4x Active BURN+

PAKET – 4x Active BURN+

  • Naravna pomoč pri oblikovanju vaše postave
  • Za hitrejše hujšanje, zaviranje želje po hrani
  • Preprečuje kopičenje odvečnih maščob
  • Vsebuje samo naravne sestavine
  • Najvišja kakovost sestavin 

Original price was: 123,60 €.Current price is: 72,50 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

Prehransko dopolnilo Active BURN+ je sestava sinergijskih rastlinskih izvlečkov, ki pomagajo v boju za popolno postavo. Izdelan iz popolnoma naravnih sestavin je odličen pripomoček pri ohranjanju zdrave telesne teže.

Poskus hujšanja je lahko zelo zahtevna naloga, saj se lahko srečamo z različnimi izzivi, ki jih je težko premagati in lahko negativno vplivajo na našo motivacijo.

Nekatere od najpogostejših težav, s katerimi se lahko srečujemo, so občutek nenehne lakote, želja po nezdravi hrani, težave pri nadzorovanju velikosti porcij, pomanjkanje motivacije in podpore ter zadrževanje vode in napihnjenost.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0