3x Probiotiki BC 2

  • Bakterije se razmožijo, ko so aktivirane
  • Veganski izdelek
  • Najvišja kakovost probiotikov iz Lactospore® (Sabinsa)
  • Probiotiki se začnejo razmnoževati pri temperaturi telesa (30-37°C)
  • Izboljšajte svojo črevesno floro

39,60 

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Probiotiki nam pomagajo vzdrževati uravnoteženo črevesno mikrofloro. Pripravki, ki vsebujejo tako imenovane “prijazne” bakterije, učinkovito vplivajo na pravilno delovanje številnih telesnih funkcij.
Bacillus coagulans je vrsta acidofilnih bakterij, ki lahko proizvajajo L (+) mlečno kislino, ki se popolnoma presnovi v glikogen. Zaradi možnosti nastanka spor, sev v proizvodnem procesu in med skladiščenjem ne izgubi svoje sposobnosti preživetja. Bacillus coagulans, ki je bil najprej izoliran iz kondenziranega mleka, ima probiotični učinek.
Te bakterije veljajo za nepatogene za ljudi in živali. Ne vplivajo negativno na razvoj drugih mikroorganizmov, ki sestavljajo črevesno mikrofloro. Odporne so na toplotno obdelavo, antibiotike, želodčno kislino in žolč, kar jim omogoča preživetje v prebavnem traktu.
Probiotik BC-2 nudi kar 2 milijardi probiotičnih bakterij v eni kapsuli.

Sestavine

Prehransko dopolnilo

Neto količina: 60 kapsul po 310mg

Neto teža: 18,6g

Sestavine: pomožne snovi: mikrokristalna celuloza, probiotične bakterije (LactoSpore®)

Sestava kapsule: rastlinska celuloza.

Shranjevanje: Hranite v temnen in suhem prostoru na sobni temperaturi, izven dosega majhnih otrok.

Proizvedeno v EU za: Madax d.o.o., Ulica 28. maja 53, 1000 Ljubljana

Poreklo: EU

Uporabno najmanj do: odtisnjeno na emabalaži

Sestavine:
Bacillus coagulans (LactoSpore®)
v 1 kapsuli
2 miljardi probiotičnih bakterij
v 2 kapsulah
4 miljarde probiotičnih bakterij

Uporaba

Prehransko dopolnilo

Priporočen dnevni odmerek: 1-2 kapsula v jutru, po ali obrokom z veliko vode.

Količina kapsul zadostuje za 60 dni

Opozorilo: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin izdelka ali redno jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Ni priporočljivo za majhne otroke, nosečnice in doječe matere.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0