ZALC

Korak 2 od 3

Naročilo je skoraj zaključeno 66%

STOP! Ne zapiraj te strani in ne klikni gumba za nazaj

Minut
Sekund

Živjo Anže tukaj iz ZALCA. 

Čestitam za nakup izdelka Water Out. Odločila si se za enega najboljših izdelkov! 

To je bila res prava odločitev, ki bo pripomogla k boljšemu ravnotežju tekočin v tvojem telesu in ti omogočila, da se počutiš lahkotnejše in bolj energično.

Prosim te, da z mano ostaneš samo za minutko in ne zapreš te strani, oziroma ne pritiskaš gumba za nazaj. Si na pravem mestu. 

Trenutno sem v skladišču in pripravljamo tvoje naročilo, da ga lahko zapakiramo in pošljemo čimprej.

Ampak preden ga od pošljemo, imam zate zelo pomembno vprašanje.

Želiš pomoč pri odstranjevanju odvečne vode iz telesa in občutku napihnjenosti, ki te muči?

Zamisli si dan, ko se prebudiš, se raztegneš in začutiš svoje telo lahkotno in prožno. Ni več občutka teže in napihnjenosti, ki te je prej pestil. 

Glej…V današnjem svetu, kjer so naše prehranjevalne navade in stresni življenjski slog pogosto vzrok za zastoj tekočin, je Water Out tvoj zaveznik za doseganje optimalnega ravnotežja in dobrega počutja.

Zdaj, ko si naročila water out si naredila velik korak naprej in sem nate res zelo ponosen!

V preteklih mesecih smo opazili, kako se številni soočajo z napihnjenostjo in nelagodjem po obilnejših obrokih ali zaradi sedečega načina življenja. 

Zato smo našim strankam ponudili Water Out in rezultati so bili osupljivi. 

Številne stranke so povedale, da se po dolgem dnevu, ko so obleke komaj še sneli s sebe, z Water Out počutijo kot da bi jim noge ponovno pripadale.

Vedeti moraš, da Water Out ni le trenutna rešitev…

To je naravna formula, ki v telesu pripomore k sproščanju odvečne vode, kar nam lahko pomaga občutiti lahkotnost, kot da bi se znebili težkih bremen.

Zamisli si, kako je, ko nosiš pretežko torbo ves dan. Ramena te bolijo, občutiš utrujenost in nelagodje…

Ko končno odložiš težko torbo, je olajšanje neverjetno. 

Podobno se počutimo v svojem telesu, ko se soočamo z napihnjenostjo in zastajanjem vode. Water Out je kot tisti trenutek, ko odložiš torbo, in se končno počutiš svobodno in lahkotno.

Ampak zgodilo se nam je nekaj kar ni nobeden pričakoval…

Kljub navdušenju naših strank nad tem izdelkom, je bilo povpraševanje tako veliko, da smo hitro ostali brez zaloge.

Ja vem… Naredili smo veliko napako….

In rezultat? 

Številne stranke so morale prekiniti svojo pot do optimalne hidracije in ravnovesja v telesu. Mnogi, ki so redno jemali Water Out vsaj 3 mesece, so poročali o izjemnih rezultatih. Občutili so manj napihnjenosti, več energije in boljše splošno počutje. 

Na žalost pa so tisti, ki so jemali manj kot 3 mesece, ostali brez teh koristi saj niso mogli naročiti nove zaloge…

Tako kot rastlina potrebuje pravo količino vode za optimalno rast, naše telo potrebuje uravnotežen vnos tekočin za optimalno delovanje. 

Zato smo vedno priporočali, da naj stranke naročijo vsaj nekaj stekleničk Water Out, da ohranijo svoj napredek.

Toda, ko je zmanjkalo zaloge, se je veselje spremenilo v razočaranje.

Res si ne želim, da se isto zgodi tebi…

No zdaj smo se bolj pripravili in se odločili, da ti pomagamo!

Naše skladišče je polno kot še nikoli!

Zaradi napredka v naši proizvodni tehnologiji smo uspeli optimizirati proces izdelave Water Out-a, kar nam je omogočilo, da proizvedemo večje količine v krajšem času. 

Naš prvotni načrt je bil postopno povečevanje proizvodnje, vendar so rezultati presegli vsa naša pričakovanja! Zato imamo trenutno več zaloge, kot smo predvideli. 

To je odlična novica za tebe in hkrati odlična priložnost, saj ti lahko ponudimo več izdelka po neverjetno ugodni ceni.

To je tvoja priložnost! 

Priložnost, da ohraniš hidracijo svojega telesa na optimalni ravni in se nikoli več ne srečaš z razočaranjem zaradi manjkajočih zalog.

Čas je, da se pridružiš revoluciji uravnotežene hidracije s pomočjo Water Out.

To je enkratna priložnost, da nadgradiš svoje naročilo in dobiš veliko več Water Out-a za le nekaj evrov več.

Ampak preden ti povem vse o tej neverjetni ponudbi, ki jo imamo pripravljeno samo zate, imam za tebe pomembno obvestilo.

Ta ponudba je na voljo samo med trajanjem pakiranja tvojega naročila. 

To pomeni, da če želiš koristiti to priložnost, moramo našim delavcem v skladišču zagotoviti dovolj časa, da v tvoj paket dodajo še dodatne stekleničke Water Out, preden bo tvoje naročilo na poti k tebi.

Ko je paket enkrat pripravljen, ga dostavna služba praktično takoj odnese, zato ti v tem primeru ne moremo več zagotoviti te posebne ponudbe.

Če to zamudiš to posebno ponudbo, ti bomo morali poslali le tvoje obstoječe naročilo.

Na vrhu strani sem nastavil uro, ki odšteva od 30 minut – točno toliko časa lahko zadržimo tvoje naročilo. Če se v tem času odločiš za nadgradnjo, bodo naši delavci imeli dovolj časa, da dodajo Water Out, preden bo prepozno. 

To je le prijazen opomnik, saj nočemo, da bi bila razočarana, če bi zamudila to izjemno priložnost.

Ta ponudba velja le zdaj in dokler tvoj paket ni na poti.

Če želiš izkoristiti to neverjetno priložnost in resnično privarčevati pri naročilu Water Out-a, potem hitro pritisni na velik rdeči gumb »DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO« pod tem videom.

Kaj to pravzaprav pomeni zate? 

Z redno uporabo Water Out-a boš izboljšala hidracijo in preprečila zastajanje vode v telesu. 

To je ključno za doseganje optimalne telesne mase in počutja. Zadrževanje vode je pogosto razlog za občutek napihnjenosti in neprijetnosti. 

Če prenehaš z rednim vnosom Water Out-a, se lahko tvoje telo spet sooči z zadrževanjem vode, kar vodi do neprijetnih občutkov napihnjenosti in povečanja telesne mase. 

Ne želiš, da bi ta problem ponovno postal del tvojega vsakdana.

Torej, če povzamem, ko pritisneš na spodnji gumb, bomo nadgradili tvoje naročilo in dobiš večjo količino Water Out-a za samo nekaj evrov več na pakiranje. 

Dodali ti bomo kar 3 dodatne stekleničke Water Out-a.

To pa še ni vse…

Povrhu vsega, pa tudi to nadgradnjo ščitimo z našim 30-dnevnim jamstvom. Če te Water Out ne prepriča… Nam lahko v 30 dneh pošlješ nazaj prazno stekleničko in ti povremo ves denar. 

To 100% jamstvo velja za vse izdelke v tvojem paketu.

Ta dodatna pakiranja Water Out običajno stanejo 27,99€ za kos. Če bi želel naročiti 3 pakiranja po redni ceni, bi zanje odštel več kot 80€.

Vendar pa ti lahko ponudimo to neverjetno akcijo za samo 9,29€ na pakiranje.

To je ekskluzivna ponudba, ki je nikjer drugje ni mogoče najti. Je posebej zate, dokler še nismo odposlali tvojega naročila.

Če želiš nadgraditi svoje naročilo in optimizirati hidracijo svojega telesa ter se znebiti občutka napihnjenosti, pritisni na gumb “DA, ŽELIM NADGRADITI SVOJE NAROČILO”.

In ne pozabi, ko nadgradiš svoje naročilo, te še vedno ščiti naše 100% jamstvo. Če se Water Out iz kakršnegakoli razloga ne obnese zate, lahko vrneš prazno stekleničko v 30 dneh, mi pa ti vrnemo celotno kupnino.

Zato resnično nimaš kaj izgubiti. Nadgradi svoje naročilo zdaj in prejmi dodatne stekleničke Water Out po izjemno ugodni ceni!

Upam, da ne boš spregledala te enkratne priložnosti. Sedaj moram poskrbeti, da naši delavci v skladišču dajo prednost tvojemu naročilu.