NE klikni gumba za NAZAJ!

Če kliknete gumb za nazaj vaše naročilo morda ne bo oddano!

Zadnji korak pred zaključkom naročila 98%

10 sekundni ritual, ki ti bo za vedno pomagal odstraniti celulit na tvojih stegnih in zadnjici

Poslovi se od neuporabnih krem, ki ti ne bodo pomagale in ti samo za kratek čas dvignejo tonus kože. 

Celulit je potrebno napasti od znotraj in tukaj ti ne pomaga prav nobena vadba, saj maščoba ni nikakor povezana z nivojem tvojega celulita. 

Manj maščobe ne pomeni manj celulita!

Zato smo v ZALCu ustvarili poseben 100% naraven izdelke, ki celulit napade od znotraj..

Preden pa ti razkrijem vse sestavine in kako ti bodo pomagale narediti gladko kožo na zadnjici pa bi ti rad povedal…

Skoraj vse si delala pravilno, ampak manjka pa ti samo ena stvar, da boš prišla do pravega rezultata in boš navdušena.

Na miljone žensk po celeme svetu se loteva odstranjevanja celulita na povsem napačen način

Razlogi za to so popolnoma preprosti…

Skoraj vsi se lotevajo celulita površinsko. Naj ti razložim…

Telovadba na izgubo celulita nima povsem nobenega učinka.

Toda resnica je nekoliko bolj kompleksna. 

Res je telesna aktivnost je izjemno koristna zate in ima veliko odličnih koristi za splošno zdravje ampak pri tvojem celuliti nima niti najmanjšega efekta.

Dokaz za to je, da imajo tudi top športnice, ki imajo najboljše možne postave in so v najboljših letih, kljub temu celulit na svojih stegnih in zadnjici. in imajo še vedno celulit.

Kaj pa dejansko vpliva na celulit?

Prvič, celulit je posebna vrsta maščobnega tkiva, ki se kopiči pod tvojo kožo, predvsem na stegnih in zadnjici. Struktura te maščobe je drugačna od običajne maščobe, saj se oblikuje v značilne “udrtine”, ki povzročajo videz “pomarančne lupine”. Vzrok za celulit je povezan s tvojim hormonom estrogen, zato ga pri moških praktični nikoli ne vidiš.

Drugič, celulit je povezan z zmanjšano prekrvavitvijo in limfnim pretokom v prizadetih predelih. Telesna aktivnost lahko izboljša prekrvavitev in limfni pretok, ne more pa preoblikovati strukture maščobnega tkiva, ki tvori celulit.

Zato ti lahko masaža malo pomaga, ampak to nikakor ni prava stvar, saj ne more preoblikovati strukture maščobnega tkiva. 

Masaža in kreme, te zato pripeljejo zelo zelo blizu rešitve, ampak…

To no dovolj, da bi v tvojemu telesu obrnila proces nastajanja celulita. 

Lahko pa ga obrnemo z zelo preprostimi naravnimi sestavinami…

Preden ti pokažem rešitev, ki bo tvojo kožo ponovno naredila gladko in brez grudic bi ti rad povedal…

Nastanek celulita je lahko pokazatelj, da v tvojem telesu nekaj ne deluje pravilno!

Namreč nastanek celulita je lahko povezan s tem, da je ima tvoje telo težave z limfnim sistemom in krvnim obtokom. Največkrat gre za vsakdanje odločitve, ki nas pripeljejo do te situacije. Nikakor pa ti ne pomagajo hiter tempo življenja, stres, nezdrava hrana… 

Za zmanjšanje pomarančaste kože je potreben popolnoma drug pristop.

Ampak ne skrbi, zadeva sploh ni tako brezupna kot se sprva zdi…

Zate imam rešitev, ki v eni kapsuli drži vse sestavine, da se v nekaj tednih posloviš od pomarančaste kože na tvojih nogah…

Izdelek vsebuje revolucionarno mešanico 100% naravnih sestavin…

S ekstraktom najkakovostnejših grozdnih pečk, katerih grozdje se uporablja za izdelavo najboljših vin boš povečala moč antioksidantov v telesu in napadla proste radikale, ki mašijo tvoj limfni sistem in tako preprečila ponoven nastanek celulita. 

To pa sploh še ni vse. Ena kapsula vsebuje kar 8 ekstraktov naravnih sestavin, ki bodo tvoje telo povsem transformirale… 

Napadli bomo tvoj limfni sistem in ga očistili, povečali tvoj krvi obtok in tako naredili velik napredek pri boju proti celulitu. 

Kombinacija ekstrakta ananasovega soka, zelenega čaja in plezajoče lakote bodo tvoje telo osvobodile toksinov in zmanjšale inflamacijo na tvojem telesu ter tako naredile pot za kolagen in Gotu kolo…

Gotu kola bo skupaj z ribjim kolagenom najvišje kvalitete direktno pomagala tvoji pomarančasti koži na nogah in ji spet povrnila elastičnot in čvrstot, ker je ključno, da tvojo kožo povrnemo nazaj v staro stanje. 

Tako bomo tvoje telo prečistili in naredili veliko več kot samo odstranili celulit…

… pomagali ti bomo očistiti telo prostih radikalov in ga napolnili z antioksidanti.

Formula, ki smo jo razvili je res revolucionarna in rezultati so zato garantirani.

Dvigni svojo samozavest že v nekaj tednih z najboljšo formulo za celulit, ki jo danes dobiš na slovenskem trgu. 

Ob redni uporabi Anti Celullit FORTE bo tvoja koža že v nekaj tednih ponovno gladka in brez grudic…

Tako boš lahko že naslednji mesec oblekla krajša krila, pokazala svoje lepe noge, ki jih predolgo skrivaš…

Da pa bo tvoje telo na dolgi rok očiščeno prostih radikalov in da bo tvoj limfni in žilni sistem ponovno deloval kot mora je potrebno redno uživanje Anti Cellulita FORTE in zato smo pripravili najboljši možen paket, ki ga lahko dobiš v naši spletni trgovini…

Tako se boš znebila vsega že nastalega celulita in telesu preprečila nastanek novega celulita, ki bi ti spet grenil življenje…

To posebno ponudbo imaš samo na tej spletni strani dokler pakiramo tvoje naročilo. 

To je zelo pomembno, saj ti tako posebno ceno lahko ponudim samo zato, ker smo stroške pošiljanja in pakiranja že pokrili s prvotnim naročilom…

Tako lahko danes klikneš gumb spodaj in “NADGRADI MOJE NAROČILO” in tako odstraniš pomarančasto kožo iz svojih nog za vedno za samo 3x 11,40€ 

Redna cena zgolj ene stekleničke v naši trgovini je danes 27,99€, kar pomeni da ti privarčuješ kar 60% pri svojem naročilu…

Odstrani celulit iz svojih nog brez telovadbe in strogih diet!

To je res neverjetna ponudba, ki je na voljo naslednjih 10 minut na tej strani. Potem bomo tvoje naročilo morali predati naprej v skladišče, kjer ga bodo takoj spakirali in prepozno bo, da dodaš odstranjevalec celulita za samo 11,40€ na kos.

Tako revolucionarnega izdelka žal ne boš najdla nikjer, zato ti res priporočam, da klikneš na gumb “DA ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO” preden se čas izteče in izgubiš tako priložnost za vedno, saj po tej ceni izdelka ne bo možno več dobiti. 

Naj te ne skrbi, če izdelek na tebi ne bo deloval… 

Na izdelek Anti Celullit FORTE in na vse ostale izdelke v tvojem naročilu nudimo 30 dnevno 100% jamstvo na zadovoljstvo. 

Kaj to pomeni? Da v kolikor ti v 30 dneh izdelek ne pomaga in ne naredi spremembe, ki jo oglašujemo, nam lahko nazaj pošlješ prazno stekleničko, mi pa ti povrnemo ves denar. 

Tako smo prepričani, da je naša formula vrhunska in zato smo pripravljeni vsakemu, ki mu izdelek ne deluje vrniti denar. 

Zato ne odlašaj in pritisni spodnji gumb “DA ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO”

Pridruži se številnim ženskam, ki so videle, da ni nič narobe z njihovimi geni in da se lahko celulit odstrani popolnoma enostavno s pravo kombinacijo vrhunskih sestavin.

Ena kapsula na dan je dovolj, da vidiš rezultate že v nekaj tednih…

Če želiš nadgratiti svoje naročilo in se tudi ti znebiti celulita za samo 3x 11,40€ potem pritisni spodnji gumb “DA ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO”

S to posebno ponudbo boš tako prejela kar 3 stekleničke odstranjevalca pomarančaste kože po skupni ceni samo: 34,20€ in kar 150 kapsul, ki ti garantirano pomagale pri tvoji težavi s celulitom.

Dodaj svojemu naroči Anti Celullit FORTE danes in privarčuj kar 60% na svojem naročilu.