Si želiš DETOKSIFICIRATI svoje telo?

Znebite se odvečnih kilogramov vode, zmanjšaj občutek napihnjenosti in odstrani toksine iz telesa že v enem tednu
Odplakni postano, toksično vodo iz svojega telesa v samo 30 sekundah dnevno...

Deluje na ženskah in moških ne glede na starost

Water out
100% naravni razstrupljevaec telesa

100% varen nakup brez tveganja

TOP, TOP, hvala ZALC Tako hitrih rezultatov v zgolj enem tednu. pa res nisem pričakovala. Kilogrami so kar padli z mene in napihnjenost ne vode v telesu je občutno manj. Hvala vam 💛 Sonja M.

Si želiš DETOKSIFICIRATI svoje telo?

Znebite se odvečnih kilogramov vode, zmanjšaj občutek napihnjenosti in odstrani toksine iz telesa že v enem tednu

Znebi se odvečnih kilogramov in pospeši svoj metabolizem in hujšanje tako, da aktiviraš RJAVE MAŠČOBNE CELICE v samo 60 sekundah dnevno.
Odplakni postano, toksično vodo iz svojega telesa v samo 30 sekundah dnevno...

Deluje na ženskah in moških ne glede na starost!

Water out
100% naravni razstrupljevalec telesa

100% varen nakup brez tveganja

TOP, TOP, hvala ZALC Tako hitrih rezultatov v zgolj enem tednu. pa res nisem pričakovala. Kilogrami so kar padli z mene in napihnjenost ne vode v telesu je občutno manj. Hvala vam 💛
Sonja M.
Enostavno odlično!

Polulaj odvečno, postano vodo, polno toksinov, ki "zakisa" tvoje telo v nekaj dneh

Telo je kot zapleten stroj, ki potrebuje pravilno vzdrževanje, da uravnava telesne tekočine. Ker se je tvoj sistem “zataknil” potebuješ skrivnost, ki se skriva v ekstraktih 100% naravnih sestavin. Tvoje telo bomo spet zagnali in v nekaj dneh bo izplaknilo vse toksine in odvečno vodo, ki se nabira v tvojem telesu. Predstavljal si, da je tvoje telo cedilo, katerega niste očistili že nekaj let, medtem, ko ga uporabljate vsak dan. Vprašali bi se kaj pa gre sploh še lahko skozi? No točno to se sprašujemo mi. Cedilo očistimo, svojega telesa pa žal ne? Dovolj… Naš izdelek je ključ, ki odklene skrito moč vašega telesa za uravnavanje telesne teže in odvajanje odvečne vode in tako odvečno postano vodo polulaš v nekaj dneh.

PRAVI LJUDJE. PRAVE ZGODBE.

Do neverjetnih rezultatov že v prvem tednu

"Uporabljam Water Out že dva tedna in sem res zadovoljen z rezultati! Sprva sem bil skeptičen, vendar se zdaj počutim lažjega in bolj polnega energije. Peteršilj in breza pomagata uravnati vodo, kopriva pa je popolnoma pomirjujoča. Resnično dober izdelek, ki mi je pomagal!"

Miha, 40 let

"Water Out uporabljam tri tedne in že opažam razlike. Moje telo se zdi bolj 'očiščeno', počutim se lažja in manj napihnjena. Preslica in brškin delujeta kot čudovit diuretik, kar je ravno to, kar sem iskala. Breza in regrat sta odlična kombinacija za pomoč pri razstrupljanju. Absolutno priporočam!"

Tanja, 38 let

"Po dveh mesecih uporabe Water Out sem navdušena nad učinkom. Moje telo se počuti bolj uravnoteženo, težave z zadrževanjem vode so izginile. Kopriva in regrat delujeta neverjetno dobro skupaj, resnično lahko vidim razliko v svoji koži. Polna sem energije in pripravljena na karkoli. Odličen izdelek!"

Alenka, 52 let

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

6 načinov kako ti Water out pomaga

Regulacija telesnih tekočin

Korenina regrata in korenina peteršilja, ki delujeta kot močan diuretik v našem izdelku, uravnavata in optimizirata ravni telesnih tekočin, zmanjšujeta oteklost in neprijetno napenjanje, kar pripomore k boljšemu počutju.

Uravnavanje telesne teže

Izvleček brškina ima pomembno vlogo pri uravnavanju telesne teže. Spodbuja zdravo presnovo in pomaga zmanjšati prekomerno telesno maščobo. V kombinaciji s korenino peteršilja deluje sinergijsko in dodatno podpira uravnavanje telesne teže.

Spodbuja zdravo prebavo

Sestavina, kot je korenina regrata, pomaga spodbujati zdravo prebavo in pomagajo pri zmanjševanju zastajanja vode. S tem izboljšujejo splošno udobje in občutek lahkotnosti.

Detoksifikacija telesa

Z odstranjevanjem odvečne vode, toksinov in težkih kovin iz telesa, se izboljša zdravje in videz kože. Koža postane bolj jasna, bolj zdrava in bolj sijoča. Manj je izločanja sebuma in s tem manj aken in nepravilnosti na koži, saj je ta bolj čista.

Nadzor nad napihnjenostjo

Ekstrakt peteršilja je znan po svoji sposobnosti odstranjevanja odvečne vode iz telesa. To pomaga pri nadzoru nad napihnjenostjo in daje občutek lahkotnosti ter udobja.

Boljša presnova nutrientov in več energije

Izvleček korenine peteršilja deluje kot naravni stimulans, ki dviguje vašo vitalnost in izostri vašo koncentracijo. Tako vam omogoča, da ostanete produktivni in polni energije od jutra do večera.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Zakaj tvoj "filter" ali "cedilo" vode ne deluje

Water out

Z naprednim čiščenjem in detoksikacijo, “Water Out” deluje kot visokozmogljivi detox, ki pomaga telesu odstraniti odvečno vodo in toksine, ki se lahko kopičijo. S kombinacijo korenine regrata in peteršilja, pomaga pri optimiziranju naravnega detoksifikacijskega procesa telesa, in pri uravnavanju telesnih tekočin ter tako podpira zdravo ledvično funkcijo.

S tem, ko odpravlja odvečno vodo in toksine, “Water Out” pomaga zmanjšati oteklost, poveča pa občutek lahkotnosti.

To je moč naprednega čiščenja in detoksikacije z izdelkom Water Out!

Vaše telo kot neverjetno učinkovit filter, ki deluje 24/7 za odstranjevanje odvečne vode in toksinov.

Težava pa nastane, ker se naše telo pogosto sooča z večjim številom toksinov in odvečne vode, kot lahko zmore.

V današnjem hitrem življenju, ko je naše telo nenehno izpostavljeno stresu in okoljskim toksinom, se ta mehanizem lahko “zatakne”. To pomeni, da se tekočine začnejo zadrževati v telesu, kar vodi do oteklin, napihnjenosti in do povečanja teže.

Water out

5 naravnih sestavin za DETOKSIFIKACIJO telesa

Bršljan

Bršljan pomaga izboljšati zdravje in videz kože, odstranjuje odvečne toksine in daje vaši koži zdrav, sijoč videz. Ponovno boste začutili svojo sijajnost in samozavest.

Kopriva

Kopriva pomaga podpreti zdravo delovanje ledvic, odstranjuje odvečne toksine in izboljšuje splošno zdravje. Ponovno boste začutili svojo vitalnost in zdravje.

Peteršilj

Peteršilj deluje kot diuretik, ki uravnava telesne tekočine, zmanjšuje napihnjenost in prispeva k bolj uravnoteženemu telesu. Ponovno boste začutili lahkotnost in udobje.

Breza

Breza pomaga pri uravnavanju elektrolitov, preprečuje dehidracijo in prispeva k boljšemu izkoristku hranil iz vaše prehrane. Ponovno boste začutili svojo energijo in jasnost.

Regrat

Regrat podpira zdravo prebavo, zmanjšuje zastajanje vode in prispeva k občutku lahkotnosti. Ponovno boste začutili svojo gibljivost in svobodo.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

Čisto enostavna jutranja navada

Kako uporabljaš Water out

Vzameš samo 1 kapsule dnevno, da polulaš vso odvečno vodo

Zaužiješ eno kapsulo Water Out dnevno, idealno po obroku. Na ta način omogočiš, da se aktivne sestavine optimalno absorbirajo in začnejo delovati, kot se spodobi. Le nekaj sekund tvojega dneva je lahko začetek poti do boljše hidracije, zmanjšane napihnjenosti in občutka lahkotnosti, ki ga prinaša uravnoteženost telesnih tekočin.

Veganske kapsule s 100% naravnimi sestavinami, ki jih vsi poznamo

Water Out lahko zaužiješ z vodo ali sokom… in opazuješ, kako ta formula spodbuja uravnavanje telesnih tekočin, pripomore k zdravih ledvicah in podpira tvoje splošno zdravje. Naša močna formula z naravnimi ekstrakti in zelišči bo negovala tvoje telo od znotraj in ti pomagala do željenih rezultatov hitreje.

Odstrani toksine iz telesa in odplakni odvečno vodo in kovine iz svojega telesa.

Opazuj, kako tvoje telo postaja manj napihnjeno, kako se izboljšuje tvoja hidracija in kako se počutiš lahkotnejše, ko Water Out vključiš v svojo dnevno rutino. V samo nekaj dneh se lahko zbudiš z obnovljenim občutkom lahkotnosti, boljše hidracije in splošnega dobrega počutja, ki izžareva zdravje.

30 dnevno – 100% jamstvo na zadovoljstvo

BREZPLAČNO DARILO

Ob nakupu paketa 2x ali 4x

Brezplačna e-knjiga "Skrivnosti trajnega hujšanja": Ključ do dolgoročnega uspeha!

E-knjiga “Skrivnosti trajnega hujšanja” je vaš vodnik skozi zapleten svet hujšanja, ki vam pomaga razumeti in premagati ovire na vaši poti.

Globoko razumevanje telesnih procesov

Kako presnova in hormoni vplivajo na vašo telesno težo in zakaj je pomembno poznavanje teh mehanizmov.

Recepti in nasveti za uravnoteženo prehrano

Naučite se, kako prilagoditi prehrano svojemu telesnemu tipu in življenjskemu slogu.

Vaje in nasveti za vsak tip telesa

Preoblikujte svoje telo z vajami, ki so prilagojene vašim potrebam in vam pomagajo pri vzdrževanju zdrave telesne teže.

Strategije za obvladovanje stresa in čustvenega prenajedanja

Odkrijte, kako čustveno stanje vpliva na vaše prehranjevalne navade in kako ga lahko obvladate.

Zakaj je najbolje, da jemlješ naš Water out v kapsulah

Zaščiti kapsule pred želodčno kislino

Aktivne sestavine našega izdelka Water Out so oblikovane tako, da preprečijo razgradnjo že v želodcu. To pomeni, da se aktivne sestavine ne razgradijo v kislini želodca in dosežejo tanko črevo, kjer se lahko učinkovito absorbirajo v krvni obtok.

Pomembno je, da aktivne sestavine za izgubo teže dosežejo svoj cilj – vašo kri. Le tako lahko dosežejo želeni učinek. Naš izdelek zagotavlja, da se aktivne sestavine zaščitijo pred razgradnjo v želodcu.

To pomeni, da kislina v želodcu ne napade teh sestavin in jih ne razgradi v neuporabne peptide. S tem se zagotavlja, da aktivne sestavine ostanejo nedotaknjene vse do vaših celic.

Na ta način lahko aktivne sestavine neposredno vplivajo na izgubo teže, pravilno delovanje ledvic in telo ne zadržuje več odvečne vode. Naš izdelek ima celostni učinek na vaše zdravje in vam pomaga doseči želene rezultate.

30 - DNEVNO JAMSTVO ZA VRAČILA DENARJA

Denar ti vrnemo tudi, če nazaj pošlješ prazno stekleničko.

Naroči zdaj brez tveganja! Če ti Water out ne bo pomagal polulati toskinov iz telesa in se v 30 ne boste počutili bolje in bolj lahkotno nam lahko vrnete prazno stekleničko, mi pa vam vrnemo celotno kupnino.

Začni svojo pot do DETOKSIFIKACIJE danes

Izberi svoj paket in prihrani ob naročilu Water out

Na vse pakete imaš 100% GARANCIJO! Če ti izdelek v 30 dneh ne bo pomagal ti vrnemo 100% kupnino

5/5

(0,28€ na dan)

- 57%

4x Water out

13,90€ / kos

Skupaj: 55,61€ 127,95€

Vaš prihranek DANES 72,34€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNA E-KNJIGA

5/5

(0,28€ na dan)

- 51%

2x Water out

17,99€ / kos

Skupaj: 35,99€ 73,97€

Vaš prihranek DANES 37,98€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNA E-KNJIGA

5/5

(0,50€ na dan)

- 8%

1x Water out

24,89€ / kos

Redna cena: 26,99€

Vaš prihranek DANES 2,10€

+ 3,50€ POŠTNINA

1x Water out

- 8%

(0,50€ na odmerek)

5/5

24,89€ na kos

Redna cena: 26,99€

Vaš prihranek DANES 2,10€

+ 3,50€ POŠTNINA

4x Water out

- 57%

(0,28€ na odmerek)

5/5

13,90€ na kos

Skupaj: 55,61€ 127,95€

Vaš prihranek DANES 72,34€

+ BREZPLAČNA POŠTNINA
+BREZPLAČNA E-KNJIGA

2x Water out

- 51%

(0,36€ na odmerek)

5/5

17,99€ na kos

Skupaj: 35,99€ 73,97€

Vaš prihranek DANES 37,98€

+ 3,50€ POŠTNINA
+BREZPLAČNA E-KNJIGA

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Imaš težave pri naročilu. Pokliči nas in oddaj naročilo kar po telefonu.

Od ponedeljka do petka 8:00 – 15:00

Vprašanja o Water out

Water Out deluje s pomočjo naravnih sestavin, ki pomagajo odstraniti odvečno vodo iz telesa in uravnavajo zadrževanje vode. Peteršilj, kopriva in druge rastline delujejo diuretično ter pomagajo izboljšati splošno počutje, zmanjšati napihnjenost in izboljšati energijo.

Vsaka steklenička vsebuje 50 kapsul, kar zadostuje za kar 50 dni uporabe. 

Rezultati so običajno vidni v 2-3 tednih redne uporabe, vendar je to odvisno od posameznikovega metabolizma in življenjskega sloga.

Water Out hranite na suhem in hladnem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe in izven dosega otrok.

Da, Water Out lahko uporabljate skupaj z drugimi prehranskimi dopolnili. Priporočljivo je, da se posvetujete s svojim zdravnikom ali farmacevtom, če jemljete zdravila.

Priporočljivo je, da vzamete eno kapsulo na dan, najbolje zjutraj z dovolj vode.

Water Out je narejen iz naravnih sestavin in običajno ne povzroča stranskih učinkov. V redkih primerih lahko pride do pogostejšega uriniranja.

Water Out lahko uporabljate neprekinjeno vedno oziroma z manjšimi pavzami v kolikor se je vmes stanje izboljšalo. Priporočamo uporabo nekje 3/4 dni v letnem času. 

Vsa naročila pošljemo zelo hitro. Tako, da bo tvoje naročilo pri tebi v 1-3 delovnih dneh s kurirsko službo Pošte Slovenije ali GLS.

Če Water Out ne izpolnjuje vaših pričakovanj, preverite pravilno uporabo in se posvetujte z našo podporno ekipo za nasvete. Ponujamo tudi garancijo vračila denarja, če z izdelkom ne boste zadovoljni. Če na tebi ne deluje nam preprosto po 30 dneh nazaj pošlješ prazno oz deloma prazno stekleničko, mi pa ti povrnemo celotno kupnino do zadnjega centa. 

Če ste pozabili vzeti Water Out, nadaljujte z običajnim odmerkom naslednji dan. Ni potrebe po dvojnem odmerku.

Mnenja strank o Water out

Ocene kupcev
4,8 Na podlagi 5 mnenja
5 ★
80% 
4
4 ★
20% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
  MZ
  04. 15. 2024
  Metka Z.
  SI SI

  Odvajanje vode

  Izkušnja je dobra.

  SS
  02. 27. 2024
  Saša S.
  SI SI

  Zelo zadovoljna

  Sluzi namenu. Počutim se bolje.

  S
  01. 22. 2024
  Saso
  SI SI

  pohvalno mnenje

  zelo zadovoljen!!!

  01. 09. 2024
  Suzana Č.
  SI SI

  Občutenje

  Počutje je boljše, vendar potrebujem malo več časa.

  VK
  09. 06. 2023
  Vesna K.
  SI SI

  WO

  ... zelo zadovoljna