Paket 4x Omega 3 ULTRA+ in DARILO

PAKET – 4x Omega 3 ULTRA+ in DARILO

  • 1000mg ribjega olja v eni kapsuli
  • Esencialne maščobne kisline
  • Za pravilno delovanje srca
  • Uravnavanje ravni holesterola
  • Uravnavanje delovanja možganov
  • Visoka kvaliteta

29,60 

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Prehransko dopolnilo Omega 3

Omega-3 kisline so naravni gradbeni material za telo. Imajo široko paleto lastnosti: podpirajo zmanjšanje trigliceridov, imajo protivnetne lastnosti, izboljšujejo delovanje membran nevronskih celic v možganih in podpirajo pravilno hidracijo kože.

Ker jih telo ne more proizvesti samo, jih je treba zaužiti s hrano.

Esencialne maščobne kisline

Tri najpomembnejše vrste so ALA (alfa-linolenska kislina), DHA (dokozaheksaenojska kislina) in EPA (eikozapentaenojska kislina). ALA se nahaja predvsem v rastlinah in je najpogostejša omega-3 kislina, ki je na voljo v prehrani.

Viri EPA in DHA v hrani so zelo omejeni

Te kisline najdemo predvsem v maščobi rib in morskih živali. Prispevajo k pravilnemu delovanju srca, sama DHA pa je odgovorna tudi za pravilno delovanje možganov in vida.

EPA se večinoma nahaja v živalskih proizvodih, kot so maščobne ribe in ribje olje, pridobljeno iz njih. Vsebujejo ga tudi nekatere mikroalge.

DHA je najpomembnejša omega-3 maščobna kislina v telesu. Je ključna strukturna komponenta možganov, očesne mrežnice in mnogih drugih delov telesa. Tako kot EPA ga najdemo predvsem v živalskih proizvodih, kot so mastne ribe in ribje olje, pa tudi v mesu, jajcih in mlečnih izdelkih, hranjenih s travo.

 

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0