2+1 GRATIS Ašvaganda + B-kompleks – 90 kapsul

  • Ašvaganda + B-kompleks: inovativna kombinacija za mentalno in fizično dobrobit.
  • Najmočenjši izveček Ašvagande 10:1, ki je znana kot eden najboljših ADAPTOGENOV
  • Popoln spekter vitaminov B (B3, B5, B2, B6, B1, B9, B7, B12), ki podpirajo energijo, živčni sistem in zmanjšujejo utrujenost.
  • Visoka vsebnost B vitaminov – 2 izdelka v enem
  • Za vse, ki se soočajo s stresom, žeiljo izboljšanje spanja in povečanje energije.

Original price was: 79,47 €.Current price is: 52,98 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

Odkrijte moč Ašvaganda + B-kompleks, edinstvene formule, ki združuje tradicionalno modrost in sodobno znanost za vašo celostno dobrobit. Naša formula vsebuje visokokakovosten izvleček ašvagande 10:1, pridobljenega iz korenin rastline Withania Somnifera, znane po svojih adaptogenih lastnostih. Ašvaganda, ki izvira iz Indije, je bila stoletja uporabljena v ajurvedski medicini za pomoč telesu pri prilagajanju na fizične in mentalne obremenitve, izboljšanje spanca in spodbujanje občutka spokojnosti.

Formulo dopolnjuje popoln spekter vitaminov B, vključno z vitaminom B3 (nikotinamid), B5 (kalcijev D-pantotenat), B2 (riboflavin), B6 (piridoksin HCL), B1 (tiaminov hidroklorid), B9 (folna kislina), B7 (D-biotin) in B12 (metilkobalamin). Ti vitamini so klinično dokazano pomembni za ohranjanje energije, podporo živčnemu sistemu, zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti ter spodbujanje zdrave kože, las in oči. Zlasti visoke vrednosti vitamina B9 in B12 v naši formuli so ključne za podporo duševnemu zdravju in optimalnemu delovanju telesa.

Ašvaganda + B-kompleks je idealna izbira za vse, ki iščejo naravno rešitev za upravljanje s stresom, izboljšanje kakovosti spanja, povečanje dnevne energije in splošno podporo telesnemu in duševnemu zdravju. Ne glede na to, ali se soočate s stresom zaradi dela, študija ali vsakdanjih obveznosti, naša skrbno izbrana kombinacija sestavin ponuja celovito podporo, da se počutite bolje, ste bolj osredotočeni in polni energije.

Sestavine

Prehransko dopolnilo

Neto količina: 90 kapsul po 441mg

Neto teža: 39,7g

Sestavine: izvleček korenine ašvagande ( Withania somnifera ) 10:1, amid nikotinske kisline (vitamin B3), kalcijev D-pantotenat (vitamin B5), riboflavin (vitamin B2), piridoksin HCL (vitamin B6), vitamin hidroklorid (vitamin B1), folna kislina (vitamin B9), D-biotin (vitamin B7), metilkobalamin (vitamin B12).
Sestava kapsule: rastlinska celuloza
Shranjevanje: Shranjevati zaščiteno pred svetlobo in vlago do temperature 25 °C Uporabno najmanj do / LOT: na embalaži

Proizvedeno v EU za: Madax d.o.o., Ulica 28. maja 53, 1000 Ljubljana

Opozorilo: Ni priporočljivo za majhne otroke, nosečnice in doječe matere. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SestavineV 1 kapsuli (*PDV)
Ašvaganda – izvleček 10:1250 mg
Vitamin B3 (nikotinamid)16 mg (100%)
Vitamin B5 (kalcijev D-pantotenat)6 mg (100%)
Vitamin B2 (riboflavin)1,4 mg (100%)
Vitamin B6 (piridoksin HCL)1,4 mg (100%)
Vitamin B1 (tiaminov hidroklorid)1,1 mg (100%)
Vitamin B9 (folna kislina)600 µg (300%)
Vitamin B7 (D-biotin)500 µg (1000%)
Vitamin B12 (metilkobalamin)25 µg (1000%)

*PDV – priporočen dnevni vnos

Uporaba

Prehransko dopolnilo

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula 1 krat na dan po ali med obrokom z veliko vode.

Količina kapsul zadostuje za 90 dni

Opozorilo: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin izdelka ali redno jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Ni priporočljivo za majhne otroke, nosečnice in doječe matere.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0