1+1 GRATIS Probiotiki BC 2 – 60

1+1 GRATIS

  • Bakterije se razmožijo, ko so aktivirane
  • Veganski izdelek
  • Najvišja kakovost probiotikov iz Lactospore® (Sabinsa)
  • Probiotiki se začnejo razmnoževati pri temperaturi telesa (30-37°C)
  • Najvišja kvaliteta patentiranih probiotikov

Original price was: 59,99 €.Current price is: 29,99 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

LactoSpore® je visoko cenjen patentiran sev Bacillus coagulans. Kar ga ločuje od drugih probiotičnih sevov, je njegova edinstvena sposobnost preživeti v kislem okolju želodca. Medtem ko večina probiotikov izgubi svojo učinkovitost v želodčni kislini, LactoSpore® ostaja stabilen in doseže črevesje v živi obliki. To je ključno za zagotavljanje, da probiotične bakterije uspešno naselijo črevo in pripomorejo k zdravi črevesni mikroflori.

Druga glavna prednost LactoSpore® je njegova termalna stabilnost. To pomeni, da lahko prenese višje temperature brez izgube učinkovitosti, kar je idealno za skladiščenje in transport.

LactoSpore® je rezultat naprednih biotehnoloških raziskav in je bil klinično preizkušen za svojo učinkovitost pri podpori zdravju prebavil. Pomaga pri uravnoteženju črevesne flore, kar lahko izboljša prebavo in krepi imunski sistem.

Uživanje Probiotic prehranskega dopolnila z LactoSpore® je odličen način za dodajanje kvalitetnih probiotičnih bakterij v vašo dnevno prehrano. Ker je formuliran z LactoSpore®, je še posebej primeren za tiste, ki iščejo probiotik, ki lahko preživi v zahtevnem kislem okolju želodca in zagotovi ciljane učinke v črevesju.

Sestavine

Prehransko dopolnilo

Neto količina: 60 kapsul po 310mg

Neto teža: 18,6g

Sestavine: pomožne snovi: mikrokristalna celuloza, probiotične bakterije (LactoSpore®)

Sestava kapsule: rastlinska celuloza.

Shranjevanje: Hranite v temnen in suhem prostoru na sobni temperaturi, izven dosega majhnih otrok.

Proizvedeno v EU za: Madax d.o.o., Ulica 28. maja 53, 1000 Ljubljana

Poreklo: EU

Uporabno najmanj do: odtisnjeno na emabalaži

Sestavine:v 1 kapsuliv 2 kapsulah
Bacillus coagulans (LactoSpore®)2 miljardi probiotičnih bakterij4 miljarde probiotičnih bakterij

Uporaba

Prehransko dopolnilo

Priporočen dnevni odmerek: 1-2 kapsula v jutru, po ali obrokom z veliko vode.

Količina kapsul zadostuje za 60 dni

Opozorilo: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin izdelka ali redno jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Ni priporočljivo za majhne otroke, nosečnice in doječe matere.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0