Odkrijte potencial vrhunskega kolagena na vaše splošno počutje in se ponovno počutite mladostniško

Kolagen kompleks
Odličen dodatek za vsakega posameznika

100% varen nakup brez tveganja

Po 12 dneh uporabe se počutim popolnoma drugače, res odlično….Izdelek je naravnost vrhunski!

💛! Hvala vam 💛
– Nataša G.

Odkrijte potencial vrhunskega kolagena na vaše splošno počutje in se ponovno počutite mladostniško

Kolagen kompleks
Odličen dodatek za vsakega posameznika

100% varen nakup brez tveganja

Vauu, tole je res super izdelek. Po 12 dneh uporabe se počutim popolnoma drugače, res odlično....Izdelek je naravnost vrhunski! Hvala vam 💛
Nataša G.
Enostavno odlično!

Zdaj v obliki kapsul, da kolagen "preživi" želodčno kislino

Če uživaš kolagen v prahu ga želodčna kislina napade in uniči še preden lahko ta pride do tankega črevesja, kjer se kolagen sprosti v telo. Zato smo razvili posebno kolagensko mešanico, ki je kapsulah HPMC in tako preživi želodčno kislino in pride do tankega črevesja kjer spusti hidroliziran kolagen, vitamin C, hialuronsko kislino in ostalih ekstraktov. Končno odkrij moč kolagena in naj tvoje telo doživi preporod.

ZGODBE NAŠIH KUPCEV

S kolagenom so si izboljšali svoj vsakdan

“Zame je tole najboljši izdelek na trgu”

Nataša poroča o svoji izkušnji: “Že po 10 dneh uporabe Kolagen Kompleksa se počutim bolje. Moje splošno počutje se je izboljšalo in lahko se ponovno posvečam dejavnostim, ki me veselijo. Spominjam se, kako sem se ne dolgo nazaj počutila izčrpano in brez energije.”
 
Njena izkušnja se je spremenila po priporočilu prijateljice, ki ji je svetovala uporabo Kolagen Kompleksa. “Opazila sem spremembe v svojem vsakdanu,” pravi Nataša. “Počutim se bolj živahno in energično. Zelo sem zadovoljna z izboljšanjem svojega splošnega počutja.”
 
Nataša dodaja: “ZALC Kolagen Kompleks mi je pomagal, da se počutim bolj sproščeno in polno energije.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Najboljše značilnosti kolagen kompleksa

Dodatna nega las in nohtov

Odkrijte kako Kolagen Kompleks dopolnjuje vašo dnevno nego. Z vitalnimi sestavinami, naša formula je zasnovana za podporo vašemu vsakdanjemu režimu nege. Vključite Kolagen kompleks v svojo rutino in opazujte, kako se vaši lasje in nohti odzivajo na dodatno nego. Podprite svojo naravno lepoto in samozavest z našim Kolagen kompleksom.

Negovanje svoje kože

Spoznajte, kako Kolagen kompleks, z vsebnostjo kolagena in hialuronske kisline, lahko prispeva k vaši dnevni negi kože. Vključite ga v vašo rutino za podporo prožnosti in svežega videza kože

Odlično počutje ob vsaki priložnosti

Vključite Kolagen kompleks v svoj vsakdan in opazujte, kako se vaše telo odziva na dodatno podporo. Naj bo Kolagen kompleks del vašega prizadevanja za ohranjanje aktivnega in zadovoljnega življenjskega sloga.

Podpornik dnevne rutine

Raziskujte kako Kolagen kompleks lahko podpre vašo dnevno rutino. Ta formula je zasnovana za podporo vašemu telesu in splošnemu dobremu počutju, pomaga pa vam ohranjati aktivni življenjski slog.

Najboljša pripravljenost vsak dan

Odkrijte kako lahko Kolagen kompleks s kolagenom in hialuronsko kislino dopolni vašo prehrano. Naša formula je zasnovana z mislijo na splošno podporo vašemu telesu.

Dodatna podpora telesu

Spoznajte, kako lahko Kolagen kompleks prispeva k uravnoteženju vaše dnevne prehrane. Sestavine v naši formuli so izbrane za podporo optimalni hidraciji in splošnemu dobremu počutju.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Močna podpora telesu. Spet občutite udobje v svojemu telesu s Kolagen kompleksom

Raznolikost sestavin v našem Kolagen kompleksu je ključna za njegovo vlogo pri dopolnjevanju vaše prehrane. Z mislijo na različne potrebe telesa, je naša formula zasnovana tako, da pomaga pri podpiranju splošnega dobrega počutja. Vsaka sestavina je skrbno izbrana, da prispeva k celovitemu pristopu k vašemu zdravju.

Kolagen kompleks je več kot le prehransko dopolnilo; je del vaše zaveze k ohranjanju uravnoteženega življenjskega sloga. Z vključevanjem tega izdelka v vašo vsakodnevno rutino lahko podprete svoje telesne funkcije na način, ki je skladen z naravnimi procesi telesa.

Spoznajte, kako lahko redna uporaba Kolagen kompleksa obogati vaš vsakdan in prispeva k vaši celostni skrbi za zdravje. Naše dopolnilo je zasnovano tako, da deluje v harmoniji z vašim telesom in podpira vaše splošne cilje dobrega počutja.

Kolagen, ki je naravno prisoten v telesu, je ena najbolj razširjenih beljakovin in prispeva k splošni podpori različnih telesnih funkcij. Naša sposobnost proizvodnje kolagena se s staranjem naravno spreminja.

Kolagen kompleks je zasnovan z mislijo na splošno podporo telesu. Vključuje sestavine, ki so izbrane za dopolnitev vaše prehrane in lahko dopolnijo vašo dnevno rutino. Spoznajte, kako lahko Kolagen kompleks postane del vašega življenjskega sloga in kako lahko dopolni vašo vsakodnevno rutino.

Podprite svoje telo z najboljšimi sestavinami

Hidroliziran Ribji in Goveji kolagen

Odkrijte vlogo Hidroliziranega Ribjega in Govejega kolagena v našem Kolagen kompleksu. Ta formula je namenjena dopolnitvi vaše prehrane in podpiranju splošnega dobrega počutja.

Piščančji kolagen

Piščančji kolagen je del naše formule Kolagen kompleks, zasnovane z mislijo na splošno podporo telesu in dopolnitev prehrane.

Vitamin C

Vitamin C prispeva k normalnemu nastajanju kolagena za normalno delovanje kosti in hrustanca, kar podpira splošno zdravje sklepov. Prav tako pomaga pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, kar spodbuja občutek dobrega počutja. 

Hialuronska kislina

Hialuronska kislina je ključna sestavina našega Kolagen kompleksa, zasnovana za podporo vašemu telesu kot del uravnotežene prehrane.

+ 3 Naravni ekstrakti za še boljše rezultate

Naš Kolagen kompleks vključuje njivsko preslico in silicijev dioksid za splošno podporo kože in nohtov ter gotu kola in granatno jabolko, ki so znani po svojih lastnostih.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Čisto enostavna jutranja navada

Kako uporabljaš Kolagen Kompleks

Vzameš samo 1 kapsulo za najboljše rezultate

Za učinkovito delovanje Kolagen kompleksa je potrebno zaužiti samo eno kapsulo na dan, po obroku. To zagotavlja, da se želodčna kislina umiri in se tako poveča absorpcija kolagena. V le nekaj sekundah dnevno lahko začneš pot do boljšega počutja in najboljše podpore svojemu telesu. Privošči svojemu telesu nego, ki si jo zasluži.

HPMC kapsule zaščitijo kolagensko mešanico pred želodčno kislino 

Kolagen kompleks enostavno zaužiješ z vodo, sokom ali katero koli drugo tekočino po obroku. Opazuj, kako ta napredna formula podpira tvoje telo že po nekaj dneh. Naša močna kombinacija kolagena, vitaminov in mineralov nahrani tvoje telo od znotraj, ti pa začutiš več energije, vitalnosti in moči.

Prožna in trdna tkiva, ki podpirajo mladostno gibanje

Vključite Kolagen Kompleks v svojo dnevno rutino in opazujte, kako lahko dopolni vašo prehrano. Ta formula je zasnovana za splošno podporo vašega telesa, prispevajoč k vašemu vsakdanu. Odkrijte, kako lahko redna uporaba Kolagen Kompleksa prispeva k vašemu splošnemu dobremu počutju, podpira vaše telesne funkcije in se usklajuje z vašim načinom življenja.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Zakaj mora biti kolagen v kapsulah in ne v prahu!

Zaščiti kolagen pred želodčno kislino

Kolagen v prahu razgradi že kislina v želodcu in tako ne pride do tankega črevesja, kjer se kolagen sploh začne vpijati v kri.

Kolagen potrebuješ v krvi, saj le tako pridejo pravi efekti. Do tega pa žal ne moraš priti, če se kolagen razgradi že v želodcu.

Z drugimi besedami, kislina v tvojem želodcu napade kolagen in ga razgradi v neuporabne peptide, ki ne naredijo popolnoma nič zate in ti tako nikakor ne pomagajo tvojemu telesu.

To je v bistvu glavni razlog, zakaj smo med prvimi na slovenskih tleh razvili kolagen, ki ga jemlješ v zaščitnih kapsulah.

Te kapsule zaščitijo kolagen in se razgradijo šele ko pridejo iz želodca in tako kolagen ostane “cel” vse do tam kjer mora priti.

Tako najbolje vpliva na tvoje telo.

30 - DNEVNO JAMSTVO ZA VRAČILA DENARJA

Denar ti vrnemo tudi, če nazaj pošlješ prazno stekleničko.

Naroči zdaj brez tveganja! Če iz kakršenga koli razloga misliš, da Kolagen Kompleks ni najboljši kolagen v Sloveniji in ti dejansko ni pomagal nam lahko v 30 dnevih vrneš prazno stekleničko mi pa ti vrnemo denar.

Prebudi svoje telo in preizkusi vrelec mladosti

Izberi svoj paket in prihrani ob naročilu Kolagen Kompleks

5/5

(0,27€ na odmerek)

- 58%

4x Kolagen Kompleks

13,49€ / kos

Skupaj: 56,96€ 127,95€

Vaš prihranek DANES 73,99€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNO DARILO

5/5

(0,28€ na odmerek)

- 50%

1+1 GRATIS Kolagen Kompleks

13,99€ / kos

Skupaj: 27,99€ 55,98€

Vaš prihranek DANES 27,99€

+ 3,50€ POŠTNINA

5/5

(0,46€ na odmerek)

- 18%

1x Kolagen Kompleks

22,99€ / kos

Redna cena: 27,99€

Vaš prihranek DANES 5,00€

+ 3,50€ POŠTNINA

4x Kolagen Kompleks

- 58 %

(0,27€ na odmerek)

5/5

13,49€ na kos

Skupaj: 53,96€ 127,95€

Vaš prihranek DANES 73,99€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNO DARILO

1+1 GRATIS Kolagen kompleks

- 50%

(0,28€ na odmerek)

5/5

13,99€ na kos

Skupaj: 27,99€ 55,98€

Vaš prihranek DANES 27,99€

+ 3,50€ POŠTNINA

1x Kolagen Kompleks

- 18%

(0,46€ na odmerek)

5/5

22,99€ na kos

Redna cena: 27,99€

Vaš prihranek DANES 5,00€

+ 3,50€ POŠTNINA

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Od ponedeljka do petka 8:00 – 15:00

Vprašanja o Kolagenu Kompleksu

Vsaka steklenička  vsebuje 50 kapsul kar po priporečenih odmerkih zadostuje za 50 dni. 

Priporočen dnevni odmerek za optimalne rezultate zadostuje za 1 kapsula na dan.

 Pri nekaterih se prvi vidni znaki izboljšav začnejo že po 1-2 tednih. Večina opazi prve znake po 3-4 tednih uporabe, najboljše rezultate p vidijo po 8 tednih uporabe. Zato vedno priporočamo zalogo vsaj 2 steklenički, saj boste šele tako opazili prave razlike.

Priporočamo, da ga imaš nekje na sobni temperaturi ali malo hladneje. Najbolje kar v kakšni omari, da ni izpostavljen sončni svetlobi.

Medtem ko so naša telesa popolnoma opremljena za naravno proizvodnjo kolagena, se ta po 25 letu začne zmanjševati eksponentno približni 1,5% na leto.

 S staranjem naravna proizvodnja kolagena v našem telesu začne upočasnjevati. Zato priporočamo nadomestek kolagena, ki bo pomagal telesu nadomestiti primankljaj. 

Vaše naročilo lahko pričakujete v 1-3 delovnih dneh s kurirsko službo GLS.

Je seveda. Naše spletno mesto je zavarovano z najboljšimi SSL certifikati, ki so redno posodobljeni in tako varujejo vse vaše podatke. V kolikor pa niste popolnoma prepričani ali pa imate rajši plačila po povzetju ponujamo tudi to možnost. Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu.

Skoraj vse naše stranke opazijo občutno razliko že po nekaj tednih uporabe. Kljub temu pa seveda dobimo primer, ko tudi po nekaj tednih uporabe še ni pravih rezultatov. Takim strankam priporočamo, da kljub temu nadaljujejo z rutino jemanja kolagena vsaj 6 tednov in če so se držale so rezultati vedno bili. 

V kolikor pa z rezultati še vedno ne boste zadovoljni pa vam vrnemo vso kupnino do zadnjega centa!

Mnenja strank o Kolagenu Kompleks

Ocene kupcev
5,0 Na podlagi 2 mnenja
5 ★
100% 
2
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
NAPIŠI MNENJE

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
  JT
  05. 26. 2023
  Jernej T.
  SI SI

  Izdelek

  Hitra dostava, odličen izdelek

  SC
  05. 19. 2023
  Saša C.
  SI SI

  Kolagen

  Odkar ga uporabljam imam lahlo dolge nohte, saj se ne cepijo in ne lomojo, skratka supoer in edinstven.