4x Sladko mandljevo olje 100ml – Primus natura

4x Sladko mandljevo olje 100ml

  • 100% Mandljevo olje
  • Bogato z vitaminom D in E
  • Odličen za nego kože
  • Primeren za vse tipe kože
  • Priložena razpršilka za lažjo aplikacijo

Original price was: 39,96 €.Current price is: 15,99 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

Nemastno, visoko kakovostno mandljevo olje odlično za nego kože, las, kot osnovno olje in tudi kot odstranjevalec ličil. Zelo je priljubljeno v anti-aging smernicah, saj odlična neguje in pomirja kožo. Z veliko vsebnostjo vitamina E  in D ima tudi antioksaditivne vplive.

Odlično se vpije v kožo in koža s tem postane mehka in gladka. Olje je svetlo rumene barve s prijetnim vonjem.

Sestavine (INCI): 100% sladko mandljevo olje (Prunus Amygdalus Dulcis)

Neto količina: 100ml

Poreklo: EU

Uporabno najmanj do: odtisnjeno na emabalaži

Proizvedeno v EU za: Madax d.o.o.,Ulica 28.maja 53, 1000 Ljubljana.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0