4x Anti cellulite FORTE 50 kapsul + E book

Anti-celulit z naravnimi izvlečki

  • Visokokakovostna kombinacija naravnih izvlečkov.
  • Bogat s polifenoli iz grozdja in zelenega čaja.
  • Vsebuje ribji kolagen tipa I in III.
  • Popolnoma preizkušeno za čistost in učinkovitost.

Original price was: 135,95 €.Current price is: 59,40 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

Celulit je videz udrtin in grbavosti na površini kože, ki je pogosto primerjen z videzom pomarančne lupine. Predvsem je opazen na stegnih, zadnjici, trebuhu in rokah.

Kako celulit sploh nastane?

1. Struktura kože: Koža je sestavljena iz več plasti. Zunanja plast je epidermis, pod njim je dermis, nato pa sledi podkožno tkivo ali hipodermis. V hipodermisu se nahajajo maščobne celice, ki so razporejene v majhne predele, ločene s kolagenskimi vlakni.

2. Nabiranje maščobnih celic: Ko se maščobne celice v podkožju povečajo (zaradi kopičenja maščob), lahko potisnejo proti površini kože, medtem ko trdnejša kolagenska vlakna povlečejo kožo navzdol. To povzroča nepravilno površino, ki jo opazimo kot celulit.

3. Zmanjšanje elastičnosti kolagenskih vlaken: Hormonske spremembe, zlasti tiste, povezane z estrogenom, lahko vplivajo na proizvodnjo kolagena in elastičnost kolagenskih vlaken v koži. To lahko poveča videz celulita.

4. Slaba cirkulacija in limfna drenaža: Omejena krvna cirkulacija in limfna drenaža lahko povzročita kopičenje toksinov in tekočin v podkožju, kar lahko poveča nastanek celulita.

5. Genetika: Genetski dejavniki lahko vplivajo na verjetnost za razvoj celulita, saj lahko določajo, kako se maščoba shranjuje v telesu, strukturo vezivnega tkiva in velikost maščobnih celic.

6. Življenjski slog in prehrana: Nezdrava prehrana, kajenje, pitje alkohola in pomanjkanje telesne aktivnosti lahko povečajo verjetnost za razvoj celulita. Prekomerna teža sama po sebi ne povzroča celulita, vendar pa lahko povečana količina maščobnih celic poveča njegov videz.

7. Staranje: S staranjem koža postane tanjša in manj elastična, kar lahko poveča videz celulita.

Kot vidimo po vzrokih, ki se verjetno med njimi najde skoraj vsaka ženska in moški, zato mnogo ljudi dane posega po alternativnih metodah, kako se bojevati s celulitom.


Podrobnejši opis sestavin, ki jih vsebuje izdelek Anti Cellulit

Ananasov sok v prahu
– Ananas je tropsko sadje, ki je cenjeno po vsem svetu zaradi svojega edinstvenega okusa in sestave hranil. Ananasov sok v prahu v našem izdelku je pridobljen iz sveže stisnjenega ananasovega soka.

Koromač – izvleček
– Koromač je rastlina z dolgo zgodovino uporabe tako v kulinariki kot v tradicionalni medicini. Pogosto se uporablja za podporo prebavnemu sistemu.

Grozdne pečke – izvleček
– Grozdne pečke vsebujejo močne antioksidante, imenovane OPC (oligomerne proantocianidine), ki so znani po svojih koristnih lastnostih.

Črni kohoš – izvleček
– Črni kohoš je rastlina, ki se tradicionalno uporablja za podporo ženskemu zdravju, zlasti med menopavzo.

Gotu kola – izvleček
– Gotu kola je zelišče, ki je v Aziji cenjeno zaradi številnih tradicionalnih uporab.

Ribji kolagen tipa I in III
– Kolagen je beljakovina, ki se naravno nahaja v koži in je ključna za njeno čvrstost in elastičnost. Ribji kolagen je znan po svoji visoki biološki uporabnosti.

Zeleni čaj – ekstrakt
– Zeleni čaj je znan po svoji bogati vsebnosti polifenolov, zlasti katehinov, ki so močni antioksidanti. Mnogi ljudje vključujejo zeleni čaj v svojo dnevno rutino zaradi številnih raziskav, ki preučujejo njegove lastnosti.

Sestavine

Prehransko dopolnilo

Sestavine1 kapsula
Ananasov sok v prahu60 mg
Koromač – izvleček 10:160 mg
Grozdne pečke – izvleček50 mg
 vključno z OPC (95%)47,5 mg
Črni kohoš – izvleček50 mg
 od tega triterpenski glikozidi (0,8%)0,4 mg
Gotu kola – izvleček50 mg
 vključno s triterpenskimi saponini (10%)5 mg
Ribji kolagen tipa I in III50 mg
Plezajoča lakota – ekstrakt 20:150 mg
Zeleni čaj – ekstrakt30 mg
 od tega polifenoli (95%)28,5 mg
 od tega katehini (70%)21 mg
 vključno z EGCG (40%)12 mg

Priporočeni odmerek : 1 kapsula enkrat na dan.

Navodila za uporabo:  Kapsulo pogoltnite in po prvem obroku popijte veliko vode (vsaj 2 dcl vode).

Sestava: Ananasov sok v prahu ( Ananas comosus ), izvleček semen komarčka ( Foeniculum vulgare ) 10:1, izvleček grozdnih pečk ( Vitis vinifera ), standardiziran tako, da vsebuje min. 95% OPC (oligomerni proantocianidini), izvleček korenine črnega kohosa ( Cimicifuga racemosa ) standardiziran na vsebnost min. 0,8% triterpenski glikozidi, izvleček listov azijske centele ( Centella asiatica ) standardiziran na vsebnost min. 10% triterpenski saponini, ribji kolagen tipa I in III, Plezajoča lakota – ekstrakt ( Galium aparine) 20:1, ekstrakt zelenega čaja ( Camellia sinensis ) standardiziran na vsebnost min. 95 % polifenolov, 70 % katehinov in 40 % EGCG .

Sestava kapsule:  rastlinska celuloza (vegetarijanska)

Uporaba

Priporočeni odmerek : 1 kapsula enkrat na dan.

Navodila za uporabo:  Kapsulo pogoltnite med obrokom z veliko količino vode.

Priporočamo redno uporabo vsaj 60 dni. Prvi učinki so vidni po 30 dneh. Eno pakiranje zadostuje za 50 dni uporabe.

Informacije:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskega dopolnila ne moremo uporabljati kot nadomestilo za raznoliko prehrano in zdrav življenjski slog. Hraniti na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi, izven dosega majhnih otrok.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0