Znebite se odvečnih kilogramov, pospešite svoj metabolizem in pospešite hujšanje v samo 60 sekundah dnevno​

Active BURN+
Naravni topilec maščob za raven trebuh

100% varen nakup brez tveganja

Izdelek je naravnost vrhunski! Meni je pomagal že hitro po začetku uporabe. Izgubila sem 5 cm okoli pasu v 5 tednih. Uporabljala ga bom še naprej…
Hvala vam 💛

NE klikni gumba za NAZAJ!

Če kliknete gumb za nazaj vaše naročlo morda ne bo oddano

Zadnji korak pred zaključkom naročila 96%

Si res želiš to poletje izgubiti 3, 5, celo 10 kg na najitrejši način možen.

Pospeši svojo preobrazbo: izgubi kilograme in nekaj centimetrov okoli pasu popolnoma brez truda v samo nekaj dneh

Water out
Naravni odvajalec odvečne vode v telesu

100% varen nakup brez tveganja

Izdelek je naravnost vrhunski! Meni je pomagal že hitro po začetku uporabe. Izgubila sem 5 cm okoli pasu v 5 tednih. Uporabljala ga bom še naprej... Hvala vam 💛
Sandra R.
Enostavno odlično!

PRAVI LJUDJE. PRAVE ZGODBE.

Do neverjetnih rezultatov že v prvem tednu

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

6 načinov kako ti Water out pomaga

Regulacija telesnih tekočin

Hibiskus in brusnice, ki delujeta kot močan diuretik v našem izdelku, uravnavata in optimizirata ravni telesnih tekočin, zmanjšujeta oteklost in neprijetno napenjanje, kar pripomore k boljšemu počutju.

Izboljšanje absorpcije hranil

Peteršilj in Kopriva izboljšujeta delovanje ledvic in uravnavata telesne tekočine, kar posledično pomaga pri boljši absorpciji hranil. Ta kombinacija omogoča učinkovitejšo uporabo hranil iz vaše prehrane in podpira vaše splošno zdravje.

Spodbuja zdravo prebavo

Sestavine, kot je brusnica, pomagajo spodbujati zdravo prebavo in pomagajo pri zmanjševanju zastajanja vode. S tem izboljšujejo splošno udobje in občutek lahkotnosti.

Spodbuja zdravje kože

Z odstranjevanjem odvečne vode in toksinov iz telesa, Water Out pomaga izboljšati zdravje in videz kože. Koža postane bolj jasna, bolj zdrava in bolj sijoča.

Nadzor nad napihnjenostjo

Ekstrakt peteršilja je znan po svoji sposobnosti odstranjevanja odvečne vode iz telesa. To pomaga pri nadzoru nad napihnjenostjo in daje občutek lahkotnosti ter udobja.

Neprekinjena energija in fokus

Hibiskus deluje kot naravni stimulans, ki dviguje vašo vitalnost in izostri vašo koncentracijo. Tako vam omogoča, da ostanete produktivni in polni energije od jutra do večera.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Polulaj odvečne kilograme v nekaj dneh

Water out

Vendar pa, podobno kot drevo, tudi naše telo potrebuje pravilno ravnotežje in podporo, da lahko deluje optimalno. V današnjem hitrem življenju, ko je naše telo nenehno izpostavljeno stresu in okoljskim toksinom, se ta mehanizem lahko “zatakne”. To pomeni, da se tekočine začnejo zadrževati v telesu, kar vodi do oteklin, napihnjenosti in do povečanja teže.

Tukaj nastopi naš izdelek “Water Out“. Z močjo naravnih testiranih sestavin naš izdelek prebudi vaš notranji “čistilni” sistem.

Z aktiviranjem tega enkratnega mehanizma, bo tvoje telo polulalo odvečno vodo, tvoje zdravje bo izboljšano, kilogrami bodo padali kot za šalo, tvoj trebuh pa ne bo več napihnjen, kot da ste noseči. Prebudite svoj notranji “čistilni” sistem in populajte odvečne kilograme danes.

Zamislite si, da vaše telo postane neverjetno učinkovit sistem, ki lahko uravnava telesne tekočine in se osvobodi odvečnih kilogramov vode, ki jih boste enostavno polulali. V telesu imamo posebno mrežo, ki je odgovorna za uravnavanje telesnih tekočin, znana kot limfni sistem.

Ta mreža služi kot naš notranji “čistilni” sistem, ki odstranjuje odpadne snovi in odvečno vodo iz telesa. Podobno kot drevo, ki prečisti vodo, preden jo sprosti nazaj v okolje, naše telo filtrira tekočine, preden jih sprosti nazaj v naš sistem.

Water out

Manj kilogramov in ožji pas že v nekaj tednih

Bršljan

Bršljan pomaga izboljšati zdravje in videz kože, odstranjuje odvečne toksine in daje vaši koži zdrav, sijoč videz. Ponovno boste začutili svojo sijajnost in samozavest.

Kopriva

Kopriva pomaga podpreti zdravo delovanje ledvic, odstranjuje odvečne toksine in izboljšuje splošno zdravje. Ponovno boste začutili svojo vitalnost in zdravje.

Peteršilj

Peteršilj deluje kot diuretik, ki uravnava telesne tekočine, zmanjšuje napihnjenost in prispeva k bolj uravnoteženemu telesu. Ponovno boste začutili lahkotnost in udobje.

Breza

Breza pomaga pri uravnavanju elektrolitov, preprečuje dehidracijo in prispeva k boljšemu izkoristku hranil iz vaše prehrane. Ponovno boste začutili svojo energijo in jasnost.

Regrat

Regrat podpira zdravo prebavo, zmanjšuje zastajanje vode in prispeva k občutku lahkotnosti. Ponovno boste začutili svojo gibljivost in svobodo.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Čisto enostavna jutranja navada

Kako uporabljaš Water out

Vzameš samo 1 kapsule dnevno, da polulaš vso odvečno vodo

Zaužiješ eno kapsulo Water Out dnevno, idealno po obroku. Na ta način omogočiš, da se aktivne sestavine optimalno absorbirajo in začnejo delovati, kot se spodobi. Le nekaj sekund tvojega dneva je lahko začetek poti do boljše hidracije, zmanjšane napihnjenosti in občutka lahkotnosti, ki ga prinaša uravnoteženost telesnih tekočin.

Veganske kapsule s 100% naravnimi sestavinami

Water Out lahko zaužiješ z vodo ali sokom… in opazuješ, kako ta formula spodbuja uravnavanje telesnih tekočin, pripomore k zdravih ledvicah in podpira tvoje splošno zdravje. Naša močna formula z naravnimi ekstrakti in zelišči bo negovala tvoje telo od znotraj in ti pomagala do željenih rezultatov hitreje.

Manj napihnjenosti, boljše počutje in boljša hidracija

Opazuj, kako tvoje telo postaja manj napihnjeno, kako se izboljšuje tvoja hidracija in kako se počutiš lahkotnejše, ko Water Out vključiš v svojo dnevno rutino. V samo nekaj tednih se lahko zbudiš z obnovljenim občutkom lahkotnosti, boljše hidracije in splošnega dobrega počutja, ki izžareva zdravje.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Zakaj mora biti topilec maščob v kapsulah in ne v prahu!

Zaščiti kapsule pred želodčno kislino

Aktivne sestavine za izgubo teže v prahu lahko razgradi že kislina v želodcu in tako ne pridejo do tankega črevesja, kjer se začnejo vpijati v kri.

Aktivne sestavine za izgubo teže potrebuješ v krvi, saj le tako dosežejo pravi učinek. Do tega pa žal ne moreš priti, če se te sestavine razgradijo že v želodcu.

Z drugimi besedami, kislina v tvojem želodcu napade te sestavine in jih razgradi v neuporabne peptide, ki ne naredijo popolnoma nič zate in tako ne pomagajo pri izgubi teže.

To je v bistvu glavni razlog, zakaj smo kot prvi na slovenskih tleh razvili formulo za izgubo teže, ki jo jemlješ v zaščitnih kapsulah.

Te kapsule zaščitijo aktivne sestavine in se razgradijo šele ko pridejo iz želodca, in tako aktivne sestavine ostanejo “cele” vse do tvojih celic.

In tako direktno vplivajo na izgubo teže, povečanje energije in zmanjšanje apetita, ter imajo celostni učinek na tvoje zdravje.

30 - DNEVNO JAMSTVO ZA VRAČILA DENARJA

Denar ti vrnemo tudi, če nazaj pošlješ prazno stekleničko.

Naroči zdaj brez tveganja! Če ti Water out ne bo pomagal polulati odvečnih kilogramov in napihnjenosti nam lahko v 30 dneh vrneš prazno stekleničko, mi pa ti vrnemo denar.

REZULTATI ZAGOTOVLJENI

Neverjetni rezultati naših strank

Hitrejši rezultati z najboljšo kombinacijo izdelkov

Če zapustiš to stran ti ne morem več ponuditi Water out za samo: 10,80€ na kos

Želim, da so tudi tvoji rezultati najboljši kar so lahko. Zato ti polagam na srce, da je to najboljša kombinacija za hitro izgubo telesne teže in centimetrov okoli pasu. 

Če si želiš narediti spremembo še to poletje in že letos na morju pokazati najboljšo verzijo sebe potem ne smeš zavrniti te enkratne ponudbe, ki je na voljo samo tukaj. 

Če zapustiš to stran ti Water out ne morem več ponuditi po najboljši možni ceni za samo 10,80€ na kos. 

Če želiš nagraditi svoje naročilo in prejeti 3x Water out po ceni 10,80€ na kos potem samo klikni spodaj “DA, ŽELIM DODATI WATER OUT SVOJEMU NAROČILU”

S to posebno ponudbo dobiš 3 stekleničke najboljšega odvajalca vode na trgu, ki je 100% naraven. Te 3 stekleničke vsebujejo skupaj kar 150 kapsul kar bo zadostovalo za pol leta uporabe, tako te ta vrhunski produkt v tej posebni ponudbi stane samo 21 centov na dan. 

Svojemu naročilu dodaš 3x Water po skupni ceni 32,40€ tako, da klikneš spodnji gumb ” DA, ŽELIM DODATI WATER OUT SVOJEMU NAROČILU” in tako nadgradiš svoje naročilo in dobiš najboljšo kombinacijo za preoblikovanje tvoje postave še to poletje.