Pokurite več kalorij, pospešite svoj metabolizem in pospešite hujšanje s samo 1 kapsulo na dan

SLIM WAIST
Naravna pomoč pri oblikovanju vaše postave

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Presenečena sem nad rezultati po 50 dneh uporabe. Izgubila sem nekaj kilogramov brez odrekanja najljubši hrani. Odličen pripomoček za ohranjanje teže.

Ana M.

Pokurite več kalorij, pospešite svoj metabolizem in pospešite hujšanje s samo 1 kapsulo na dan

SLIM WAIST
Naravna pomoč pri oblikovanju vaše postave

100% varen nakup brez tveganja

Presenečena sem nad rezultati po 50 dneh uporabe. Izgubila sem nekaj kilogramov brez odrekanja najljubši hrani. Odličen pripomoček za ohranjanje teže.
Ana M.
Naravnost odlično

Vaša shujševalna pot je pravkar postala veliko lažja!

Odklenite skrito moč vašega telesa s pomočjo Slim Waist! Naš izdelek deluje kot ključ, ki odpira vrata vaše notranje rezerve. Podobno kot pri odklepanju potenciala v športnikih, ki se izpopolnjujejo in dosežejo svoje najboljše rezultate, lahko tudi vi preoblikujete shranjene maščobe v energijo. V samo nekaj tednih lahko dosežete vitko in zdravo postavo, s tem, kar vaše telo že zmore.

4 načini kako ti SLIM WAIST pomaga

Spodbuja hujšanje

Zmanjšuje občutek lakote in povečuje občutek sitosti, kar vam pomaga bolje nadzorovati količino hrane, ki jo zaužijete. S tem boste zmanjšali kalorični vnos, kar bo vodilo v izgubo telesne teže, hkrati pa se boste izognili nepotrebnemu prenajedanju.

Dviguje energijo

Zeleni čaj in druge naravne sestavine povečajo vašo vitalnost in budnost. Višja raven energije vam bo omogočila boljše izvajanje dnevnih nalog, večjo motivacijo za vadbo ter posledično izboljšanje vašega splošnega počutja.

Pomaga pri presnovi maščob

Zeleni čaj spodbuja razgradnjo maščobnih zalog in njihovo uporabo za energijo. Maščoba se učinkoviteje porablja, kar pripomore k hitrejšemu in učinkovitejšemu hujšanju ter oblikovanju postave.

Pomaga pri presnovi ogljikovih hidratov

Sestavine, kot je amla, uravnavajo raven glukoze v krvi. Uravnotežena raven glukoze vam pomaga preprečiti nenadne napade lakote po sladki hrani, kar prispeva k boljši kontroli apetita in energije.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Poskus hujšanja je tudi za vas lahko lahka naloga!

Poslovite se od najpogostejših težav s SLIW WAIST

Nadzorovanje velikosti porcij je lahko tudi izziv, saj je lahko težko določiti, koliko hrane je resnično potrebno. Pogosto nas premamijo prevelike porcije, kar lahko negativno vpliva na naše cilje glede telesne teže. Poleg tega se lahko soočamo s pomanjkanjem motivacije in podpore, kar nas vodi v občutek obupa. Dodatno se nekateri soočajo z zadrževanjem vode in občutkom napihnjenosti, kar lahko ustvari vtis, da se teža ne premika naprej, čeprav se trudimo. Vendar pa je pomembno, da ne obupamo, saj obstajajo rešitve, ki nam lahko pomagajo premagati te izzive.

SLIM WAIST je ena od teh rešitev, saj vsebuje naravne sestavine, ki pomagajo obvladovati občutek lakote, spodbujajo presnovo maščob in ogljikovih hidratov ter vam pomagajo doseči boljšo postavo. Z njegovo pomočjo lahko lažje premagate ovire pri hujšanju in dosežete svoje cilje.

Hujšanje je pogosto kompleksen proces, ki se srečuje z različnimi izzivi, ki lahko otežijo doseganje želenih rezultatov in vplivajo na našo motivacijo. Med najpogostejšimi težavami, s katerimi se soočamo, je občutek nenehne lakote, ki nas včasih sili, da posegamo po nepotrebnih prigrizkih in nezdravi hrani. Prav tako se soočamo s hrepenenjem po okusnih, a pogosto kalorično bogatih jedeh, kar dodatno otežuje vzdrževanje uravnotežene prehrane.

Manj kilogramov in ožji pas že v nekaj tednih

Slim waist 50 kapsul - Primus natura

Zeleni čaj

Ultra koncentrirana oblika zelenega čaja dokazano pospeši tvoj metabolizen in oksidacijo maščob, za raven trebuh in ožji pas v nekaj tednih uporabe.

Gurmar

Gurmar zmanjšuje hrepenenje po sladkem izdelku in nadzoruje raven glukoze v krvi.

Indijska kopriva

Indijska kopriva uravnava postopek odlaganja maščob.

Haritaki

Haritaki uravnoteži raven prebavnih plinov in vpliva na pravilnost odvajanja.

Amla

Amla podpira črevesni tranzit in vzdržuje prebavni trakt v ustreznem stanju.

Bibhitaki

Bibhitaki pomaga, da prebavni sistem ostane brez zajedavcev in prispeva k pravilnemu stanju sluznice prebavnega trakta.

Artičoka

Artičoka podpira hujšanje zaradi zmanjšanja lipidov v krvi.

Lucerna

Lucerna vpliva na presnovo in apetit, kar ima za posledico izgubo teže.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Čisto enostavna jutranja navada

Kako uporabljaš SLIM WAIST

Vzameš samo 1 kapsulo dnevno za pomoč pri uravnavanju telesne teže

Preprosto zaužiješ 1 kapsulo SLIM WAIST dnevno, idealno po prvem obroku. Tako omogočiš, da se aktivne sestavine optimalno absorbirajo in se lahko izkažejo v najboljši luči. Le nekaj sekund tvojega dneva je lahko začetek poti do vitkejše postave in občutka lahkotnosti, ki ga prinaša zdrav življenjski slog.

Opazuj učinek SLIM WAIST kapsul z naravnimi sestavinami

SLIM WAIST zaužij z veliko vode, se sprosti in opazuj kako ta formula spodbuja izgubo teže, povečuje energijo, uravnava apetit in pospešuje presnovo. SLIM WAIST kapsula, ki vsebuje samo naravne sestavine bo negovala tvoje telo od znotraj in ti pomagala pospešiti metabolizem in pokuriti več kalorij.

Vitka, energična in samozavestna postava, ki izgleda leta mlajša

Spremljaj kako tvoja postava postaja vitkejša, koža bolj sijoča in energija obnovljena, ko SLIM WAIST vpelješ v svojo dnevno rutino. V samo nekaj tednih se lahko zbudiš do bolj vitke postave, obnovljene energije in izboljšanja delovanja srca in ožilja, ki izžareva zdravje.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Mnenja strank o SLIM WAIST

30 - DNEVNO JAMSTVO ZA VRAČILA DENARJA

Denar ti vrnemo tudi, če nazaj pošlješ prazno stekleničko.

Naroči zdaj brez tveganja! Če iz kakršnega koli razloga misliš, da SLIM WAIST ni najboljši pripomoček pri ohranjanju zdrave telesne teže v Sloveniji in ti dejansko ni pomagal izgubiti kilogramov in vzdrževat zdrave telesne teže, nam lahko po 30 dneh uporabe vrneš prazno stekleničko, mi pa ti vrnemo denar.

5/5

(0,29€ na odmerek)

- 62 %

4x SLIM WAIST

14,85€ / kos

Skupaj: 59,40€ 135,95€

Vaš prihranek DANES 76,55€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNO DARILO

5/5

(0,34€ na odmerek)

- 43 %

2x SLIM WAIST

16,72€ / kos

Skupaj: 33,44 57,98€

Vaš prihranek DANES 24,54€

+ 3,50€ POŠTNINA

5/5

(0,52€ na odmerek)

- 10 %

1x SLIM WAIST

26,13€ / kos

Redna cena: 28,99€

Vaš prihranek DANES 2,86€

+ 3,50€ POŠTNINA

4x SLIM WAIST

- 56 %

(0,29€ na odmerek)

5/5

14,85€ na kos

Skupaj: 59,40€ 135,95€

Vaš prihranek DANES 76,55€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNO DARILO

2x SLIM WAIST

- 43%

(0,34€ na odmerek)

5/5

16,72€ na kos

Skupaj: 33,44 57,98

Vaš prihranek DANES 24,54€

+ 3,50€ POŠTNINA

1x SLIM WAIST

- 10%

(0,52€ na odmerek)

5/5

Redna cena: 28,99€

26,13€ na kos

Vaš prihranek DANES 2,86€

+ 3,50€ POŠTNINA

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Od ponedeljka do petka 8:00 – 15:00

Vprašanja o SLIM WAIST

Naš izdelek deluje na več načinov za podporo vašim ciljem hujšanja. Spodbuja naravno kurjenje maščob v telesu, podpira delovanje srca in ožilja, zavira apetit in zmanjšuje željo po prigrizkih, izboljšuje prebavo in s svojim antioksidativnim učinkom ponuja zaščito pred poškodbami zaradi prostih radikalov.

V eni steklenički najdeš 50 kapsul. Vzameš 1 kapsulo na dan.

Priporočamo, da ga imaš nekje na sobni temperaturi ali malo hladneje. Najbolje kar v kakšni omari, da ni izpostavljen sončni svetlobi. 

Naš izdelek se lahko varno uporablja skupaj z večino drugih prehranskih dopolnil. Če jemljete zdravila na recept ali imate zdravstvene težave, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Dnevno poješ 1 kapsulo. Najbolje jo je vzeti po prvem obroku z veliko vode.

Ne, stranskih učinkov ob pravilni uporabi ne bo. Ima pa lahko slabše učinke v kolikor ga ne jemlješ redno!

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin izdelka ali redno jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Ni priporočljivo za majhne otroke, nosečnice in doječe matere.

Naš izdelek je zasnovan za dolgoročno uporabo. Lahko ga jemljete, dokler ne dosežete želenih rezultatov hujšanja.

Vsa naročila pošljemo zelo hitro. Tako, da bo tvoje naročilo pri tebi v 1-3 delovnih dneh s kurirsko službo GLS.

Si popolnoma brez rizika! Če naš izdelek na tebi ne deluje nam preprosto po 30 dneh nazaj pošlješ prazno škatlico, mi pa ti povrnemo celotno kupnino do zadnjega centa. 

Ja to je velika katastrofa… Hecamo, se. Nikakor ni dobro, da se ti to zgodi večkrat, saj je potrebno res redno jemanje, da lahko vsak dan sprožimo kurjenje maščob. 

Ampak brez skrbi, hitro ga vzami danes in bo vse vredu.