Zgladi gube, napni svojo kožo in zmanjšaj staranje v manj kot 60 sekundah dnevno

Kolagen beauty
Mladostna in napeta koža z revolucionarno formulo

100% varen nakup brez tveganja

Izdelek je naravnost vrhunski! Meni je pomagal že hitro po začetku uporabe in..ostala mu bom zvesta! Hvala vam 💛
Sara M. 

Zgladi gube, napni svojo kožo in zmanjšaj staranje v manj kot 60 sekundah dnevno

Kolagen beauty
Mladostna in napeta koža z revolucionarno formulo

100% varen nakup brez tveganja

Izdelek je naravnost vrhunski! Meni je pomagal že hitro po začetku uporabe in..ostala mu bom zvesta! Hvala vam 💛
Urska Š.
Enostavno odlično!

Zdaj v obliki kapsul, da kolagen "preživi" želodčno kislino

Če uživaš kolagen v prahu ga želodčna kislina napade in uniči še preden lahko ta pride do tankega črevesja, kjer se kolagen sprosti v telo. Zato smo razvili posebno kolagensko mešanico, ki je kapsulah v HPMC in tako preživi želodčno kislino in pride do tankega črevesja kjer spusti hidroliziran kolagen, vitamin C, hialuronsko kislino, vitamin B3, cink, vitamin B2, vitamin A, biotin in jod.  Končno odkrij moč kolagena.

PRAVI LJUDJE. PRAVE ZGODBE.

Silvia ima sedaj pri 68. končno napeto kožo

“Nad rezultati sem preprosto osupla”

“Že po prvih tednih uporabe sem bila navdušena nad rezultatiMoja koža je kot prerojena, uvelost je skoraj izginila, moja lička so spet polna in gladka kot nekoč in pohvale so začele prihajati tudi od mojih prijateljic.”

Aja naj povem, da bom kmalu dopolnila 70 let… 

Ko je Silvia nekaj mesecev nazaj v ogledalu videla kako je njena koža začela upadati in ni bila več napeta je bila to njena zelo velika frustracija. Opazila je gube na obrazu in izgubo elastičnosti kože.
 
Že leta je iskala rešitve vsepovsod a nikjer ni našla nekaj kar bi ji pomagalo. Tudi v Nemčiji kjer je nekaj let tudi živela.
 
Ko je že skoraj obupala pa je našla Kolagen beauty. Sprva je bila skeptična, saj je naročila res že nešteto drugih izdelkov…
 
Ko ga je preizkusila pa je že po prvih nekaj tednih bila navdušena nad rezultati. Njena koža je postala kot prerojena, uvelost je skoraj izginila lička so postala spet polna in gladka.
 
Nad rezultati je preprosto osupla. Silvija pravi, da je to nekaj kar ji je spremenilo življenje in ga priporoča vsakemu!

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

6 načinov kako ti kolagen pomaga

Bolj napeta mladostna koža

Kolagen in hialuronska kislina v v kolagenu beauty povečata prožnost, vlažnost, tonus in čvrstost kože. Tvoja koža bo spet zasijala v vsej lepoti. Tvoja koža bo spet navlažena in polna mladosti. Povešena ali uvela koža bo postala preteklost.

Daljši lasje in nohti

Biotin, Cink in Jod prispevajo k rasti daljših las in močnejših nohtom z izboljšanjem strukture saj spodbujajo proizvodnjo keratina. Veselo opazuj kako se lasje krepijo in nohti postajajo trdi ter lepi. Tvoji lasje bodo enkrat za vselej prenehali izpadati.

Izboljšana odpornost

Z združitvijo vitamina C, cinka in vitamina A bo tvoj imunski sistem bolj odporen, kar bo izboljšalo tvoje splošno zdravje. Ta močna kombinacija bo zagotovila trdno podporo tvojemu telesu, da ostane močno, zdravo in polno energije celo leto.

Močnejše mišice

Vitamin C v kombinaciji z vitamin B3 bo pomagal pri energiji skozi cel dan. Tvoja moč se bo močno povečala. Mišice se ti bodo hitreje obnavljale. Napadi vse življenjske izzive, povečaj svojo vzdržljivost in poslovi se od utrujenosti.

Manj bolečin v sklepih

Glavna korist kolagena in hialuronske kisline je ohranjanje strukture hrustanca, podpora sklepom in povečanje gibljivosti. Sklepi bodo brez bolečin, pripravljeni na napore. Aktivno življenje je lahkotno, brez nelagodja in bolečin. Neprijetni občutki in "škrtanje" sklepov pa izgine.

Izboljšana prebava

Biotin, ključen za metabolizem makrohranil, izboljšuje prebavo in učinkovitost absorpcije hranil. S pomočjo biotina bo tvoj prebavni sistem deloval kot švicarska ura, ter prispeval k boljšemu počutju in te podprl pri vseh izzivih, ki ti jih daje življenje.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Kolagen pada skozi leta

Količina kolagena se s starostjo zmanjšuje – in čeprav je to naravni del procesa staranja, pomeni tudi, da boš po 25 letu hitro začela opažati vidne znake staranja, kot so gube in povešena koža.

Kolagen je glavna in najbolj razširjena beljakovina v našem telesu.

Po 25. letu starosti se sposobnost telesa za tvorbo kolagena postopoma manjša – vsako leto za približno 1,5 %.

Do 40. leta starosti se sposobnost telesa za proizvodnjo kolagena zmanjša za 25 %, do 60. leta pa za več kot 50 %.

Ker kolagen nudi podboro tkivom, kot so kosti, nohti in koža, ter ima ključno vlogo pri zagotavljanju elastičnosti in čvrstosti kože, si lahko zmanjšanju proizvodnje kolagena v telesu pod velikim “napadom” vseh simptomov staranja.

Ustavi znake staranja s temi dokazanimi sestavinami

Hidroliziran kolagen

Kolagen revitalizira vašo kožo s povečanjem njene elastičnosti, hidracije, tonusa in čvrstosti, spodbuja mladostno, prenovljeno podobo. Ponovno boš zasijala.

Hialuronska kislina

Hialuronska kislina povečuje elastičnost in hidracijo kože, kar prispeva k mladostni, sveži podobi. Zglajuje gube in zateguje kožo za živahnejši izgled.

Vitamin C

Vitamin C pospešuje obnovo kožnih celic, povečuje njeno sijajnost in zdrav videz. Prispeva k občutku svežine in mladostne kože.

Biotin

Biotin, ključen za sintezo keratina, spodbuja zdravje kože, las in nohtov ter pripomore k njihovemu sijaju. Krepi občutek vitalnosti in naravne mladostnosti.

+ 5 DRUGIH VITAMINOV IN MINERALOV

Jod, Cink, Vitamini A, B2 in B3 so ključni za ohranjanje zdrave, sijoče kože. Jod in Cink podpirata zdravje kože in las, medtem ko vitamini A, B2 in B3 spodbujajo obnovo kožnih celic in sijaj. Skupaj prispevajo k vitalnosti, obnovi in naravni mladosti.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Čisto enostavna jutranja navada

Kako uporabljaš Kolagen Beauty

Vzameš samo 2 kapsule dnevno za najboljši anti-aging efekt

Preprosto zaužiješ dve kapsuli Kolagena Beauty dnevno, po obroku, tako se bo želodčna kislina umirila in dobiš še boljše rezultate. V samo nekaj sekundah na dan lahko začneš pot do bolj napete in mladostne kože, za katero hrepeni vsaka ženska. 

HPMC kapsule zaščitijo kolagensko mešanico pred želodčno kislino 

Spiješ ga lahko z vodo, sokom… in opazuješ kako Kolagen Beauty spodbuja mladostno kožo, zmanjšuje gube, izboljšuje zdravje las in nohtov ter spodbuja zdravje sklepov. Naša močna formula s kolagenom, vitamini in minerali nahrani tvojo kožo od znotraj.

Napeta in gladka koža, ki zgleda leta mlajša

Spremljaj kako tvoja koža postaja bolj gladka in prožna, sklepi močnejši in brez bolečin, lasje pa bujni in lepi, ko boš Kolagen Beauty vpeljala v tvojo dnevno rutino. V samo nekaj tednih se lahko zbudiš do bolj čvrste, gladke kože in močnih las in nohtov, ki izžarevajo mladost.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Zakaj mora biti kolagen v kapsulah in ne v prahu!

Zaščiti kolagen pred želodčno kislino

Kolagen v prahu razgradi že kislina v želodcu in tako ne pride do tankega črevesja, kjer se kolagen sploh začne vpijati v kri.

Kolagen potrebuješ v krvi, saj le tako pridejo pravi efekti. Do tega pa žal ne moraš priti, če se kolagen razgradi že v želodcu.

Z drugimi besedami, kislina v tvojem želodcu napade kolagen in ga razgradi v neuporabne peptide, ki ne naredijo popolnoma nič zate in tako ne pomagajo elastičnosti kože.

To je v bistvu glavni razlog, zakaj smo kot prvi na slovenskih tleh razvili kolagen, ki ga jemlješ v zaščitnih kapsulah.

Te kapsule zaščitijo kolagen in se razgradijo šele ko pridejo iz želodca in tako kolagen ostane “cel” vse do tvoje kože.

In tako direktno vpliva na glajenje gubic, elastičnost kože in ima pomlajevalni učinek.

30 - DNEVNO JAMSTVO ZA VRAČILA DENARJA

Denar ti vrnemo tudi, če nazaj pošlješ prazno škatlico.

Naroči zdaj brez tveganja! Če iz kakršenga koli razloga misliš, da Kolagen Beauty ni najboljši kolagen v Sloveniji in ti dejansko ni zgladil gub nam lahko po 30 dnevih uporabe vrneš prazno škatlico mi pa ti vrnemo denar.

Začni hraniti svojo kožo in zgladi svoje gube

Izberi svoj paket in prihrani ob naročilu Kolagen Beauty

5/5

(0,49€ na odmerek)

- 60 %

4x Kolagen Beauty

14,99€ / kos

Skupaj: 59,96€ 148,95€

Vaš prihranek DANES 88,99€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNO DARILO

5/5

(0,55€ na odmerek)

- 50 %

1+1 GRATIS Kolagen Beauty

16,49€ / kos

Skupaj: 32,99 65,98€

Vaš prihranek DANES 32,99€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA

- 24 %

5/5

(0,76€ na odmerek)

1x Kolagen Beauty

24,99€ / kos

Redna cena: 32,99€

Vaš prihranek DANES 8,00€

+ 3,50€ POŠTNINA

4x Kolagen Beauty

- 60 %

(0,49€ na odmerek)

5/5

14,99€ na kos

Skupaj: 59,96€ 148,95€

Vaš prihranek DANES 88,99€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNO DARILO

1+1 GRATIS Kolagen beauty

- 50%

(0,55€ na odmerek)

5/5

16,49€ na kos

Skupaj: 32,99 65,98€

Vaš prihranek DANES 32,99€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA

1x Kolagen Beauty

- 24%

(0,76€ na odmerek)

5/5

24,99€ na kos

Redna cena: 32,99€

Vaš prihranek DANES 8,00€

+ 3,50€ POŠTNINA

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Od ponedeljka do petka 8:00 – 15:00

Vprašanja o Kolagenu Beauty

Kolagen Beauty je posebno zasnovana formula, ki jo so jo razvijali najboljši nutricisti na področju lepote in zdravja telesa. 

Kolagen Beauty z najboljšo vsebnostjo kolagena in vitaminov in mineralov prodre na prava mesta v telesu in tako od znotraj nahrani tvoje telo, ter mu tako pomaga pri napenjanju kože, bolj trdih nohtov in hitreje rastočih las. 

V eni škatlici najdeš 60 kapsul kar je dovolj za 30 dni redne uporabe. Na dan vzameš 2 kapsuli.

Za najboljše rezultate priporočamo uporabo vsaj 2 meseca. Pri nekaterih se prvi vidni znaki izboljšav začnejo že po 1-2 tednih. Večina opazi prve znake po 3-4 tednih uporabe, najboljše rezultate p vidijo po 8 tednih uporabe. Zato vedno priporočamo zalogo vsaj 3 škatlice, saj boste šele tako opazili prave razlike.

Priporočamo, da ga imaš nekje na sobni temperaturi ali malo hladneje. Najbolje kar v kakšni omari, da ni izpostavljen sončni svetlobi. 

Kolagen Beuty bo vašemu telesu dodal vse potrebne vitamine in minrelo kot so Cink, Jod, Vitamin C, Vitamini B in napel ter navlažil vašo kožo s hialuronsko kislino in kolagenom. 

Tako bo tvoja koža ponovno napeta, gladka in brez gubic. 

Imela boš čvrste nohte, ki se ne lomijo, tvoji lasje pa bodo bujni in rastli kot “gobe po dežju”

Dnevno poješ 2 kapsuli. Lahko jih vzameš popolnoma poljubno. Večinoma jih stranke vzamejo ob zajtrku. Lahko pa eno vzameš zjutrja in drugo zvečer. 

Ne, stranskih učinkov ob pravilni uporabi ne bo. Imap pa lahko slabše učinke v kolikor ga ne jemjleš redno!

Vse sestavine so sicer primerne tudi za med nosečnostjo oz. nekatere so izrecno priporočene, kot so jod, cink in B vitamini. Imamo izkušnje iz prve roke, kjer ni bilo nobenih težav. Bi pa vseeno priporočali, da se posvetuejete s svojim zdravnikom. Ker formula ni bila posebej testirana za nosečnice imamo na škatlici opozorili, da jemanje odsvetujemo. 

Seveda, dopolnilo kolagen nima nobenih učinkov proti zdravilom in je popolnoma normalno uživati oboje. Vseeno pa priporočamo, da se posvetuješ s svojim zdravnikom oz farmacevtom. 

Vsa naročila pošljemo zelo hitro. Tako, da bo tvoje naročilo pri tebi v 1-3 delovnih dneh s kurirsko službo GLS.

Si popolnoma brez rizika! Če kolagen na tebi ne deluje nam preprosto po 30 dneh nazaj pošlješ prazno škatlico, mi pa ti povrnemo celotno kupnino do zadnjega centa. 

Ja to je velika katastrofa… Hecamo, se. Nikakor ni dobro, da se ti to zgodi večkrat, saj Kolagen Beauty nahrani tvoje telo od znotrja in vsakič, ko pozabiš vzeti dopolnilo se ti rezultati malo poslabšajo. 

Ampak brez skrbi, hitro ga vzami danes in bo vse vredu.

Mnenja strank o Kolagenu Beauty

Ocene kupcev
5,0 Na podlagi 3 mnenja
5 ★
100% 
3
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
  ZR
  06. 16. 2023
  Zvezdana R.
  SI SI

  Kolagen beauty - 60 kapsul Primus natura

  Spoštovani, kolagen beauty sem kupila z zadržkom zaradi dolgotrjanega izpadanja las. Z zadržkom zato, ker sem probala že marsikaj, pa je bil učinek le majhen in kratkotrajen. Uporabljam ga šele drugi teden po navodilih. Lahko napišem, da so začetni rezultati izdelka dobri, upam, do bodo s časoma še boljši in predvsem pa trajali. Vse dobro vam želim Zvezdana

  JD
  05. 19. 2023
  Jozica D.
  SI SI

  Uporaba kolagena

  Predvsem ga uživam zaradi kože...in gubic...ker sem komaj začela,se nekih vidnih sprememb ni....in upam da bodo...lp

  05. 16. 2023
  Mihaela Š.
  SI SI

  Zaenkrat zadovoljna.

  Zelo mi izpadajo lasi po porodu. Uporabljam kapsule zdaj 1 teden upam,da se bo stanje začelo hitro izboljševat.