ZALC

Korak 2 od 3

Naročilo je skoraj zaključeno 66%

STOP! Ne zapiraj te strani in ne klikni gumba za nazaj

Minut
Sekund

Živjo, Anže tukaj iz ZALCa.

Čestitam, da ste izbrala Probiotike BC2, najmočnejše probiotike v Sloveniji, ki se ne bojijo nobene bitke s škodljivimi bakterijami.

To je bila res prava odločitev in vem, da te bodo rezultati zelo presenetili.

Prosim te, da z mano ostaneš samo za minutko in ne zapreš te strani, oziroma ne pritiskaš gumba za nazaj.

Si na pravem mestu. Tukaj sem v našem skladišču, ki je do roba napolnjeno z našimi izdelki, ki samo čakajo, da pridejo do tebe.

A preden začnemo pripravljati tvoje naročilo in ti ga expresno dostavimo, imam zate zelo pomembno vprašanje.

Si želiš, da bo tvoj imunski sistem močan in se bo lahko zlahka spopadel s škodljivimi bakterijami, ki ti grozijo? 

Skratka, ali želiš imeti zdravo črevesno floro za vedno?

Vse to je mogoče s pomočjo Probiotikov BC2, ki so eni najmočnejših probiotikov na trgu.

Glej…Črevesna flora je nenehno izpostavljena napadom – nezdrava prehrana, stres, antibiotiki in številni drugi dejavniki lahko porušijo tvoje ravnovesje. 

In tu nastopijo naši probiotiki, ki skrbijo da je tvoje črevo v najboljšem stanju. Probiotiki BC2 ne le obnavljajo koristne bakterije, ki so morda bile izgubljene zaradi negativnih vplivov, temveč tudi aktivno spodbujajo rast koristnih bakterij, ki pomagajo pri prebavi in splošnem zdravju črevesja.

Pomembno je razumeti, da so črevesne celice pravzaprav naši “drugi možgani”. Mnogi ne vedo, da črevesje proizvaja več kot 90% našega serotonina, ki je ključen za naše razpoloženje in splošno dobro počutje. Zato je zdravo črevo bistveno ne le za našo prebavo, ampak tudi za naše duševno zdravje.

Ampak tukaj obstaja ena “finta”, ki ti jo moram razkriti…

Probiotik BC2 vsebuje patentirano sestavino LactoSpore®, ki je ena najmočnejših in najučinkovitejših probiotičnih bakterij na svetu. 

Pravzaprav ni samo probiotična bakterija… To je prava zvezda v svetu probiotikov.

LactoSpore® je bila preizkušena v več kliničnih študijah, ki so pokazale, da ima mnoge zdravstvene koristi. 

Te vključujejo izboljšanje prebavnega zdravja, pomoč pri upravljanju simptomov sindroma razdražljivega črevesja, krepitev imunskega sistema in celo pomoč pri uravnavanju telesne teže.

Toda zakaj ti vse to razlagam?

Želim si, da razumeš vrednost tega, kar boš kmalu držala v rokah. Probiotiki BC2 niso zgolj navadni probiotki, to je izdelek, ki je zahteval desetletja znanja, preden je prišel produkt, ki je tako dovršen kot je ta.

Vendar zaradi komplekse sestave izdelka to sestavino oziroma pravzaprav bakterijo najdemo samo v posebni vrsti fermentiranega mleka, ki se prideluje samo v osrednji Aziji.

In kot si lahko predstavljaš, pridobivanje te posebne bakterije iz tako oddaljenega kraja ni lahko. 

LactoSpore® je tista sestavina, ki daje našemu Probiotiku tisto pravo moč, ki jo potrebujete za obnovo zdrave črevesne flore.

Zamisli si LactoSpore® kot superjunaka, ki se bori proti škodljivim bakterijam v tvojem telesu. Je kot Superman, ki varuje tvoje črevesje.

To je naša čarobna sestavina, ki pomaga tvojemu telesu, da ostane na pravi poti, tudi ko se zdi, da je vse proti tebi.

Prav zaradi izjemnih naravnih okoliščin, v katerih se pridobiva ta močna bakterija, je njena pridobitev pogosto težka in dolgotrajna. Zaradi nenadnih podnebnih sprememb, ki so zadnjih letih prizadele osrednjo Azijo, so se zaloge LactoSpore® drastično zmanjšale.

Zato smo bili prisiljeni omejiti naše zaloge Probiotikov BC2. 

Ampak moraš vedeti, da je naš izdelek posebna vrsta probiotika, ki ga moraš jemati vsaj nekaj mesecev, da dosežeš najboljše rezultate. In ker se zaloga hitro zmanjšuje, ti ne moram obljubiti, da boš izdelke čez nekaj tednov ali celo dni še vedno na voljo.

Zato sem za tebe pripravil nekaj posebnega.

Da bi ti pomagal, da bo tvoja črevesna flora uravnovešena na dolgi rok, sem pripravil paket, ki vsebuje dovolj Probiotikov BC2 za nekaj mesecev.

Če bi danes naročil ta paket na naši spletni strani po polni ceni, bi te prišlo skoraj 100€. Ampak ker že pakiramo tvoje naročilo, sem pripravil ekskluzivno ponudbo samo zate. Samo zdaj lahko dobiš tri dodatne stekleničke Probiotikov BC2 za samo 13,20€ – Trinajst celih dvajset evra na kos.

To je res najboljša cena, ki jo lahko ponudimo.

To je ekskluzivna ponudba, ki ni na voljo nikjer drugje. Če zapustiš to spletno stran, ti ne morem več ponuditi istega popusta.

Zato je zdaj pravi čas, da nadgradiš svoje naročilo. S klikom na spodnji gumb “DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO”  prejmeš tri dodatne stekleničke Probitoikov BC2 za samo 13,20€ – Trinajst celih dvajset evra na kos.

To je res neverjetna ponudba, ki jo lahko dobiš samo naslednjih nekaj minut. Na vrhu strani sem namreč že v začetku nastavil uro, ki odšteva od 30 minut in kaj kmalu bo pri koncu. 

Takrat pa je te ponudbe konec, saj bodo naši skladiščniki začeli pakirati tvoje naročilo in že čez nekaj ur bo šlo h kurirju. 

Zato ti res polagam na srce, da izkoristiš to posebno priložnost in nadgradiš svoje naročilo preden bo prepozno. 

Res te ne rabi skrbeti, saj je to produkt kjer ima kar 98% ljudi ne samo pozitivne rezultate ampak izjemne rezultate…

…zaradi katerega so lahko na piknikih ponovno normalno jedli, družinska kosila niso bila več tegoba in kar naenkrat so začeli uživati ob hrani. 

Ja taka sporočila dobivamo vsak dan na mail, saj se ljudje še vedno nekoliko sramujejo izpostaviti svoje prebavne težave… 

Uživaj tudi ti in bodi popolnoma brez skrbi…. 

Nakup lahko narediš popolnoma brez rizika…. Ker če ti probiotiki v 30 dneh ne pomagajo ti garantiramo, vračilo čisto celotne kupnine, vse do zadnejga centa. Nazaj nam pošlješ prazno stekleničko in to je vse. 

Ja tako smo prepričani v svoje proizvode in njihovo delovanje.

Tako to je res tvoja zadnja priložnost, da nadrgradiš svoje naročilo za samo 39,60€ in tako prejmeš kar 3 dodatne stekleničke patentiranih probiotikov na trgu.

Če želiš sprejeti to noro ponudbo najboljših probiotikov na trgu….

Potem pritisni na velik rdeči gumb na dnu strani…

Tako bomo nadgradili tvoje naročilo in dobiš ogromno dodatnih probiotikov za samo nekaj evrov več.

Kaj to pomeni zate?

Kot prvo veliko boljše počutje, manj napihnjenosti, manj kilogramov, zdravo črevesno floro, večje udobje, ožji pas….

Sploh zato, ker dlje kot uživaš naš probiotike, bistveno boljši bodo tvoji rezultati.

Poleg tega, pa se tako izogneš neprijetni situaciji, če nam zmanjka zaloge in se tvoje stanje povrne nazaj. V nekaj tednih brez uživanja probiotikov se lahko tvoje stanje spet poslabša, tvoje telo pa bo spet napihnjeno kot žoga…

Saj veš, če telo ne dobi redne, zadostne količine kolagena, vitaminov in mineralov, potem ves napredek izgine in se vse vrne nazaj v staro stanje.

Plus to, da naše stranke, ki jemljejo probiotike redno poročajo o 100% izjemnih rezultatih in so popolnoma brez težav. 

Skratka dlje časa kot jih jemlješ boljše bo tvoje počutje.

Torej, če povzamem, ko pritisneš na gumb, bomo nadgradili tvoje naročilo in tako dobiš ogromno količino probiotikov za samo nekaj evrov več.

Dodali ti bomo kar 3 dodatne stekleničke Probiotikov za samo 3x 13,20€ na kos.