1+2 GRATIS Bzz STOP 100ml – Primus natura

1+2 GRATIS

  • Popolnoma naravno pršilo
  • Izdelano iz naravnih eteričnih olj 
  • Neguje kožo
  • Primerno za vse tipe kože
  • V stekleni embalaži s pršilko

12,99 

Na zalogi

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Naravno pršilo za preživljanje časa na prostem je izdelano iz na osnovi rastlinskih in eteričnih olj. Osnova za olje je sladko mandljevo olje kateremu je dodano olje limonske trave in olje citronele. Naravno pršilo je odlično, saj kože ne draži, nima dodatnih nepotrebnih primesi in je okolju prijazno.

Primeren je za vse tipe kože.

Količina: 100ml

Uporaba

S pomočjo pršilke nanesemo olje na željena mesta. Pri tem se izogibamo stiku z očmi in odprtimi ranami. Izogibamo se tudi nanosu na pretirano sončno opečene dele telesa. Za najboljšo zaščito nanesemo olje na 3 ure.

Sestavine

Sestavine: sladko mandljevo (Prunus amygdalus dulcis) olje, olje limonske trave (Cymbopogon Schoenanthus) , Citral *, Geraniol *, Linalool *, Eugenol *, Citronellol *, Limonene *, olje citronele (Cymbopogon Nardus), Farnesol*. *naravne sestavine eteričnega olja

Poreklo: EU

Prizvedeno v EU za: Madax d.o.o., ulica 28. maja 53, 1000 Ljubljana

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0