tukaj je Anže iz ZALCa. 

Čestitamo vam za nakup najboljšega izdelka za ženske Her Balance PLUS. 

To je bila res prava odločitev, ki bo že v naslednjih dneh imela pozitivne rezultate na vaše počutje, težave in splošno zdravje.

Prosil bi vas, da ostanite z mano le minuto in ne zapirajte te strani ali pritiskajte na gumb za nazaj.

Ste na pravem mestu. Kot vidite se trenutno nahajam v skladišču kamor sem skočil pogledati iz laboratorija kjer razvijamo nov izdelek, kakšno je stanje z naročili in zalogo izdelka Her Balance PLUS. 

Takoj ko sem videl kakšna gužva je pri naročilih sem skočil pomagati in pakirati vaše naročilo.

Toda preden pošljemo vaše naročilo imam za vas zelo pomembno vprašanje. Želite ostati brez izcedkov, vonjav in okužb na dolgi rok ter si želite, da je vaše počutje dobro vsak dan.

Govorim o še močnejšem in boljšem učinku Her Balance PLUS. Predstavljajte si to… Nič več vnetij, izcedkov, neprijetnih vonjav, napihnjenosti, krčev in plinov.

Poglejte, ko smo izdelek Her Balance PLUS prvič ponudili  v naši zaprti skupini je izdelke požel tako veliko zanimanje, da smo morali prestaviti uradno predstavitev izdelka, saj ga nismo imeli dovolj in smo vse zaloge takoj razprodali. 

Tako je kar nekaj strank po prvi steklenički doživelo hladen tuš, saj nismo imeli več zaloge. Ker pa ga nismo mogli dobaviti, je žal izginilo veliko napredka, ki so ga naše stranke dosegle. Razlog za to je enak kot pri negi rože.

Če rože ne zalivate redno, ovene, in enako se zgodi z vašim telesom, če mu ne pomagate.

Če telo ne dobi dovolj pravih hranilnih snovi, lahko trpita vaše zdravje in dobro počutje. Her Balance PLUS hitro začne vplivati na spremembe, zato se ne pojavijo nove težave in se vam ni treba vrniti k neprijetnemu in neuravnovešenemu počutju.

Tako hitri kot pa so rezultati, lahko le ti tudi usahnejo, nekako tako kot roža, ki jo ne zalijemo poleti.

In kot si lahko predstavljate, so bile stranke zaradi tega zelo slabe volje in celo razburjene. 

Imamo izdelek, katerega sestava presega vse, kar smo videli na trgu, vendar žal nismo imeli dovolj, da bi vse naše stranke ohranile ravnovesje in tisto samozavestno žensko energijo, ki so jo dosegle v prvem mesecu uporabe. 

Pa ne samo to!

Stranke, ki jim je na začetku uspelo naročiti večjo zalogo in so jo jemale izdelek vsaj 3 mesece, so imele neprimerljivo boljše rezultate. 

Poročale so o izgubi teže, koncu hormonskih nihanj in končno so lahko spet s partnerjem uživale.

Bolj redno in dlje kot boste jemali Her Balance PLUS, boljše rezultate boste opazili pri svojem splošnem zdravju in počutju. Zato vsem strankam priporočamo, da naročijo vsaj 3-mesečno zalogo zdravila Her Balance PLUS in uživanja ne prekinejo…

Ker pa nam je v tistem času zmanjkalo zalog, se temu stranke seveda niso mogle izogniti, zato je bilo res veliko nezadovoljstva.

No, to se nam zdi nesprejemljivo, zato smo se odločili, da preprečimo to nesrečo, in smo naročili res ogromno zalogo najboljšega izdelka. 

Vidite vse te gromozanske škatle za mano? 

Naš dobavitelj je pravkar prešel na popolnoma avtomatiziran sistem naročanja in med testiranjem nove programske opreme je prišlo do hekerskega napada. To je povzročilo pravo zmešnjavo v naročilih in rezultat je pred vami – prejeli smo štirikrat več zaloge Her Balance PLUS, kot smo jo naročili! 

Naša skladišča so do roba napolnjena, zato smo se znašli v situaciji, ko moramo nemudoma najti prostor – in rešitev je v tem, da vam ponudimo ta neverjeten izdelek po izjemno ugodni ceni, saj bomo drugače morali iskati nove skladiščne prostore.

In tu ste na potezi vi! To je edinstvena priložnost, da nadgradite svoje naročilo in dobite dodatno zalogo Her Balance PLUS po nabavni ceni.

Toda preden vam povem vse o tej nori akciji, ki jo imamo na voljo za vas, imam za vas še eno pomembno obvestilo. 

Ta ponudba je na voljo samo v času, ko pakiramo vaše naročilo. To pomeni, da moramo, če želite nadgraditi svoje naročilo, dati našim skladiščnim delavcem dovolj časa, da dodajo ta dodatni paket Her Balance PLUS v vaš paket, preden bo vaše naročilo odpremljeno.

Ko paket zapakiramo, ga dostavna služba praktično takoj prevzame in v tem primeru vam ne moremo več ponuditi nadgradnje vašega naročila in zamudite to posebno akcijo.

Poglejte, pod tem videoposnetkom bom nastavil uro, ki bo odštevala od 30 minut, saj lahko vaše naročilo zadržimo le toliko časa. Če boste v tem času nadgradili svoje naročilo, bodo imeli naši skladiščni delavci dovolj časa, da pripravijo vaše novo naročilo, preden bo prepozno.

To je le prijazen opomnik, da nam ne boste tudi vi zamerili, če zamudite to edinstveno ponudbo, saj vam je kasneje ne bomo mogli ponuditi.

Ta ponudba velja samo zdaj in dokler ne odpošljemo vašega paketa.

Če želite sprejeti to posebno ponudbo in veliko prihraniti pri dodatnih paketih Her Balance PLUS, potem pritisnite velik rdeč gumb “DA, ŽELIM NADGRADNITI NAROČILO“, ki ga najdete pod tem videom.

Tako bomo nadgradili vaše naročilo in za nekaj evrov več boste dobili ogromno dodatnih kosov Her Balance PLUS.

Kaj to pomeni za vas? Prvič, veliko boljše zdravje in počutje in končno rešitev vseh neprijetnih težav tam spodaj. Še posebej zato, ker dlje kot boste jemali Her Balance PLUS, boljši bodo vaši rezultati.

Poleg tega se izognete neprijetnemu položaju, če nam zmanjka zalog in se vaše stanje vrne nazaj. V nekaj tednih brez jemanja Her Balance PLUS se bosta vaše zdravje in počutje poslabšalo, vse to pa je znak, da Her Balance PLUS ne jemljete redno!

Če telo ne dobi pravih hranil za uravnavanje hormonov se stanje spet poslabša in spet pride do izcedkov, vonjav, ščemenja, napihnjenosti in vseh ostalih težav, zato si zagotovi dovolj zaloge zdaj..

Poleg tega naše stranke, ki izdelek Her Balance PLUS jemljejo dlje časa, poročajo o bistveno boljših rezultatih.

Skratka, dlje ko ga boste jemali, boljše bo vaše splošno zdravje in počutje in manj nelagodnja boste občutili. 

Če povzamemo, ko pritisnete spodnji gumb, bomo vaše naročilo nadgradili in tako boste dobili veliko količino Her Balance PLUS za le nekaj evrov več. 

Vašemu naročilu bomo dodali 3 dodatne stekleničke Her Balance PLUS.

Poleg vsega to nadgradnjo zaščitimo tudi z našim 30-dnevnim jamstvom.

Če vas naš Her Balance PLUS ne prepriča in navduši… nam lahko po 30 dneh pošljete nazaj prazen paket, mi pa vam bomo vrnili ves denar. 

To 100-odstotno 30-dnevno jamstvo velja za vse izdelke v vašem paketu.

Okej, kaj je torej ta nora ponudba, ki jo imam na voljo za vas? 

Ti dodatni paketi običajno stanejo 34,99 € vsak. To pomeni, da bi ob naročilu treh paketov po običajni ceni plačali več kot 100 €.

V tej nori akciji vam ni treba plačati niti polovice tega zneska. Ker vaše naročilo že imamo, ga lahko nadgradite za samo 13,30€ na kos

Ta ponudba ni na voljo nikjer drugje. Na voljo je samo vam, dokler še nismo poslali vašega naročila. Ko ga bomo poslali, vam ne morem več ponuditi enakega popusta.

Kar nekaj strank je že zapustilo to stran, nato pa so poklicale in vprašale, ali jim lahko naknadno pošljemo te dodatne tri škatle. Vendar tega preprosto ne moremo storiti, potem ko smo vaše naročilo že zapakirali in poslali.

Zato morate to storiti zdaj.

Če želite nadgraditi svoje naročilo in dobiti veliko več našega neverjetnega izdelka Her Balance PLUS, ki vsem našim strankam pomaga izboljšati splošno zdravje in dobro počutje, potem samo pritisnite spodnji gumb “DA, ŽELIM NADGRADITI NAROČILO”.

Če naročila ne želite nadgraditi, ni nobenega problema. 

Vedite le, da vam, ko zapustite to stran, ne moremo več ponuditi našega paketa Her Balance PLUS za samo 13,30€ na kos.

Če želite še boljše zdravje in dobro počutje, potem vam toplo priporočam, da svoje naročilo nadgradite.

Na ta način dobite kar 3 dodatne kose Her Balance PLUS za samo 39,90€.

In ne pozabite, ko nadgradite svoje naročilo, vas še vedno ščitimo s 30-dnevnim jamstvom.

Če z našim izdelkom niste popolnoma zadovoljni, nam lahko po 30 dneh pošljete nazaj prazen paket in vrnili vam bomo ves denar

To 100-odstotno 30-dnevno jamstvo velja za vse izdelke v vašem paketu.

Celotno tvoje naročilo ima tako 100% garancijo in vse skupaj dobiš po res nori ceni samo ZDAJ!

Tako res nimaš kaj izgubiti če naročiš dodatne kose po res nori ceni. 

To je edinstvena priložnost, ki je na voljo samo ta trenutek.