To je eliksir, ki ti bo pomagal uravnati tvoje spanje in stres in izboljšal hormonsko ravnovesje zaradi katerega pridobivaš kilograme…

Magnezij kompleks
Preboj znanosti za tvoje zdravje

100% varen nakup brez tveganja

Končno lahko mirno spim. Res Hvaležna za magnezij kompleks.  Hvala ZALC super ste 💚
– Tina, 45 let

To je eliksir, ki ti bo pomagal uravnati tvoje spanje,stres in izboljšal hormonsko ravnovesje zaradi katerega pridobivaš kilograme…

Njegove učinke je potrdila tudi EFSA - Evropska agencija za varnost hrane mi pa smo izdelek še nadgradili in naredili posebnost, ki je drugje ne najdeš!

Magnezij kompleks
Preboj znanosti za tvoje zdravje

100% varen nakup brez tveganja

Končno lahko mirno spim. Res. Res Hvalžna za magnezij kompleks.  Hvala ZALC super ste 💚
Tina - 45 let
Zame odlično - Priporočam

Posebna formula Magnezij Quinque "napade" direktno tvoje težave

Kaj če vam razkrijemo skrivnost, kako naš izdelek bolje reši probleme kot katerikoli drugi na trgu? Naš izdelek uporablja inovativno tehnologijo magnezij Quinque, ki prepozna težavo, ki jo ima telo se na njo osredotoči s pravilno izbrano vrsto magnezija in podporo vitaminov napade težavo direktno v jedru vašega sistema. To omogoči, da se osvobodi ob pravem času in zagotavlja optimalno absorpcijo in delovanje. V trenutku stresa ali utrujenosti tako “napade” pravilne dele in sprosti magnezij tam, kjer ga vaše telo najbolj potrebuje. Ne pustite, da vam stres prevzame vaš vsakdan… zaupajte naši edinstveni tehnologiji Quinque in začutite razliko!

PRAVI LJUDJE. PRAVE ZGODBE.

Magnezij je naredil "čudež" na mojem zdravju

To je zgodba Tine, ki je stara 45 let in je imela redne težave s stresom in krči…

Tina je že po nekaj dneh jemanja Magnezij kompleksa opazila prve spremembe – spanje je izboljšalo, počutila se je bolj spočito in stresno življenje je kar na enkrat postalo obvladljivo.

Tiste stalne težave s stresom in neprespanimi nočmi, ki so ji grenile življenje, so se umirile.

Še vedno se spominja, kako je nenehno iskala rešitve za svoje težave. 

Ko je našla Magnezij kompleks se ji je življenje spremenilo.

Po enem mesecu redne uporabe pa se je njeno življenje tako obrnilo, da izdelka ne zamenja več za nič na svetu… 

Magnezij kompleks je postal njen vsakodnevni partner, ki ga z veseljem zaužije vsako jutro.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

6 lastnosti najbolj dovršenega magnezija na trgu

Globok in miren spanec

Magnezij igra ključno vlogo pri uravnavanju spanca in podpira kakovosten počitek. Z rednim jemanjem našega izdelka boš lahko vsako noč uživala v mirnem spancu in se zbujala spočita, pripravljena na nov dan.

Izguba hormonskih kilogramov

Magnezij uravnava hormone, ki vplivajo na presnovo in telesno težo. Z uravnoteženjem hormonov podpira izgubo telesne teže in preprečuje nepotrebno pridobivanje kilogramov.

Zmanjšanje stresa

Magnezij je znan po svojih sproščujočih lastnostih. Pomaga pri uravnavanju stresnih hormonov in telesu omogoča, da se bolje sooča s pritiski vsakdanjega življenja. Z našim izdelkom boš občutila več sproščenosti in notranjega miru.

Zmanjšaj občutek depresije

Magnezij pomaga uravnavati ravni serotonina, kemikalije, ki je odgovorna za naše razpoloženje. Tako pomaga ohranjati pozitivno razpoloženje, zmanjšuje občutke tesnobe in depresije.

Odstrani glavobole in migrene

Magnezij je ključnega pomena pri preprečevanju in zmanjševanju pogostosti glavobolov in migren. Naša formula ti lahko pomaga zmanjšati pogostost in intenzivnost teh bolečin, da lahko neovirano uživaš v življenju.

Brez “megle” v glavi

Magnezij podpira zdrav živčni sistem in pomaga pri prenosu živčnih impulzov. Spet boš občutila večjo mentalno jasnost, zmanjšanje napetosti in izboljšano koncentracijo skozi ves dan.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

"Napadi" težave z Magnezij Quinque in sistemom M.P.O.

Zato je naš “Magnezij Quinque” več kot le dopolnilo. Je tvoje skrivno orožje.

S pomočjo tehnologije M.P.O. ta izdelek “prepozna”, katera vrsta magnezija je v danem trenutku najbolj potrebna za tvoje telo. Dodatna podpora z vitamini zagotavlja, da ta magnezij direktno “napade” težavo in se sprosti ob pravem času za optimalno absorpcijo in delovanje.

Ne gre zgolj za občutek boljšega počutja. Gre za to, da se ponovno povežeš s sabo, doživiš jasnost misli, stabilnost razpoloženja in obnovljeno energijo. Vzemi nadzor nad svojim počutjem, prebudi svoj M.P.O. in začuti moč narave v edinstvenem izdelku, kot je “Magnezij Kompleks”.

Predstavljaj si, da lahko izkoristiš naravno moč svojega telesa in se osredotočiš na različne težave z eno samo rešitvijo. Ali poznaš “magnezijev prilagodljivi odziv” ali M.P.O.?

M.P.O. ni kar neki izraz; je tvoj ključ do razumevanja, kako lahko pet različnih vrst magnezija skupaj deluje, da se prilagodi specifičnim potrebam tvojega telesa. Večina dopolnil z magnezijem poskuša popraviti vse z enako raztopino, ne da bi se zavedala, da je vsaka tvoja težava edinstvena. Ampak tvoje telo ni statičen stroj… je dinamičen sistem, ki se neprestano prilagaja in spreminja.

Življenje te lahko postavi pred izzive. Stres je postal del vsakdana, spanec je pogosto nepopoln in hormoni se včasih zdi, da imajo svoj lasten um. In potem je tu še ta konstantna “megla” v glavi, ki te ločuje od tvoje najboljše različice.

5 vrst magnezija, katerih delovanje je potrdila EFSA

Magnezijev citrat

Magnezij citrat je eden izmed najbolj biološko dostopnih oblik magnezija, ki podpira zdravo delovanje mišic, živcev in kosti. S to formulo boste spet začutili trdnost in stabilnost v vsakem koraku.

Magnezij oksid

Magnezij oksid je odličen za tiste, ki potrebujejo dodatno pomoč pri prebavi in želijo vzdrževati zdravo raven energije. Z njim boste ponovno začutili lahkotnost in vitalnost skozi ves dan.

Magnezij glcinat

Magnezij glicinat je znan po svojih pomirjujočih lastnostih, ki pomagajo pri stresu in spodbujajo kakovosten spanec. Ponovno boste uživali v mirnih nočeh in se zbudili spočiti.

Magnezij malat

Magnezij malat je posebej priljubljen med tistimi, ki želijo lajšati bolečine v mišicah in izboljšati svojo energijo. S to obliko magnezija boste ponovno začutili svobodo gibanja brez omejitev in svež val energije.

+ Izboljšana mešanica z vitamini in minerali

Z vitamini skupine B za energijo in vitalnost ter manganom, selenom in vitaminom D3 za moč in zaščito. Odkrijte moč naravnega sijaja od znotraj.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Sprostitev in ravnovesje v 3 korakih

Kako uporabljaš Magnezij kompleks

2 kapsuli ta najboljši efekt 

Zaužiješ dve kapsuli Magnezij Quinque dnevno, po obroku. To bo omililo morebitne reakcije želodčne kisline in omogočilo boljše rezultate. V samo nekaj trenutkih na dan začneš krepiti svoje telo z najboljšimi oblikami magnezija, ki so na voljo.

5 vrst magnezija za vsako težavo

Spiješ z vodo, čajem ali katero koli drugo tekočino in opazuješ, kako Magnezij Quinque podpira tvoje mišice, živce in kosti. Naša edinstvena mešanica magnezija in dodanih vitaminov in mineralov nudi tvojemu telesu najboljšo možno podporo.

Stabilnost, energija in počitek

Opazuj, kako se tvoje telo odziva z več energije čez dan, boljšim spancem ponoči in manjšim stresom. Z redno uporabo Magnezij Quinque lahko v nekaj tednih dosežeš optimalno ravnovesje in počutje.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Sinergija, ki odklepa nove zmožnosti magnezija

Zahvaljujoč 10 dodatnim vitaminov in mineralom

Pozabite na povprečnost, to je vrhunski izdelek zasnovan za odličnost! Naša revolucionarna formula vam omogoča, da dosežete nove vrhunce energije in zdravja. Odkrili smo skrivnostno sinergijo vitaminov in mineralov, ki delujejo kot ekipa, da vas dvignejo na popolnoma novo raven vitalnosti.

Vitamin B9, s svojo osupljivo sposobnostjo obvladovanja stresa in izboljšanja osredotočenosti, ti daje jasnost uma in sproščenost, ki je nedosegljiva. Selen bo tvoj zanesljiv partner za prebuditev utrujenih celic in vzdrževanje nenehne energije, ne glede na izzive dneva.

Mangan, skrivni sestavni del, ki bo tvoji koži podaril mladosten sijaj in elastičnost, ki je ne moreš spregledati. In vitamin D3, tvoj naravni ščit v boju proti sivim dnevom, ki podpira imunski sistem in ti daje življenjsko energijo.

Ta izjemna formula ti omogoča, da stopiš v novo obdobje vitalnosti in doživiš moč vitaminske podpore kot nikoli prej. Bodi priča preobrazbi, ki ti jo lahko prinesejo prav ti ključni elementi, združeni v eni močni formuli. 

To pa je zgolj samo nekaj vitaminov in mineralov, saj izdelek vsebuje kar 10 dodatnih sestavin poleg 5 vrst magnezija…. 

Ja takega izdelka na trgu ni, zato tudi ni takih rezultatov!

30 - DNEVNO JAMSTVO ZA VRAČILA DENARJA

Denar ti vrnemo tudi, če nazaj pošlješ prazno stekleničko.

Naroči zdaj brez tveganja! Če ti iz kakršnegakoli razloga Magnezij ne bo pomagal in res misliš, da ni najboljši magnezij na trgu nam po 30 dnevih enostavno vrneš prazno stekleničko mi pa ti povrenmo vse do zadnjega evra. 

Izboljšaj svoje počutje z revolucionarno formulo magnezija

Izberi svoj paket in tako prihrani do 57€

5/5

(0,49€ na odmerek)

- 51 %

4x Magnezij kompleks

13,80€ / kos

Skupaj: 55,20€ 111,96€

Vaš prihranek DANES 56,76€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNO DARILO

5/5

(0,55€ na odmerek)

- 41 %

2x Magnezij kompleks

16,45€ / kos

Skupaj: 32,90€ 55,98€

Vaš prihranek DANES 23,08€

+ POŠTNINA 3,50€

5/5

(0,76€ na odmerek)

- 19 %

1x Magnezij kompleks

22,79€ / kos

Redna cena: 27,99€

Vaš prihranek DANES 5,20€

+ 3,50€ POŠTNINA

4x Magnezij kompleks

- 51%

(0,49€ na odmerek)

5/5

13,80€ na kos

Skupaj: 55,20€ 111,96€

Vaš prihranek DANES 56,76€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNO DARILO

2x Magnezij kompleks

- 41%

(0,55€ na odmerek)

5/5

16,45€ na kos

Skupaj: 32,90€ 55,98€

Vaš prihranek DANES 23,08€

+ 3,50€ POŠTNINA

1x Magnezij kompleks

- 19%

(0,76€ na odmerek)

5/5

22,79€ na kos

Redna cena: 27,99€

Vaš prihranek DANES 5,20€

+ 3,50€ POŠTNINA

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Od ponedeljka do petka 8:00 – 15:00

Vprašanja o Magnezij kompleksu

Vsaka steklenička  vsebuje 40 kapsul kar po priporečenih odmerkih zadostuje za 20 dni. 

Priporočen dnevni odmerek za optimalne rezultate zadostujeta 2 kapsuli na dan. 

Pri nekaterih se prvi vidni znaki izboljšav začnejo že po 1-2 tednih. Večina opazi prve znake po 3-4 tednih uporabe, najboljše rezultate pa vidijo po 8 tednih uporabe. Zato vedno priporočamo zalogo vsaj 2 steklenički, saj boste šele tako opazili prave razlike. 

Magnezij kompleks lahko imamo na sobni temperaturi. Najbolje kar v kakšni omari, da ni izpostavljen sončni svetlobi. 

Vaše naročilo lahko pričakujete v 1-3 delovnih dneh s kurirsko službo GLS.

Je seveda. Naše spletno mesto je zavarovano z najboljšimi SSL certifikati, ki so redno posodobljeni in tako varujejo vse vaše podatke. V kolikor pa niste popolnoma prepričani ali pa imate rajši plačila po povzetju ponujamo tudi to možnost. Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu.

Skoraj vse naše stranke opazijo občutno razliko že po nekaj tednih uporabe. Kljub temu pa seveda dobimo primer, ko tudi po nekaj tednih uporabe še ni pravih rezultatov. Takim strankam priporočamo, da kljub temu nadaljujejo z rutino jemanja kolagena vsaj 8 tednov in če so se držale so rezultati vedno bili. 

V kolikor pa z rezultati še vedno ne boste zadovoljni pa vam vrnemo vso kupnino do zadnjega centa!

Mnenja strank o Magnezij kompleksu