Želiš odkriti skrivnost popolnoma gladke kože brez sledi celulita?

Odkrij revolucionarni pristop odkrit leta 2024, kako z uporabo enega dietnega trika, ženske 35+ zlahka popravijo videz pomarančne kože in odstranijo celulit v samo 60 sekundah na dan.
Brez potrebe po dragih fitnes programih, izčrpavajočih vadbah ali omejevalnih dietah

Deluje pri vseh ženskah ne glede na starost in telesno aktivnost

Anti cellulit FORTE
Nova dimenzija hujšanja s termoaktivno inovacijo!

100% garancija! Če izdelek ne deluje v 30 dneh vam vrnemo denar!

Izdelek je naravnost vrhunski! Meni je pomagal že hitro po začetku uporabe. Izgubila sem ves cellulit, ki sem ga imela. Uporabljala ga bom še naprej…
Hvala vam 💛

Želiš odkriti skrivnost popolnoma gladke kože brez sledi celulita?

Odkrij revolucionarni pristop odkrit leta 2024, kako z uporabo enega dietnega trika, ženske 35+ zlahka popravijo videz pomarančne kože in odstranijo celulit v samo 60 sekundah na dan.
Brez potrebe po dragih fitnes programih, izčrpavajočih vadbah ali omejevalnih dietah

Deluje pri vseh ženskah ne glede na starost in telesno aktivnost

Anti cellulit FORTE
Nova dimenzija reševanja celulita s termoaktivno inovacijo!

100% garancija! Če izdelek ne deluje v 30 dneh vam vrnemo denar!

Izdelek je naravnost vrhunski! Meni je pomagal že hitro po začetku uporabe. Izgubila sem ves cellulit, ki sem ga imela. Uporabljala ga bom še naprej... Hvala vam 💛
Ina B.
Enostavno odlično!

Odkrijte skrito inovacijo, ki uporablja naravne termogene lastnosti in hkrati maksimira termogenezo za boj proti celulitu

Predstavljajte si vaše telo kot geotermalni izvir, skrit pod površjem, ki neprestano in naravno proizvaja toploto. Naša ekskluzivna formula Anti cellulit FORTE deluje na podoben način, saj aktivira in povečuje naravno termogenezo v vašem telesu. Kot geotermalna energija, ki segreva vodo in ustvarja paro, anti cellulite FORTE ciljno segreva maščobne celice, kar povzroča pospešeno razgradnjo maščob in izboljšano cirkulacijo krvi. To ne samo, da poveča metabolno aktivnost vašega telesa, temveč tudi izboljša odvajanje toksinov in zmanjšuje zastajanje tekočin, ki so ključni vzroki za nastanek celulita.

ČE ŽELIŠ UČINKOVITO ODPRAVITI CELULIT IN PREPREČITI NJEGOV NASTANEK, SE GA MORAŠ LOTITI TAM, KJER NASTAJA

Zato se moraš zadeve lotiti iz notranjosti in ne površinsko!

Sem Anže Založnik, prehranski svetovalec in vodja družinske trgovine ZALC. Moje poslanstvo je pomagati ljudem zaživeti bolj zdravo, sproščeno, energije polno življenje.

Dolga leta svetovanja in delo z različnimi strankami so me pripeljala do ključnega spoznanja: za trajno odpravo težav je treba odkriti in odpraviti njihov temeljni vzrok. Z naslavlanjem simptomov le začasno rešujemo problem, ki se lahko hitro vrne. Zato je pomembno, da k vsaki težavi pristopimo celostno.

Enako velja za celulit. Ženske so pripravljene preizkusiti vse možne rešitve, od masaž do krem in različnih tretmajev, da bi se ga znebile. Vendar večina teh metod le prikrije težavo in zmanjša njen videz le kratkoročno, ne odpravi pa osnovnega problema.

Z velikim zanimanjem sem raziskoval, zakaj se več kot 90% žensk trudi odpraviti celulit a ne njegov nastanek in iskreno le redkim to dejansko uspe. Raziskave so pokazale, da je ključ do uspeha v celostnem pristopu, ki naslavlja temeljne vzroke, ne le vidne simptome.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

6 načinov kako ti Anti cellulite FORTE pomaga

Odpravlja zastajanje vode

Izvleček koromača deluje kot naravni diuretik, ki pomaga odpraviti zastajanje vode v telesu. S tem se zmanjša oteklina in napihnjenost, kar pripomore k zmanjšanju videza celulita

Krepitev vezivnega tkiva

Izvleček Gotu Kola ciljno krepi vezivno tkivo, kar zmanjšuje videz celulita. Ta močna sestavina spodbuja proizvodnjo kolagena, izboljšuje elastičnost kože in pomaga pri regeneraciji poškodovanih tkiv. Z našim izdelkom bo vaša koža bolj čvrsta, gladka in vidno pomlajena.

Termogena aktivacija

Ekstrakt zelenega čaja in ananasov sok v prahu sprožita termogenične procese, ki pomagajo razgraditi maščobne celice in zmanjšati celulit. Z močjo teh naravnih sestavin je vaša koža vidno gladka in čvrsta.

Aktivira razgradnjo maščob

Bromelain, ta močan izvleček pomaga razgraditi maščobne celice in spodbuja njihovo izločanje iz telesa. Z redno uporabo te naravne sestavine lahko pospešite metabolizem maščob, izboljšate prekrvavitev in zmanjšate videz 'pomarančne kože. Ananasov sok v prahu je vaš zaveznik za energično in vitko postavo brez celulita.

Oblikuje idealno postavo

Naša napredna formula vsebuje izvleček grozdnih pečk, bogat z OPC (oligomerni proantocianidinski kompleksi), ki so znani po svoji moči izboljšanja telesne sestave. Z rednim jemanjem lahko dosežete boljše razmerje med obsegom pasu in boki.

Obnova kože in vezivnega tkiva

Ribji kolagen tipa I in III spodbuja obnovo kože in krepi vezivno tkivo, kar je ključno za zmanjšanje videza celulita. Ta močna sestavina pomaga povečati elastičnost in čvrstost kože, kar vodi do gladkejše in bolj mladostne kože.Tako boste občutili razliko v teksturi in videzu vaše kože, ki bo postala bolj napeta.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Aktivacija mikrocirkulacije za popolno gladko kožo

Podobno kot računalnik, ki deluje počasi zaradi slabe internetne povezave – podatki ne morejo učinkovito teči, kar povzroča upočasnjeno delovanje in napake.

Tukaj se skriva čar našega izdelka – aktivirajte mikrocirkulacijo in spodbudite naravne procese vašega telesa za zmanjšanje celulita. S pomočjo naravnih ekstraktov, kot sta ananasov sok v prahu in izvleček grozdnih pečk, naš izdelek spodbuja mikrocirkulacijo, povečuje pretok krvi in izboljšuje prekrvavitev v globokih plasteh kože. To povečuje dostop kisika in hranil do celic ter pospešuje odstranjevanje toksinov, kar vodi do vidnega zmanjšanja celulita.

Naša formula ne zahteva naporne telovadbe ali stroge diete – deluje od znotraj, da vaša koža postane gladka, čvrsta in mladostna. Prebudite naravno moč vašega telesa in se znebite celulita z našo inovativno rešitvijo.

Predstavljajte si, da vaše telo deluje kot učinkovit sistem, ki ves dan izboljšuje prekrvavitev in zmanjšuje celulit. Že poznate mikrocirkulacijo – proces, ki omogoča pretok krvi v najmanjših krvnih žilah in igra ključno vlogo pri zdravju vaše kože.

Mikrocirkulacija je odgovorna za dovajanje kisika in hranil do celic ter odstranjevanje odpadnih snovi. Vendar pa sodobni življenjski slog, ki vključuje dolgotrajno sedenje in pomanjkanje gibanja, zavira ta ključni proces. Posledično se toksini kopičijo, prekrvavitev je slaba, kar vodi do nastanka celulita in oslabljenega vezivnega tkiva.

V samo nekaj tednih do popolnoma GLADKE kože!

Ananasov sok v prahu

Ananasov sok v prahu vsebuje bromelain, encim, ki pomaga razgraditi maščobne celice in spodbuja odstranjevanje toksinov iz telesa. Z izboljšanjem prebave in zmanjšanjem vnetij pripomore k bolj gladki in napeti kož. Počutila se boš lažja in bolj energična.

Koromač - izvleček 10:1

Koromač je znan po svojih diuretičnih lastnostih, ki pomagajo zmanjšati zastajanje vode v telesu. Z uravnavanjem prebave in pospeševanjem izločanja odvečnih tekočin pripomore k zmanjšanju oteklin in izboljšanju videza kože. Vaša koža bo bolj gladka in manj zategnjena.

Grozdne pečke

 Ekstrakt grozdnih pečk je bogat z antioksidanti, kot so OPC, ki ščitijo kožne celice pred poškodbami prostih radikalov. Ta sestavina izboljšuje mikrocirkulacijo, krepi vezivno tkivo in zmanjšuje videz celulita. Koža bo postala bolj čvrsta, elastična in mladostna.

Črni kohoš - izvleček

Črni kohoš vsebuje triterpenske glikozide, ki pomagajo uravnavati hormone in zmanjšati vnetja. Ta izvleček spodbuja zdravje kože in izboljšuje njeno elastičnost, kar prispeva k zmanjšanju celulita. Počutila se boš uravnoteženo in vitalno.

Gotu Kola

Gotu Kola je znana po svojih regenerativnih lastnostih, ki krepijo vezivno tkivo in spodbujajo proizvodnjo kolagena. Izboljšuje elastičnost kože in zmanjšuje videz celulita, hkrati pa podpira celjenje kože. Koža bo bolj napeta, gladka in mladostna.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Čisto enostavna jutranja navada

Kako uporabljaš Anti cellulit FORTE?

Vzemite samo 1 kapsulo dnevno za učinkovito podporo pri zmanjšanju cellulita

Preprosto zaužijte eno kapsulo Anti Cellulite FORTE dnevno, idealno po obroku. S tem omogočite optimalno absorpcijo aktivnih sestavin, ki delujejo v najboljšem možnem obsegu. Le nekaj sekund vašega dneva je lahko začetek poti do gladkejše kože in občutka lahkotnosti, ki ga prinaša zdrav življenjski slog.

HPMC kapsule zaščitijo mešanico proti celulitu pred želodčno kislino, kar omogoča optimalno absorpcijo in delovanje

Anti Cellulite FORTE lahko zaužijete z vodo ali sokom… in opazujete, kako ta formula zmanjšuje videz celulita, izboljšuje elastičnost kože in spodbuja cirkulacijo. Naša močna formula z naravnimi izvlečki in rastlinami bo negovala vaše telo od znotraj in vam pomagala doseči gladko in čvrsto kožo hitreje.

Gladko, čvrsto in mladostno telo brez celulita, ki izžareva samozavest in vitalnost

Spremljajte, kako vaša koža postaja gladkejša, čvrstejša in bolj sijoča, ko Anti Cellulite FORTE vpeljete v svojo dnevno rutino. V samo nekaj tednih lahko opazite zmanjšanje celulita, izboljšano elastičnost kože in občutek lahkotnosti, ki izžareva.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Zakaj izbrati kapsule za učinkovito zmanjšanje celulita!

Optimalna absorpcija sestavin

Ko gre za boj proti celulitu, je natančno odmerjanje ključnega pomena. Aktivne sestavine, ki jih vsebuje naša anti-celulitna formula, zahtevajo natančno količino in pravilno časovno sproščanje, da lahko dosežejo najboljše rezultate.

Prah lahko včasih povzroči neenakomerno doziranje, kar pomeni, da ne prejmete natančne količine aktivnih sestavin v vsakem odmerku. To lahko zmanjša učinkovitost formule in upočasni vaš napredek pri zmanjševanju celulita.

Naše kapsule zagotavljajo dosledno in natančno doziranje vsakič, ko jih zaužijete. Vsaka kapsula je skrbno oblikovana tako, da vsebuje točno določeno količino aktivnih sestavin, ki so potrebne za boj proti celulitu.

Poleg tega kapsule omogočajo časovno sproščanje sestavin. To pomeni, da se aktivne sestavine sproščajo postopoma in ciljano, kar povečuje njihovo učinkovitost. S tem se zagotovi, da aktivne sestavine dosežejo globoke plasti kože in tam delujejo dalj časa, kar prispeva k boljšim rezultatom.

Z uporabo kapsul smo zagotovili tudi večjo stabilnost sestavin. Aktivne sestavine so zaščitene pred vlago, svetlobo in zrakom, kar ohranja njihovo učinkovitost in podaljšuje rok uporabnosti izdelka.

Zato je naša anti-celulitna formula v kapsulah optimalna izbira za učinkovito zmanjšanje celulita. Omogoča natančno doziranje, časovno sproščanje in stabilnost sestavin, kar vse prispeva k doseganju gladke in čvrste kože.

30 - DNEVNO JAMSTVO ZA VRAČILA DENARJA

Denar ti vrnemo tudi, če nazaj pošlješ prazno stekleničko.

Naroči zdaj brez tveganja! Če iz kakršenga koli razloga mislite, da Anti cellulite FORTE ni najboljši odstranjevalec cellulita v Sloveniji in vam dejansko ni pomagal odstraniti videza pomarančne kože nam lahko po 30 dneh uporabe vrnete prazno stekleničko, mi pa vam vrnemo denar.

BREZPLAČNO DARILO

Ob nakupu paketa 4x

Brezplačna e-knjiga "Skrivnosti trajnega hujšanja": Ključ do dolgoročnega uspeha!

E-knjiga “Skrivnosti trajnega hujšanja” je vaš vodnik skozi zapleten svet hujšanja, ki vam pomaga razumeti in premagati ovire na vaši poti.

Globoko razumevanje telesnih procesov

Kako presnova in hormoni vplivajo na vašo telesno težo in zakaj je pomembno poznavanje teh mehanizmov.

Recepti in nasveti za uravnoteženo prehrano

Naučite se, kako prilagoditi prehrano svojemu telesnemu tipu in življenjskemu slogu.

Vaje in nasveti za vsak tip telesa

Preoblikujte svoje telo z vajami, ki so prilagojene vašim potrebam in vam pomagajo pri vzdrževanju zdrave telesne teže.

Strategije za obvladovanje stresa in čustvenega prenajedanja

Odkrijte, kako čustveno stanje vpliva na vaše prehranjevalne navade in kako ga lahko obvladate.

Začni svojo pot do sanjske postave danes

Izberi svoj paket in prihrani ob naročilu Anti cellulite FORTE

Na vse pakete imaš 100% GARANCIJO! Če ti izdelek v 30 dneh ne bo pomagal ti vrnemo 100% kupnino

5/5

(0,29€ na odmerek)

- 56 %

4x Anti cellulite FORTE

14,85€ / kos

Skupaj: 59,40€ 135,95€

Vaš prihranek DANES 76,55€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNA E-KNJIGA TRAJNOSTNO HUJŠANJE

5/5

(0,36€ na odmerek)

- 39 %

2X Anti cellulite FORTE

17,85€ / kos

Skupaj: 35,70€ 57,98€

Vaš prihranek DANES 22,28€

+ 3,50€ POŠTNINA

5/5

(0,49€ na odmerek)

- 15 %

1x Anti cellulite FORTE

24,79€ / kos

Redna cena: 28,99€

Vaš prihranek DANES 4,20€

+ 3,50€ POŠTNINA

4x Anti cellulite FORTE

- 56 %

(0,29€ na odmerek)

5/5

14,85€ na kos

Skupaj: 59,40€ 135,95€

Vaš prihranek DANES 76,55€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNA E-KNJIGA TRAJNOSTNO HUJŠANJE

2x Anti cellulite FORTE

- 39%

(0,36€ na odmerek)

5/5

17,85€ na kos

Skupaj: 35,70 57,98

Vaš prihranek DANES 22,28€

+ 3,50€ POŠTNINA

1x Anti cellulite FORTE

- 15%

(0,49€ na odmerek)

5/5

24,79€ na kos

Redna cena: 28,99€

Vaš prihranek DANES 4,20€

+ 3,50€ POŠTNINA

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Od ponedeljka do petka 8:00 – 15:00

Vprašanja o Anti cellulit FORTE

Naš izdelek deluje na več načinov za podporo vašim ciljem zmanjšanja celulita. Spodbuja mikrocirkulacijo v globokih plasteh kože, kar povečuje pretok krvi in izboljšuje oskrbo tkiv s kisikom in hranili. Poleg tega krepi vezivno tkivo, kar povečuje elastičnost in čvrstost kože ter zmanjšuje videz “pomarančne kože”. Aktivne sestavine pomagajo pri razgradnji maščobnih celic in spodbujajo limfni pretok, kar pomaga telesu, da se znebi odvečne tekočine in toksinov. S tem celostnim pristopom naš izdelek vidno zmanjšuje celulit, izboljšuje teksturo kože in spodbuja zdravje kože od znotraj navzven.

V eni steklenički najdeš 50 kapsul. Vzameš pa 1 dnevno. Tako jih imaš dovolj za 50 dni. 

Za najboljše rezultate priporočamo uporabo vsaj 2 meseca. Pri nekaterih se prvi vidni znaki izboljšav začnejo že po 2-4 tednih. Večina opazi prve znake po 3-4 tednih uporabe, najboljše rezultate pa vidijo po 8 tednih uporabe. Zato vedno priporočamo zalogo vsaj 2-3 stekleničke, saj boste šele tako opazili prave razlike.

Priporočamo, da ga imaš nekje na sobni temperaturi ali malo hladneje. Najbolje kar v kakšni omari, da ni izpostavljen sončni svetlobi. 

Naš izdelek se lahko varno uporablja skupaj z večino drugih prehranskih dopolnil. Če jemljete zdravila na recept ali imate zdravstvene težave, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Dnevno poješ 1 kapsulo. Lahko jo vzameš popolnoma poljubno. Večinoma jih stranke vzamejo ob zajtrku. Lahko pa jo vzameš tudi tekom dneva.

Ne, stranskih učinkov ob pravilni uporabi ne bo. Ima pa lahko slabše učinke v kolikor ga ne jemlješ redno!

Naš izdelek je zasnovan za dolgoročno uporabo. Lahko ga jemljete, dokler ne dosežete želenih rezultatov.

Vsa naročila pošljemo zelo hitro. Tako, da bo tvoje naročilo pri tebi v 1-3 delovnih dneh s kurirsko službo pošta slovenije.

Si popolnoma brez rizika! izdelek na tebi ne deluje nam preprosto po 30 dneh nazaj pošlješ prazno stekleničko, mi pa ti povrnemo celotno kupnino do zadnjega centa. 

Mnenja strank o Anti cellulite FORTE

Ocene kupcev
5,0 Na podlagi 6 mnenja
5 ★
100% 
6
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Customer Photos
NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
  06. 11. 2024
  Natalia Š.
  SI SI

  Anti celulit

  Ni dolgo, ko ga uporabljam ampak imam pozitivne misli na vaš izdelek

  Zalc.si Anti cellulit FORTE 50 kapsul Review
  ZD
  04. 13. 2024
  ZDENKA D.
  SI SI

  Zaenkrat ga uporabljam premalo časa, da bi že bili rezultati.

  03. 31. 2024
  Lilijana Č.
  SI SI

  Hujšanje

  Anti celolit kapsule in active burn skupaj istočasno deluje 100 %, kuri maščobo izredno hitro. Hvala

  AT
  03. 12. 2024
  Aleksandra T.
  SI SI

  Anti celulite

  Sem zadovoljna,imam pa zaloge še za nekaj mesecev. L.p

  TD
  10. 05. 2023
  Tanja D.
  SI SI

  Izdelek uporabljam kratek čas ,a zdi se mi da je koža na pogled lepša.