Revolucionarno odkritje v svetu hujšanja v letu 2024!!

Francoski znanstveniki so odkrili "divji rdeči kaktus",ki bo popolnoma spremenil načine hujšanja v letu 2024. Kako lahko popolnoma enostavno v samo 30 sekundah na dan zmanjšaš obseg pasu in "dol" vržeš kilograme, kar med spanjem.
Deluje na moških in ženskah, ne glede na starost. Prvi rezultati v manj kot 30 dneh!

Night BURN & Recovery ULTRA

*Na podlagi kliničnih raziskav. Rezultati se lahko razlikujejo.

Night BURN & Recovery ULTRA

100% garancija! Če izdelek ne deluje v 30 dneh vam vrnemo denar!

Night BURN & Recovery ULTRA

Vauu meni je tole spremenilo življenje Prve rezultate sem videla že po 20 dneh. Spanec je bil neprimerno boljši in zamenjala sem luknjo na pasu. Noro in to tako hitro… Hvala vam 💛

Revolucionarno odkritje v svetu hujšanja v letu 2024!!

Francoski znanstveniki so odkrili "divji rdeči kaktus",ki bo popolnoma spremenil načine hujšanja v letu 2024. Kako lahko popolnoma enostavno v samo 30 sekundah na dan zmanjšaš obseg pasu in "dol" vržeš kilograme, kar med spanjem.
Deluje na moških in ženskah, ne glede na starost. Prvi rezultati v manj kot 30 dneh!

Deluje pri vseh ženskah ne glede na starost in telesno aktivnost

Night BURN & Recovery ULTRA
Dvojno delovanje: Izboljša spanec in hkrati kuri maščobo medtem ko spite

*Na podlagi kliničnih raziskav. Rezultati se lahko razlikujejo.

100% garancija! Če izdelek ne deluje v 30 dneh vam vrnemo denar!

Vauu meni je tole spremenilo življenje Prve rezultate sem videla že po 20 dneh. Spanec je bil neprimerno boljši in zamenjala sem luknjo na pasu. Noro in to tako hitro... Hvala vam 💛
Night BURN & Recovery ULTRA
Sonja K.
Enostavno odlično!

Odkrijte trik, ki je več tisočim Slovencem pomagal do zmanjšanja kilogramov med spanjem s posebnim ekstraktom divjega kaktusa

Predstavljajte si da imate v sebi neusmiljenega lovca na maščobe. Pitbulla, ki ne pustu nobeni maščobi blizu vašega telesa, saj prestreže vse in vas obvaruje pred maščobnimi celicami. Naravni ekstrakt divjega kaktusa Opuntia ficus-indica je revolucija, ki smo jo dočakali v letu 2024. S to posebno patentirano sestavino, ki je klinično testirana zmanjša absorbcijo maščobe za kar 28%*. To pa še ni vse, namreč medtem ko boste spali bo Neopuntia pomagala odstranjevati vaše maščobe kar 27%* hitreje kot  vaše telo to dela normalno. S takimi dokazanimi učinki so rezultati zagotoveljeni. 

*Na podlagi kliničnih raziskav. Rezultati se lahko razlikujejo.

ZNANSTVENI PRISTOP DO REŠEVANJA TEŽAV NAM JE OMOGOČIL NOVO ODKRITJE, KI NAS JE OSUPNILO

Iskanja rešitev se je potrebno lotiti celostno in zadeve rešiti v koreninah

Francoski znanstveniki so odkrili popolnoma nov pristop k hujšanju….

To je “divji rdeči kaktus”, ki ga najdemo zgolj v oddaljenih in zapuščenih predelih mehiške puščave. 

S največjo gostoto neprebavljivih vlaknin je kralj med vezanjem maščob nase in tako deluje kot magnet v vašem prebavnem traku. Ker se maščobe tako ne absorbirajo boste kljub zauživanju hrane s maščobo le to zgolj zadržali do naslednjega obiska stranišča.

Naše raziskave so nato potrdili še na Nemškem inštitutu v Berlinu Charite kjer so bili navdušeni nad zmožnostjo divjega kaktusa pri odstranjevanju in prepečevanju maščobe v telesu.

Takoj potem se je izdelek patentiral in tako razvil v najboljšo formulo za nočno hujšanje, ki jo je do danes preizkusilo že na tisoče ljudi….. 

Če se tudi vi držite pravil in kilogrami nikakor ne izginejo…..

Potem ste na pravem mestu.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Klinično dokazane sestavine, ki pomagajo odbiti absorbcijo maščobe in vam omogočijo boljši spanec

Neopuntia

Neopuntia je močan naravni izvleček iz kaktusa Opuntia ficus-indica, ki je znan po svoji sposobnosti vezanja maščob. Deluje tako, da veže maščobe v prebavnem traktu, kar preprečuje njihovo absorpcijo in omogoča njihovo naravno izločanje iz telesa. To ne le zmanjša vnos kalorij, ampak tudi pospeši kurjenje maščob med spanjem, kar vodi do zmanjšanja telesne maščobe in vitkejšega telesa.

Citronska melisa

Citronka melisa je rastlina, ki je znana po svojih pomirjujočih učinkih. Ta izvleček izboljšuje spanec, zmanjšuje stres in tesnobo ter pomaga pri prebavnih težavah, kot sta napihnjenost in vetrovi. Z zmanjšanjem stresa in izboljšanjem prebave, citronka melisa podpira celostno zdravje in dobro počutje.

Ashwagandha KSM-66

Ašvaganda je adaptogena rastlina, ki je v ajurvedski medicini cenjena že tisočletja. KSM 66 je najbolj koncentriran izvleček ašvagande, ki je znan po svojih sposobnostih zmanjševanja stresa, izboljšanja kakovosti spanja in podpore naravnemu hujšanju. Ašvaganda pomaga telesu, da se sprosti in regenerira med spanjem, kar povečuje njegovo sposobnost kurjenja maščob.

L-karnitin

L-karnitin je aminokislina, ki igra ključno vlogo pri transportu maščob v celice, kjer se pretvorijo v energijo. To pospeši kurjenje maščob in povečuje energijo, kar vam omogoča, da se zbudite sveži in polni energije. L-karnitin prav tako podpira zdravo srce in mišično funkcijo.

Holin

Holin je ključna hranilna snov, ki podpira presnovo maščob in delovanje jeter. Deluje tako, da pomaga pri razgradnji maščob in preprečuje njihovo kopičenje v telesu. Poleg tega podpira zdravje možganov in izboljšuje kognitivne funkcije, kar je pomembno za splošno dobro počutje.

Izvleček baldrijana

Baldrijan je naravni pomirjevalec, ki je znan po svojih sposobnostih izboljšanja kakovosti spanja. Pomaga pri sprostitvi in zmanjšanju tesnobe, kar omogoča telesu, da se regenerira in kuri maščobe bolj učinkovito. Kakovosten spanec je ključen za optimalno delovanje presnove in splošno zdravje.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Bodičasta rastlina iz divje puščave Mehike

Night BURN & Recovery ULTRA

Zakaj je to tako pomembno?

Naše telo je zasnovano tako, da med spanjem obnavlja in popravlja tkiva, vendar se lahko ta proces zlahka zmoti zaradi stresa in slabih prehranjevalnih navad. Night Burn & Recovery s pomočjo Ašvagande KSM 66, ki je v kliničnih študijah pokazala izboljšanje kakovosti spanja za 67%* in zmanjšanje stresa za 44%*, omogoča, da se vaše telo popolnoma regenerira. Hkrati pa NeOpuntia, ki je v študijah dokazano zmanjšala absorpcijo maščob za 28%, poskrbi, da se vnos kalorij zmanjša, tudi ko spite.

To pomeni, da Night Burn & Recovery ne le preprečuje kopičenje maščob, temveč tudi cilja na že obstoječe maščobne zaloge, kar omogoča celovito preobrazbo vašega telesa brez naporne telovadbe ali stroge diete.

*Na podlagi kliničnih raziskav. Rezultati se lahko razlikujejo.

S najboljšim ekstraktom iz kaktusa, boste svoje telo med spanjem pretvorili v visokotehnološki stroj za kurjenje maščob.

Tu pa vstopi Night Burn & Recovery s svojo edinstveno formulo, ki temelji na klinično preizkušenih sestavinah Neopuntia in Ašvagande KSM 66. Te sestavine ne samo, da zmanjšujejo absorpcijo maščob in izboljšujejo prebavo, temveč tudi uravnavajo raven kortizola in spodbujajo regeneracijo telesa med spanjem.

Prebudite svojo “metabolno nočno moč” z Night Burn & Recovery in izkoristite vsako minuto spanca za boj proti trdovratnim maščobam.

Night BURN & Recovery ULTRA

Mednarodna ekipa je razvila izdelek, ki kuri maščobo okoli trebuha in hkrati umiri tvoje življenje in izboljša spanje

Night BURN & Recovery ULTRA

Zmanjšanje absorbcije maščobe za 28%*

Klinične študije so pokazale, da NeOpuntia zmanjša absorpcijo maščob v prebavnem traktu za 28%, kar pomeni manj kalorij iz maščob, ki se shranjujejo v telesu.

Povečanje izločanja maščob za 27%*

NeOpuntia poveča naravno izločanje maščob iz telesa za 27%, kar pripomore k učinkovitejšemu hujšanju in zmanjšanju telesne maščobe.

72% zmanjšanje stresa in anksioznosti (DASS)*

Ašvaganda KSM-66 je v kliničnih študijah dokazano zmanjšala raven stresa in anksioznosti za 72%, kar izboljša splošno duševno počutje.

Znatno izboljšanje kvalitete spanja*

Udeleženci, ki so jemali Ašvagando KSM-66, so poročali o znatnem izboljšanju kakovosti spanja, kar omogoča boljšo regeneracijo telesa in več energije čez dan.

*Na podlagi kliničnih raziskav. Rezultati se lahko razlikujejo.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Stopite maščobne obroče in “ljubezenske ročke” med spanjem v 3 preprostih korakih

Kako uporabljaš Night BURN & Recovery ULTRA?

Vzemite 2 male kapsule 30 minut pred spanjem in v nekaj tednih boste opazili razliko

Preprosto zaužijte dve kapsuli Night Burn & Recovery dnevno, idealno pred spanjem. S tem omogočite optimalno delovanje aktivnih sestavin, ki delujejo skozi noč in podpirajo naravno kurjenje maščob ter izboljšujejo kakovost spanja.

Neopuntina v kombinaciji s Ashwagandho KSM-66 vam bo omogičila popolno preobrazbo in bolj umirjen spanec

Medtem ko spite, NeOpuntia veže maščobe in preprečuje njihovo absorpcijo, medtem ko druge sestavine, kot sta ašvaganda in L-karnitin, izboljšujejo presnovo, zmanjšujejo stres in podpirajo regeneracijo telesa.

Odličen spanec, manj kilogramov in boljše počutje so rezultat, ki ga prinaša Night BURN & Recovery

Opazujte, kako se vaše telo preoblikuje, ko Night Burn & Recovery postane del vaše večerne rutine. V nekaj tednih boste opazili zmanjšanje telesne maščobe, boljšo prebavo in povečano energijo, ki vam bo pomagala začeti dan z lahkotnostjo in vitalnostjo.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

"Metabolična meditacija" za popolno regeneracijo in hujšanje

Naraven način kako izgubiti maščobo okoli trebuha, kar med spanjem

Night Burn & Recovery ponuja več kot le hujšanje. Naš izdelek prinaša koncept metabolične meditacije, kjer telo doseže vrhunsko regeneracijo in kurjenje maščob.

NeOpuntia natančno cilja in veže maščobe, preprečuje njihovo shranjevanje in spodbuja izločanje. Ašvaganda KSM-66 znižuje kortizol in sprošča telo za globok, neprekinjen spanec. L-karnitin pospešuje kurjenje maščob in povečuje energijo, medtem ko citronka melisa pomirja prebavni trakt in izboljšuje prebavo.

Night Burn & Recovery ULTRA je več kot prehransko dopolnilo; je vaša pot do notranje harmonije in zunanje preobrazbe.

V stanju metabolične meditacije telo deluje kot popoln stroj za kurjenje maščob in obnovo energije. Zbudite se osveženi, lahkotni in pripravljeni na nov dan. To je moč našega izdelka – ponuja vam neprimerljivo izkušnjo preobrazbe, ki jo ne najdete nikjer drugje.

Preizkusite Night Burn & Recovery in odkrijte, kako lahko vaše telo doseže popolno harmonijo med spanjem.

30 - DNEVNO JAMSTVO ZA VRAČILA DENARJA

Denar ti vrnemo tudi, če nazaj pošlješ prazno stekleničko.

Naročite zdaj brez tveganja! Če iz kakršnega koli razloga mislite, da Night Burn & Recovery ni najboljši izdelek za nočno kurjenje maščob v Sloveniji in vam dejansko ni pomagal pri doseganju vaših ciljev, nam lahko po 30 dneh uporabe vrnete prazno embalažo, mi pa vam vrnemo denar.

BREZPLAČNO DARILO

Ob nakupu paketa 4x

Brezplačna e-knjiga "Skrivnosti trajnega hujšanja": Ključ do dolgoročnega uspeha!

E-knjiga “Skrivnosti trajnega hujšanja” je vaš vodnik skozi zapleten svet hujšanja, ki vam pomaga razumeti in premagati ovire na vaši poti.

Globoko razumevanje telesnih procesov

Kako presnova in hormoni vplivajo na vašo telesno težo in zakaj je pomembno poznavanje teh mehanizmov.

Recepti in nasveti za uravnoteženo prehrano

Naučite se, kako prilagoditi prehrano svojemu telesnemu tipu in življenjskemu slogu.

Vaje in nasveti za vsak tip telesa

Preoblikujte svoje telo z vajami, ki so prilagojene vašim potrebam in vam pomagajo pri vzdrževanju zdrave telesne teže.

Strategije za obvladovanje stresa in čustvenega prenajedanja

Odkrijte, kako čustveno stanje vpliva na vaše prehranjevalne navade in kako ga lahko obvladate.

Izberite svoj paket spodaj – že od 0,49 € na dan.

Na vse pakete imaš 100% GARANCIJO! Če ti izdelek po 30 dneh ne bo pomagal ti vrnemo 100% kupnino

5/5

(0,49€ na odmerek)

- 56 %

Night BURN & Recovery ULTRA

4x Nigh BURN & Revovery

14,72€ / kos

Skupaj: 59,89€ 151,59€

Vaš prihranek DANES 91,70€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNA E-KNJIGA TRAJNOSTNO HUJŠANJE

5/5

(0,55€ na odmerek)

- 50%

Night BURN & Recovery ULTRA

1+1 GRATIS Night BURN & Recovery

16,45€ / kos

Skupaj: 32,90€ 65,80€

Vaš prihranek DANES 22,28€

+ 3,50€ POŠTNINA

5/5

(0,89€ na odmerek)

- 15 %

Night BURN & Recovery ULTRA

1x Night BURN & Recovery

26,55€ / kos

Redna cena: 32,90€

Vaš prihranek DANES 6,35€

+ 3,50€ POŠTNINA

4x Night BURN & Recovery ULTRA

- 60%

(0,49€ na odmerek)

Night BURN & Recovery ULTRA
5/5

14,72€ na kos

Skupaj: 59,89€ 151,59€

Vaš prihranek DANES 91,70€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNA E-KNJIGA TRAJNOSTNO HUJŠANJE

1+1 GRATIS Night BURN & Recovery

- 50%

(0,55€ na odmerek)

Night BURN & Recovery ULTRA
5/5

16,45€ na kos

Skupaj: 32,90€ 65,80€

Vaš prihranek DANES 32,90€

+ 3,50€ POŠTNINA

1x Night BURN & Recovery ULTRA

- 19%

(0,89€ na odmerek)

Night BURN & Recovery ULTRA
5/5

26,55€ na kos

Redna cena: 32,90€

Vaš prihranek DANES 6,35€

+ 3,50€ POŠTNINA

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Od ponedeljka do petka 8:00 – 15:00

Vprašanja o Night BURN & Recovery ULTRA

Spodbuja presnovo in kurjenje maščob, kar povečuje porabo kalorij in izboljšuje raven energije. Poleg tega znižuje raven kortizola, kar pomaga telesu zmanjšati stres in izboljšati kakovost spanja. Aktivne sestavine, kot so NeOpuntia, Ašvaganda KSM-66, L-karnitin in citronka melisa, pomagajo pri razgradnji maščobnih celic in spodbujajo prebavo, kar telesu pomaga, da se znebi odvečne maščobe in toksinov. S tem celostnim pristopom Night Burn & Recovery vidno zmanjšuje telesno maščobo, izboljšuje prebavo in spodbuja zdravje od znotraj navzven.

V eni steklenički najdeš 60 kapsul. Vzameš pa 2 dnevno. Tako jih imaš dovolj za 30 dni. 

Za najboljše rezultate priporočamo uporabo vsaj 2 meseca. Pri nekaterih se prvi vidni znaki izboljšav začnejo že po 2-4 tednih. Večina opazi prve znake po 3-4 tednih uporabe, najboljše rezultate pa vidijo po 8 tednih uporabe. Zato vedno priporočamo zalogo vsaj 2-3 stekleničke, saj boste šele tako opazili prave razlike.

Priporočamo, da ga imaš nekje na sobni temperaturi ali malo hladneje. Najbolje kar v kakšni omari, da ni izpostavljen sončni svetlobi. 

Naš izdelek se lahko varno uporablja skupaj z večino drugih prehranskih dopolnil. Če jemljete zdravila na recept ali imate zdravstvene težave, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Priporočen odmerek je 2 kapsuli cca 30 minut pred spanjem z veliko vode. 

Ne, stranskih učinkov ob pravilni uporabi ne bo. Ima pa lahko slabše učinke v kolikor ga ne jemlješ redno!

Naš izdelek je zasnovan za dolgoročno uporabo. Lahko ga jemljete, dokler ne dosežete želenih rezultatov.

Vsa naročila pošljemo zelo hitro. Tako, da bo tvoje naročilo pri tebi v 1-3 delovnih dneh s kurirsko službo Pošta Slovenije ali GLS

Si popolnoma brez rizika! Če izdelek na tebi ne deluje nam preprosto po 30 dneh nazaj pošlješ prazno embalažo, mi pa ti povrnemo celotno kupnino do zadnjega centa. 

Mnenja strank o Night BURN & Recovery

Ocene kupcev
5,0 Na podlagi 6 mnenja
5 ★
100% 
6
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Customer Photos
NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
  06. 11. 2024
  Natalia Š.
  SI SI

  Anti celulit

  Ni dolgo, ko ga uporabljam ampak imam pozitivne misli na vaš izdelek

  Zalc.si Anti cellulit FORTE 50 kapsul Review
  ZD
  04. 13. 2024
  ZDENKA D.
  SI SI

  Zaenkrat ga uporabljam premalo časa, da bi že bili rezultati.

  03. 31. 2024
  Lilijana Č.
  SI SI

  Hujšanje

  Anti celolit kapsule in active burn skupaj istočasno deluje 100 %, kuri maščobo izredno hitro. Hvala

  AT
  03. 12. 2024
  Aleksandra T.
  SI SI

  Anti celulite

  Sem zadovoljna,imam pa zaloge še za nekaj mesecev. L.p

  TD
  10. 05. 2023
  Tanja D.
  SI SI

  Izdelek uporabljam kratek čas ,a zdi se mi da je koža na pogled lepša.