Odvečna maščoba okrog pasu?

Odvečna maščoba okrog pasu?

Ali se tudi ti soočaš s trdovratnim maščobnim obročkom okrog trebuha? Si že poskusila različne diete, ki ne delujejo? Ali se vračaš domov utrujena in brezupna, ker ne opažaš želenih rezultatov po napornih treningih?

NISI EDINA!

Čeprav se soočaš s temi težavami, ni nujno, da je trdovratna maščoba stalnica tvojega življenja.

Številne ženske, še posebej tiste v obdobju menopavze, se soočajo z težavo nabiranja maščobe okoli trebuha in pasu, kar je pogosto povezano s hormonskimi spremembami. A obstaja rešitev…

V nadaljevanju ti bom razkril, zakaj hormonsko neravnovesje vpliva na nabiranje trdovratnih maščob okrog trebuha in kako to rešiti.

Razlogi za nabiranje maščobe okoli trebuha v menopavzi pogosto presegajo preprosto kalorično bilanco ali pomanjkanje gibanja. Hormonska neravnotežja igrajo ključno vlogo.

Pomembno se je zavedati, da se tvoje težave s trdovratnimi maščobami okrog trebuha ne bodo rešile s strogimi dietami in stradanjem ali pretirano telesno aktivnostjo, ki te ob koncu dneva pusti popolnoma izžeto.

Razkril ti bom skrivnost, katero večina žensk, ki se ne morejo rešiti trdovratnih maščob okrog trebuha, ne pozna.

VEČINA ŽENSK V MENOPAVZI SE SOOČA S TRDOVRATNO MAŠČOBO V PREDELU TREBUHA

Veš, to nenadno povečanje telesne teže okoli trebuha res ni fajn. Kot da bi čez noč postala noseča, ne glede na to, da si v menopavzi.

In potem teh kavbojk, ki si jih vedno tako rada nosila, kar naenkrat ne moreš več zapeti. Hormonske spremembe res znajo biti nepoštena.

Naenkrat imaš občutek, da se s spreminjanjem stoveja videza spreminja tudi tvoj stil oblačenja, saj si naenkrat v dilemi, kaj obleči, ker se nič več ne prilega kot prej.

Vendar poslušaj…

to ne pomeni, da morata obup in nemoč, ki spremljata veliko žensk ob njihovih poskusih soočanja s temi težavami, postati tvoja stalnica!

Ampak ne obupaj, situacija je rešljiva…

OSREDOTOČITI SE MORAŠ NA VZROK, KI JE ODGOVOREN ZA TVOJE TRDOVRATNE MAŠČOBE OKROG PASU

To, kar se dogaja z maščobo okoli trebuha v teh stresnih časih, ima lahko rešitev, in to brez odrekanja hrani ali napornih vadb.

Pogovarjal sem se s številnimi ženskami, ki so opazile, da se leto za letom njihova telesna teža vztrajno veča…

kljub temu, da vsa ta leta niso spremenile svojega življenjskega stila.

Resnica je, da moraš pri svojih težavah pogledat širšo sliko.

Razumem, da si skeptična…

In moj namen ni, da ti prodajam prazne obljube ali “pametne” nasvete.

Ampak verjemi mi, obstaja pot ven iz tega. Gre za to, da bolje razumeš, kaj se dogaja v tvojem telesu in ga pomagaš vrniti v ravnovesje.

Razumem, da si do sedaj verjetno že slišala malo morje obljub, ki se niso izpolnile. 

Najhuje je vložiti čas in energijo v “rešitve”, ki ne delujejo in obljubljajo nerealne rezultate.

Ampak želim ti povedati, da sem prejel veliko sporočil od žensk, ki so opazile pozitivne spremembe.

Tukaj je nekaj sporočil, ki sem jih prejel od žensk, ki so se soočale z enakimi težavami kot ti:

Končno se mi je uspelo spravit nazaj v stare kavbojke, ki so samevale v omari že par let. Nikoli si nisem mislila, da se bom v teh letih spet počutila prijetno in samozavestno v lastnem telesu!”

“Po menopavzi sem se počutila grozno – hormoni so bili popolnoma izven nadzora, nabrala sem kilograme okoli trebuha, počutila sem se utrujeno in razdražljivo. Ko sem končno začela slediti vašim nasvetom, je vse padlo na svoje mesto. Izgubila sem težo okrog trebuha, hormoni pa so se umirili.”

“Ne počutim se več, kot da sem obtičala v začaranem krogu! Sedaj se brez sramu odpravim na plažo v svojih najljubših kopalkah”

In vem kako vse to skupaj izgleda.

Če se stvari slišijo “predobre, da bi bile res”, ponavadi tudi so.

Ampak sedaj moram s teboj deliti nekaj, kar bo popolnoma spremenilo tvoje prepričanje.

Ko se trudiš izgubiti telesno težo in nič ne deluje, zna to biti res frustrirajoče, kajne? 

Poznam ta občutek, vendar sem odkril nekaj, kar je popolnoma spremenilo način, kako razmišljam o tem.

Morda se sliši nenavadno, a to je nekaj, kar je pomagalo moji mami in mnogim drugim ženskam, ki se srečujejo z izzivi hormonskih sprememb. Zakaj pa to ni še nihče omenil prej?

No, vse ti bom razložil v nadaljevanju…

Anže Založnik

MOJE POTOVANJE DO REŠITVE, KI POMAGA PREPREČEVATI TRDOVRATNE MAŠČOBNE OBROČKE

Sem Anže Založnik, soustanovitelj podjetja ZALC, in že vrsto let let se ukvarjam s prehranskim svetovanjem. V zadnjem času pa sem se osredotočil na reševanje težav, s katerimi se srečujejo ženske med menopavzo.

Moje poslanstvo je preprosto: želim pomagati ženskam, da ponovno zaživijo zdravo, sproščeno in polno življenje, tudi v tem obdobju hormonskih sprememb. Skozi leta dela in številne individualne svetovalne seje sem prišel do ključnih spoznanj.

Najpomembnejše med njimi je, da moramo vedno raziskati in odpraviti VZROK za težave, namesto da se ukvarjamo le s simptomi. S tem pristopom se lahko resnično spoprimemo s težavami in preprečimo njihovo ponovno pojavljanje.

Posebej ponosen sem na to, da smo s pomočjo naših nasvetov in izdelkov v zadnjih letih pomagali že več kot 27.000 Slovenkam. Pomagati tako veliki množici ljudi je nekaj, o čemer nikoli nisem niti sanjal.

TVOJE TELO SE SPREMINJA TAKO HITRO, DA TI NE PAŠEJO VEČ NOBENA OBLAČILA

Običajno se zgodbe žensk, ki se soočajo s trdovratnimi maščobami okrog trebuha, začnejo tako:

Moje telo se je tako hitro spremenilo, da mi ni bil prav več noben kos oblačila. Bila sem popolnoma obupana!

Vprašanja kar krožijo v moji glavi – kaj se dogaja in zakaj ravno zdaj?

Naenkrat se je pojavil obroček okrog pasu, ostali deli telesa pa so ostali normalni.

S temi izzivi se sooča veliko žensk, ki prehajajo skozi menopavzo. In razumem, da so to vprašanja, ki si jih zastavljate tudi same.

Iskreno mi je hudo, ker vidim, kako težko vam je …

Mogoče se sliši nenavadno, da moški razume vaše probleme ampak moram vam povedati še eno skrivnost…

Eden izmed glavnih razlogov, zakaj sem se podal na to pot, so bile izkušnje moje mame, ki se je prav tako soočala z istimi problemi. 

Vse se je začelo ob prvih znakih menopavze, zatem pa so težave postajale vse večje. Kljub temu, da je vedno pazila na svojo prehrano in bila aktivna, se je soočala z izzivi, kot so počasnejši metabolizem, težave s telesno težo in nabiranje trdovratnih maščob okrog trebuha.

Opazil sem, kako je bila moja mama vse bolj obupana, saj nobena izmed običajnih rešitev ni delovala zanjo. Preizkusila je številne diete, vadbe in prehranske dodatke, vendar ni videla pravih rezultatov.

Bil sem odločen, da ji pomagam najti trajno rešitev, saj sem vedela, da ni edina ženska, ki se srečuje s temi težavami. Začel sem raziskovati in razvijati izdelke, ki bi lahko pomagali ženskam, kot je moja mama.

Sedaj razumem, kako težko je, ko ne najdeš oblačil, ki bi ti bila prav in v katerih bi se počutila udobno.

Najhuje pri tem pa je, ko vas noben drug ne razume, kako težko je izbrati prava oblačila, pri katerih vam ni treba skrbeti, da bo se pri robu pokazala maščoba.

Morda si že poskusila različne diete, prehranske spremembe in telesno vadbo, vendar brez uspeha. Mogoče si tudi že razmišljala o kirurških posegih, da bi se končno znebila teh trdovratnih maščob. 

Pa do sedaj ni pomagala še nobena rešitev…

A vse, kar želiš, je, da bi si povrnila svojo prejšnjo postavo, mar ne?

Te zgodbe in izkušnje moje mame so me motivirale, da sem začel raziskovati rešitve za vse ženske, ki se soočajo s temi problemi.

Zato mi dovolite, da vam pojasnim, kako so se mnoge ženske že obrnile name po nasvet in kako so preizkusile moje rešitve. Razkril bom, kako so si pomagale pri odpravljanju trebuščka, pridobivanju energije in izboljšanju splošnega počutja med menopavzo.

Preden pa nadaljujem, pustite, da se vam zahvalim, ker ste tukaj in ker iščete rešitev. Skupaj lahko naredimo korak k boljšemu počutju in zdravju.

KAJ POVZROČA TRDOVRATNE MAŠČOBNE OBROČKE V ČASU MENOPAVZE?

Razlog za nabiranje maščob okrog vašega pasu je dokaj enostaven…

Ampak morda ti tega še nihče ni pojasnil.

Ko začneš opažati spremembe na svojem telesu in nabiranje odvečnih maščob, je ponavadi prva reakcija preizkušanje številnih diet, spreminjanje jedilnika, odrekanje hrani, stradanje in podobne stvari.

Vendar se veliko žensk ne ustavi niti tukaj…

verjetno si tudi ti poizkusila različne telovadne režime, plačala draga članstva v fitnesih, ali celo osebne trenerje, ki pa niso prinesli želenih rezultatov. Lahko so naredili še več škode in ti povzročili težave s sklepi ali ostale športne poškodbe, ki so značilne pri intenzivnih treningih za izgubo odvečnih maščob.

Verjetno si tudi slišala to staro modrost “pojej manj kalorij in pokuri več”

Za nekatere verjetno ta princip tudi deluje ampak, ko se začnejo dogajati hormonske spremembe se ta načela porušijo.. tako kot vaše hormonsko ravnovesje!

Zato sem tukaj…

da ti razložim, kaj je glavni krivec, ki ti onemogoča izgubo trdovratnih kilogramov.

LAHKO SLEDIŠ VSEM TEM NAČELOM, AMPAK NE BOŠ VIDELA SPREMEMB, ČE NE BOŠ POSKRBELA TUDI ZA SVOJE HORMONSKO RAVNOVESJE.

Dovoli mi, da ti razložim, kaj se dogaja s tvojim telesom, ko se premakneš v menopavzno obdobje

Menopavza je kot velik premik v telesu ženske, predvsem zaradi dramatičnega upada hormona estrogena. Ta upad hormona vpliva na posebno vrsto maščob, imenovano rjavo maščobno tkivo (RMT), ki je v osnovi peč za kurjenje kalorij v našem telesu, saj za proizvodnjo toplote porablja kalorije.1, 2, 3, 4

Za razliko od navadnih maščobnih celic, ki shranjujejo energijo, rjave maščobne celice energijo porabijo za proizvodnjo toplote in s tem spodbudijo termogenezo – proces, ki kuri maščobe kot gorivo. 

Podobno kot delajo medvedje ob zimskem spanju, ko naberejo ogromno maščobe in se tako pripravijo za zimsko spanje.

Ko ravni estrogena padejo, ta peč ne deluje tako učinkovito, kar vodi v pridobivanje teže, saj se porabi manj kalorij. Predstavljaj si, da se zmanjšuje energetska učinkovitost motorja tvojega telesa ravno takrat, ko hormonske spremembe povečajo nagnjenost k shranjevanju maščob.1, 3, 4

To je menopavza.

Ampak to še ni vse! Ti se dejansko soočaš z dvojnim izzivom!

Eno izmed pomembnih vlog pri zmanjšanju aktivnosti RMT igra tudi proces staranja. Zato se soočaš z dvojnim izzivom: obvladovanjem menopavze in naravnega procesa staranja, ki oboje otežita ohranjanje telesne teže.1

Upam, da ti je sedaj bolj jasno, zakaj imaš takšne težave pri izgubi trdovratne maščobe okrog tvojega trebuha.

Ves ta čas si uporabljala napačno formulo pri soočanju s svojimi težavami!

Zato tudi ves tvoj trud s pomočjo diet in neuspešnih vadb ni pokazal rezultatov.

Padec ravni estrogena med menopavzo otežuje izgubo teže, vendar lahko uravnoteženje hormonov pomaga pri boju s trdovratnimi maščobami in zmanjša neprijetne simptome.1

Za to pa ne rabimo hormonskih terapij in drugih invazivnih procesov, ki so lahko velikokrat zelo škodljivi

Ponujam ti rešitev, ki je 100% naravna

NAJ BO TERMOGENEZA TVOJ NAJBOLJŠI PRIJATELJ PRI HUJŠANJU!

Prav tako, kot je pomembno hormonsko ravnovesje za uravnavanje telesne teže, je pomemben tudi proces termogeneze.

Predstavljaj si, da je RMT kot kamin, ki greje tvoj dom, ampak s staranjem ta kamin ne dela več tako dobro. Manj je “lesa” (ali v tem primeru RMT celic), ki bi ga lahko zakurili, in “ogenj” (termogeneza) ni tako močan.1, 2, 4

To pomeni, da tvoje telo porabi manj kalorij za ogrevanje, kar lahko privede do lažjega pridobivanja teže. 

Vendar pa ni vse črno in brezupno. Razumevanje te povezave med menopavzo, hormonskimi spremembami in RMT nam lahko pomaga najti načine za obvladovanje pridobivanja teže v tem obdobju. 

Sedaj pa pridemo do zelo pomembnega vprašanja...

KAKO SPODBUDITI KURJENJE MAŠČOB?

V resnici gre za povsem logično stvar

Kot pa nam je že vsem znano, se s staranjem upočasnijo tudi določeni procesi v telesu.

Tako staranje kot hormonsko neravnovesje upočasnjujeta kurjenje kalorij in tukaj moramo nekaj spremeniti!1, 3

Seveda procesa staranja ne moremo upočasniti, zato ti bom sedaj povedal skrivnost, ki ti bo pomagala pri izgubi trdovratnih maščob

REŠITEV ZA TVOJE TEŽAVE SE SKRIVA V 2 PREPROSTIH KORAKIH!

Stvar je taka…

če želiš zares izgubiti odvečno maščobo okrog trebuha se moraš osredotočiti na 2 pomembna koraka.

Prvi korak je ponovna vzpostavitev hormonskega ravnovesja, ki bo pomagalo kuriti maščobe.

Drugi pa se skriva v ponovni aktivaciji oz. vzpodbuditvi rjavih maščobnih tkiv, katera bodo pospešila proces termogeneze in začela kurit še več maščob v tvojem telesu.

Na srečo imam zate rešitev!

Razvil sem posebno formulo, ki ti bo pomagala pri obeh korakih!

PONOVNO VZPOSTAVITE HORMONSKO RAVNOVESJE Z HER BALANCE PLUS

Her Balance PLUS vam bo s svojo edinstveno formulo, ki vsebuje kombinacijo naravnih sestavin, kot so probiotiki, D-manoza in ekstrakt brusnic, pomagal naravno obnoviti hormonsko neravnovesje, ki je pogosto vzrok za neželeno pridobivanje telesne teže.

Sestavine
Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli 1 krat na dan po ali med obrokom z veliko vode. Priporočamo uživanje eno kapsulo zjutraj in eno zvečer, pol ure ali eno uro po obroku, ne na popolnoma prazen ali popolnoma poln želodec.

Sestava kapsule: rastlinska celuloza

Sestavine v 2 kapsulah
Lactospore® – Probiotiki 2 milijarde
D-Manoza 1000mg
Fruktooligosaharidi (FOS) 200mg
Brusnica ekstrakt 50:1 200mg

PREBUDITE SVOJE RJAVE MAŠČOBNE CELICE IN POKURITE MAŠČOBO Z ACTIVE BURN +

Prebudite svoje rjave maščobne celice in začnite spremeniti shranjene maščobe v energijo s pomočjo Active BURN+. S pomočjo naravnih ekstraktov, kot so zeleni čaj, Garcinia Cambogia, Gymnema sylvestre in Guarana, naš izdelek zatre apetit in sprosti to skrito moč vašega telesa in vam pomaga spremeniti maščobe v energijo, ne da bi morali skozi naporen proces telovadbe in stroge diete. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18

Sestavine

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsule 1x na dan med obrokom z veliko vode.

Sestava kapsule: rastlinska celuloza


Sestavine v 2 kapsulah
Jabolčni kis 300 mg
Zeleni čaj ekstrakt (95% polifenolov) 250 mg
Garcinia cambogia ekstrakt (60% hidroksicitronska kislina) 200mg
Gymnema sylvestre (25% gimnemične kisline) 100mg
Guarana ekstrakt (50% kofein) 100mg

PAKET “HORMONSKI TREBUŠČEK”

Posebna ponudba

ZA RESNE UPORABNIKE "NA DOLGI ROK"

DANES PRIHRANIŠ 52,06€

Zaloga za 100 dni

0,59 € na dan

5/5

14,97€ na stekleničko

Redna cena: 111,96 €

Skupaj: 59,90 €

+ BREZPLAČNA POŠTNINA

ZA TESTIRANJE

DANES PRIHRANIŠ 19,08€

Zaloga za 50 dni

0,74 € na dan

5/5

18,45€ na stekleničko

Redna cena: 55,98 €

Skupaj: 36,90 €

POŠTNINA: 3,50 €

ZA RESNE UPORABNIKE "NA DOLGI ROK"

DANES PRIHRANIŠ 52,06€

Zaloga za 100 dni

0,59 € na dan

5/5

14,97€ na stekleničko

Redna cena: 111,96 €

Skupaj: 59,90 €

+ BREZPLAČNA POŠTNINA

ZA TESTIRANJE

DANES PRIHRANIŠ 19,08€

Zaloga za 50 dni

0,74 € na dan

5/5

18,45€ na stekleničko

Redna cena: 55,98 €

Skupaj: 36,90 €

POŠTNINA: 3,50 €

83%

uporabnic pravi, da so rezultati dolgotrajni

88%

uporabnic opazi rezultate v 20-40 dneh od začetka

87%

uporabnic opaža izginjanja negativnih simptomov menopavze

89%

uporabnic opaža povečanje energije in izboljšanje razpoloženja

93%

uporabnic bi izdelke priporočilo tudi svojim bližnjim in prijateljicam

83%

uporabnic pravi, da so rezultati dolgotrajni

88%

uporabnic opazi rezultate v 20-40 dneh od začetka

87%

uporabnic opaža izginjanja negativnih simptomov menopavze

89%

uporabnic opaža povečanje energije in izboljšanje razpoloženja

93%

uporabnic bi izdelke priporočilo tudi svojim bližnjim in prijateljicam

NE VERJAMITE NAM... Zaupajte našim strankam, ki se vračajo

Ocene kupcev
4,8 Na podlagi 132 mnenja
5 ★
88% 
116
4 ★
9% 
12
3 ★
2% 
3
2 ★
1% 
1
1 ★
0% 
0
Customer Photos
NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
VL
01. 26. 2024
Vesna L.
SI SI

Nisem več napihnjena

Več energije Kg pa počasi dol

Zalc.si Active BURN - 60 kapsul Review
SB
06. 21. 2023
Semka B.
SI SI

Odličen nakup

Res top rezultati. V 14 dnevih sem že izgubila 2kg. Super ste le tako naprej! Definitvno še kupim.

Zalc.si Active BURN - 60 kapsul Review
VZ
06. 12. 2024
Valentina Z.
SI SI

Active Burn +

Active Burn + uporabljam 1 mesec in sem izgubila 3 kg. Uporabljam ga z kombinacijo Anti Cellulit in Water out ter pijem samo vodo in telovadim. Mislim, da resnično in končno eden produkt, ki resnično deluje. Imela sem velike težave z težo, shujšala in se spet nazaj zredila. Mislim, da mi bo zdaj pa končno uspelo, saj so sestavine v tabletkih le iz narave. Cilj je izgubiti še najmanj 15kg. Gre počasi vendar zdravo in zanesljivo. LP

MP
06. 11. 2024
Marija P.
SI SI

Zelo sem zadovoljna

MS
06. 09. 2024
Marija S.
SI SI

Aktiven Burn

Po porabi prve stekleničke sem opazila manj napihnjen trebuh,v predelu pasu so se mi pojavile jamice .V pasu izgubila -4 cm,shujšala pa nič.Nadaljujem z drugo stekleničko.

Naroči svoj Paket za sklepe in se prepričaj o učinkovitosti 100% varno in popolnoma brez tveganja!

TVOJE NAROČILO JE ZAŠČITENO Z 30-DNEVNIM JAMSTVOM NA VRAČILO DENARJA

Res si želimo, da je tvoja izkušnja z našimi izdelki izjemna!

In želim si, da ga lahko naročiš brez strahu in skrbi, da bi izgubil/a denar in ostal/a z neuporabnimi kapsulami.

Zato ti ponujam 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

KAKO TO DELUJE?

Zato ker naše formule vsebuje naravne kapsule, ki potrebujejo nekaj časa, da pokažejo svojo učinkovitost, sta potrpežljivost in doslednost ključnega pomena.

V tem času pa ne skrbi, saj smo tukaj, da ti pomagamo. Naša ekipa je pripravljena odgovoriti na vsa tvoja vprašanja in nuditi podporo lahko nas pokličeš ali napiše email. 

Če rezultati niso po tvojih pričakovanjih, ti bomo povrnili celoten znesek naročila.

Če te paket po 30 dneh uporabe ne prepriča ali celo razočara, nas preprosto pokličite na številko 01 828 56 22 ali nam pišite na e-poštni naslov: info@zalc.si

Poslali ti bomo navodila za vračilo naročila, in ko ga prejmemo, ti bomo vrnili denar.

Resnično sem prepričan, da je nakup paketa za hormonski trebušček ena najboljših odločitev, ki jih lahko naredite. Prepričan sem, da vas naš izdelek ne bo razočaral in bodo z njim prišli vsi pozitivni rezultati, ki jih pričakujete.

In če slučajno ne boste navdušeni, brez stresa, to bomo rešili skupaj. Vaše zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu!

Naroči svoj paket za hormonski trebušček in se prepričaj o učinkovitosti 100% varno in popolnoma brez tveganja!

TVOJE NAROČILO JE ZAŠČITENO Z 30-DNEVNIM JAMSTVOM NA VRAČILO DENARJA

Res si želimo, da je tvoja izkušnja z našimi izdelki izjemna!

In želim si, da ga lahko naročiš brez strahu in skrbi, da bi izgubil/a denar in ostal/a z neuporabnimi kapsulami.

Zato ti ponujam 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

KAKO TO DELUJE?

Zato ker naše formule vsebuje naravne kapsule, ki potrebujejo nekaj časa, da pokažejo svojo učinkovitost, sta potrpežljivost in doslednost ključnega pomena.

V tem času pa ne skrbi, saj smo tukaj, da ti pomagamo. Naša ekipa je pripravljena odgovoriti na vsa tvoja vprašanja in nuditi podporo lahko nas pokličeš ali napiše email. 

Če rezultati niso po tvojih pričakovanjih, ti bomo povrnili celoten znesek naročila.

Če te paket po 30 dneh uporabe ne prepriča ali celo razočara, nas preprosto pokličite na številko 01 828 56 22 ali nam pišite na e-poštni naslov: info@zalc.si

Poslali ti bomo navodila za vračilo naročila, in ko ga prejmemo, ti bomo vrnili denar.

Resnično sem prepričan, da je nakup paketa za hormonski trebušček ena najboljših odločitev, ki jih lahko naredite. Prepričan sem, da vas naš izdelek ne bo razočaral in bodo z njim prišli vsi pozitivni rezultati, ki jih pričakujete.

In če slučajno ne boste navdušeni, brez stresa, to bomo rešili skupaj. Vaše zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu!

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Od ponedeljka do petka 8:00 – 15:00

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za pregled in nasvet zdravnika. Izkušnje uporabnikov se lahko razlikujejo, zato ne jamčimo za enake rezultate. Informacij na tej spletni strani ne uporabljajte za diagnostiko, zdravljenje ali preprečevanje katerih koli zdravstvenih težav. Če ste noseči, dojite, imate kakršne koli zdravstvene težave ali jemljete zdravila, se pred uporabo izdelkov na tej spletni strani posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Prehranska dopolnila niso nadomestila za zdravila.

  1. https://karger.com/ger/article/61/3/211/147943/Mechanisms-of-Aging-Related-Impairment-of-Brown
  2. https://www.tandfonline.com/doi/full/10.4161/adip.25417
  3. https://www.researchgate.net/publication/343187301_The_Impact_of_Hormonal_Imbalances_Associated_with_Obesity_on_the_Incidence_of_Endometrial_Cancer_in_Postmenopausal_Women
  4. https://journals.lww.com/jomh/fulltext/2021/12030/weight,_shape,_and_body_composition_changes_at.2.aspx
  5. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2010-00668
  6. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2008-2790
  7. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2008-3384
  8. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2010-00479
  9. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2010-00528
  10. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2008-4769
  11. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2010-00525
  12. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2008-2906
  13. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2008-3280
  14. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2008-3281
  15. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2008-3440
  16. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2008-4103
  17. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2010-00536
  18. Questions-on-hold-botanical-claims-EFSA-Q-2010-00553

POMOČ IN NAROČILA

Ponedeljek - petek: 8:00 - 15:00