Preden greš na zaključek nakupa preberi!

Če kliknete gumb za nazaj vaše naročilo morda ne bo oddano!

Zadnji korak pred zaključkom naročila 98%

Tvoji hormoni so krivi, da imaš v črevesju 9kg odpadkov, ki jih lahko izgubiš v samo nekaj dneh in zmanjšaš obseg svojega pasu za 5 centimetrov

Poglej, kako lahko v nekaj dneh brez dodatne telovadbe ali prehrambenih sprememb obnoviš črevesno floro in popolnoma razbremeniš svoje prebavno pot, da nikoli več ne boš občutila napihnjenosti in zaprtosti.

Veš, da lahko tvoje črevesje zadrži kar 9 kilogramov odpadkov, ki tam ne bi smeli biti. Težave z zaprtostjo so danes tako pogoste, da so prisotne pri pravzaprav vsakem.

To je v glavni meri posledice predvsem predelena hrane, hitrega tempa življenja in stresa, ki ga občutimo na dnevni ravni.

To povzroča, da se v tvojem črevesju nabirajo kepe odpadkov, ki bi jih morala pokakati ampak ti to nikakor ne gre.

Če sprostiš te zataknjene kepe odpadkov, bo tvoje telo lahko lažje za kar do 9 kilogramov…

… noro! Mislim, da je to številka, ki bi zadovoljila vsakogar ki cilja na hitro izgubo kilogramov.

Izgubiti toliko kilogramov samo s tem, da popravimo svoj prebavni trak in mu dodamo malo pomoči je neverjetno.

Ampak kar me je presenetilo še bolj je odstotek žensk, ki se spopada s težavami v prebavnem traku, zaprtostjo, vetrovi ali napihnjenostjo.

Podatek je naravnost neverjeten, saj se kar vsaka 3 ženska redno spopada s temi težavami…

Skoraj vsaka pa je imela vsaj eno obdobje v življenju, ko je naletela ne te težave.

Zakaj imajo ženske več težav s temi simptomi?

Ženski hormoni so tisti, ki v tvojemu telesu zadržujejo kepe odpadkov polne toksinov, ki ti delajo zagate vsak dan in ti dodajo kar do 9 kilogramov…

Estrogen in progesteron, sta hormona, ki grenita življenje ženskam in sta odgovorna za normalne delovanje ženskega telesa. Hkrati pa sta odgovorna tudi za tvojo prebavo in tako direktno povezana s tvojimi težavami.

Največje težave se pojavljajo v času pred menstruacijo, predmenopavznim obodbjem in med menopavzo.

Ko se raven teh hormonov spremeni, občutiš zaprtost, napihnjenost in težave s prebavili. To pomeni, da ti hormoni, ki so ključni za tvoje zdravje in dobro počutje, hkrati preprečujejo, da bi se znebila teh odpadkov v tvojem telesu.

No, a ni to ironično?

Hormona, ki bi ti morala pomagati, da se počutiš dobro delata ubistvu proti tebi.

Naj ti povem kako to zgleda z eno analogijo iz avtomobilizma…

To je tako kot bi želela speljati v avtu pa bi imela “zategnjeno” ročno. Ti na polno pritiskaš na gas avto pa se ne premakne nikamor in na koncu celo “crkne”.

Točno to se dogaja s tvojimi prebavili, ko ti začneta nihati hormona estrogen in progesteron. Ti si želiš olajšanja od napihnjenosti in zaprtosti, hodiš na stranišče a te odpadki ostaja v tebi in ti grenijo življenje…

Vem, da je za marsikoga težko govoriti o teh težavah. O prebavi se ne govori pogosto ali pa se o tem govori na zelo površinski ravni.

Vendar je čas, da to temo napademo in se soočimo s problemom, ki močno vpliva na življenja vseh žensk in tudi moških.

Ni potrebe, da se sramuješ svojega telesa ali težav, s katerimi se soočaš. Zato sem tukaj, da ti pomagam rešiti te težave.

Tvoje težave pa se ne končajo tukaj…

Ko hormoni zadržujejo te odpadke v tvojem telesu, se v črevesju nabira vse več in več toksinov. Ti toksini so nevarni, ker lahko povzročijo vnetja, težave s prebavo in pridobivanje teže.

To pomeni, da…

Tudi če se zdravo prehranjuješ in redno telovadiš, ti te toksini lahko preprečijo izgubo teže.

Vem, da se sliši grozljivo in malo neverjetno, ampak je res.

Ampak zadeva ni tako brezupna kot se morda sliši na prvo žogo…

Pravzaprav ti lahko pomagam zelo enostavno.

Predstavljaj si, da v nekaj dneh izgubiš do 9 kilogramov in kar 5 centimetrov okoli pasu! In ne samo to, ampak da ob tem izboljšaš tudi svoje splošno zdravje, saj sprostiš telo toksinov, ki ga obremenjujejo iz sebe pa pokakaš vse kepe odpadkov, ki te ovirajo.

Naj ti predstavim rešitev, ki ti bo pomagala pri vseh omenjenih težavah in še mnogo več.

Gre za patentirano sestavino, kar pomeni, da so bile z njo narejene množične raziskave in tudi klinične študije o učinku, ki ga želimo doseči

To je patentirana sestavina Bacillus coagulans (LactoSpore®)…

Gre za posebno bakterijo, ki živi v zdravih črevesjih in ti pomaga uravnavati ta dva hormona.

V tvojem telesu so namreč vedno prisotne bakterije, predvsem v črevesni flori, saj te uravnavajo tvojo prebavo. Zaradi stresa in slabe prehrane pa je teh premalo.

Zato smo razvili izdelek, ki vsebuje patenirane bakterije LactoSpore®, ki so najbolj učinkovite v uravnavanju tvoje črevesne flore.

Naj ti predstavim rešitev za vse tvoje prebavne težave…

Ta rešitev se imenuje Probiotiki BC2, ki ti lahko pomagajo obnoviti črevesno floro in pospešiti izločanje odpadkov iz telesa v samo nekaj dneh.

Probiotiki BC2 so mešanica dveh sevov bakterij: Bifidobacterium animalis subsp. lactis (B. lactis) in Bifidobacterium longum subsp. longum (B. longum). Ta kombinacija sevov je posebej oblikovana za podporo zdravju črevesja in izboljšanje prebave.

B. lactis je močan probiotik, ki pomaga izboljšati prebavo in zmanjšuje zaprtje. Deluje tako, da pomaga razgraditi odpadke v tvojem telesu in jih izločiti. Poleg tega pa bo ta sev pomagal krepiti tvoj imunski sistem in zmanjševal vnetja v telesu.

Drugi sev v patentiranem izdelku pa je B. longum,ki pomaga uravnavati tvoje hormone in zmanjšuje stres, kar je ključnega pomena za zdravo prebavo.

Izjemno znan pa je tudi po tem, da ima tudi protivnetne lastnosti in tako pomaga zmanjševati vnetja v črevesju.

To pa še ni vse, saj poleg vnetja izdelek pomaga uravnavati zdravo vaginalno floro, ki pa je ključnega pomena za tvoje zdravje, saj tako ne prihaja do infekcij in hkrati izboljša tvoje intimno življenje.

To niso le probiotiki, ampak je orodje, ki ti bo pomagalo obnoviti tvoje zdravje in izgubiti težo, ki jo zadržuje tvoje telo.

Teh dveh sevov ne najdeš v skoraj nobenem probiotičnem kompleksu, ki se danes prodaja v Sloveniji.

Ob redni uporabi BC2 boš opazila izboljšanje v prebavi, manj napihnjenosti in lažje izločanje odpadkov. Težave s prebavo bodo izginile ti pa boš izgubila do 9 kg iz svojega telesa in zmanjšala obseg svojega pasu.

Probiotik je zasnovan tako, da je varen in učinkovit za vse, ne glede na starost ali zdravstveno stanje, saj gre za testirano bakterijo, ki ima dokazane učinke.

Prepričan sem, da boš z uporabo probiotikov BC 2 tako zadovoljna, da jih boš uporabljala vsak dan, saj bo to tvoj spremljevalec skozi življenje. Naše stranke se od njih ne morajo ločiti, uporabljajo jih prav vsi družinski člani zato se steklenička sprazni skoraj vsak teden.

Zato smo v ZALCu upoštevali želje strank in pripravili najboljši paket za vse, ki se želijo rešiti svojih prebavnih težav in se osvoboditi kep blata, ki jih vlečejo dol vsak dan.

Pripravili smo posebno ponudbo samo zate, saj že pakiramo tvoje naročilo in ti tako lahko dodamo še najboljše probiotike po najnižji ceni v naši trgovini.

Kaj to pomeni zate?

To pomeni, da lahko samo zdaj v naslednjih 10 minutah, nadgradiš svoje naročilo in mu dodaš Probiotike BC2, ki te bodo osvobodili napihnjenosti in starih odpadkov iz tvojega črevesja po tako nizki ceni, da je že kar smešno.

Paket 3x Probiotiki BC2, ki bodo zadostovali za 3 mesece uporabe za samo 3 x 12,60€

Redna cena teh probiotikov je sicer 29,99€ danes pa jih lahko dobiš za kar 60% ceneje.

Odplakni kepe blata, ki ti grenijo življenje v nekaj dneh in se znebi odvečnih kilogramov in napihnjenosti, ki te ovira pri tvojem življenju

To je res neverjetna ponudba, ki je na voljo samo tebi dokler ne zapreš te spletne strani.

Ne dovoli, da bi tvoji hormoni in zadržani odpadki v tvojem telesu še naprej vplivali nate. Naredi korak naprej in si dovoli, da ti Probiotiki BC2 pomagajo na poti do boljšega zdravja, počutja in izgubi teže.

Take ponudbe tako kakovostnih Probiotikov LactoSpore®, ki imajo v enem odmerku kar 4 milijarde kultur ne boš našla nikjer, zato ti priporočam, da čim hitreje klikneš “DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO” preden se izteče ura, ki sem jo nastavil zgoraj in tako izgubiš priložnost za vedno.

Za našim izdelkom s patentiranimi sestavinami stojimo 100% in tako kot na celotno naročilo tudi na ta izdelek nudimo 30 dnevno 100% jamstvo na tvoje zadovoljstvo

Tako je. Če ne občutiš razlike v tvoji napihnjenosti in če v 30 dneh uživala v bolj sproščenem črevesju brez težav, nam le sporoči in povrnili ti bomo celotno kupnino. Prevzemamo vsa tveganja, da se lahko osredotočiš na tisto, kar je resnično pomembno – tvoje zdravje in dobro počutje.

Zato ne odlašaj. Klikni spodnji gumb, da si zagotoviš svoj paket Probiotikov BC2 še danes.

Pridruži se številnim ženskam, ki so že odkrile moč BC2 in so se za vedno znebile težav s prebavo in prekomerne teže. Ne dovoli, da bi te težave s prebavo še naprej ovirale v tvojem življenju. Sprosti svoje telo in začni novo poglavje svojega življenja z BC2.
Če zapustiš to stran ti Probiotikov ne morem več ponuditi po najboljši možni ceni za samo 12,60€ na kos.

Če želiš nagraditi svoje naročilo in prejeti 3x Probiotike BC2 po ceni 12,60€ na kos potem samo klikni spodaj "DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO"

S to posebno ponudbo dobiš 3 stekleničke najboljših Probiotikov, s patentirano formulo LactoSpore®.

Čas je, da se osvobodiš teže, ki jo čutiš v svojem telesu, in začneš uživati v lahkotnosti, ki jo prinaša zdravo črevesje. Izberi Probiotike BC2 in začni svojo pot do boljšega zdravja in lahkotnosti danes.

Svojemu naročilu dodaš 3x Probiotike BC2 po skupni ceni 37,80€ tako, da klikneš spodnji gumb “DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO” in tako nadgradiš svoje naročilo ter dobiš najboljši izdelek za težavo s tvojo napihnjenostjo in zaprtostjo.