5x Kolagen + 3x MSM

 

  • Popolnoma brez dodatkov, 100% čisti MSM
  • Uporabljamo ga lahko kot prehranski dodatek ali dodatek h kozmetiki
  • Kolagen beauty 60 kapsul

79,47 

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Prehransko dopolnilo Kolagen beauty

Kolagen beuaty bo pripomogel, da bo tvoj telo dobilo prave vitamine in minerale in bo tvoje telo zasijalo.

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu. Nekateri ga imenujejo tudi čudežni gradnik, saj v svetu zdravja in lepote zaseda prvo mesto.

Kolagen ima številne karakteristike:

  • predstavlja velik del naše kože, sklepnega hrustanca in drugihv tkiv,
  • podpira rast las in nohtov,
  • skrbi za elastičnost kože in še mnogo drugih funkcij.

Naše kapsule vsebuje vrste kolagena tipa I – II – III.

Kolagen tipa I je najpogostejša oblika kolagena v telesu oziroma je najbolj zastopana oblika kolagena v telesu. Pomemeben je predvsem pri ohranjanju mladostnega videza zato je za veliko ljudi najbolj pomemben. Kolagen tipa II je pomemben predvsem za naše sklepe, saj ga najdemo v hrustancu, kjer ustvarja zaščito. Kolagen tipa III pa igra ključno vlogo pri dobrem počutju in našem notranjem zdravju. Predvsem ima velik vpliv na zdravje črevesja.

Hialuronska kislina je odlična vlažilna snov, ki bo napolnila prostor med kolagenom on odlično vlažival vašo kožo.

Vsem znan vitamin C pa bo prispeval k naravni tvorbi kolagena in ohranjal zdravje hrustančnega tkiva, hkrati pa bo podprl vaš imunski sistem.

Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

Biotin prispeva k ohranjanju zdrave kože in las.

Jod bo pripomogel k vzdrževanju vaše kože, da bo ta lepa še naprej.

Vitamin A pomaga ohranjati zdravo kožo in sluznico nosu, sinusov in ust.

Niacin pomaga graditi celice v koži, hkrati pa jih ščiti pred okoljskimi obremenitvami, kot so sončna svetloba, onesnaženje in toksini. Zdravi akne. Niacinamid je lahko koristen pri hudih aknah, zlasti vnetnih oblikah, kot so papule in pustule

Vitamin B2 / Riboflavin je odličen dodatek, ki bo pomagal pri zdravju kože, zmanjšal utrujenost in pripomogel pri delovanju rdečih krvnih celic

Upočasnite proces staranja s tem vrhunskim kolagenskim prehranskim dopolnilom z visoko absorpcijsko sposobnostjo.

Lahko zmanjša bolečine v sklepih, kar bi lahko izboljšalo vašo kakovost življenja.

MSM je med ljudmi zelo priljubljen zaradi njegovega učinka pri zmanjševanju bolečin v sklepih in mišicah. Mnogi posamezniki, ki se spopadajo s tovrstnimi težavami, uporabljajo MSM kot naravno sredstvo za olajšanje bolečin, saj je znano, da lahko zmanjša vnetje in pomaga pri obnovi poškodovanih tkiv.

Raziskave so pokazale, da lahko ljudje, ki trpijo zaradi degeneracije sklepov – pogostega vzroka za bolečine v kolenih, hrbtu, rokah in bokih – izkusijo koristi različnih metod zdravljenja, ki lahko zmanjšajo bolečine in izboljšajo mobilnost ter kakovost življenja.

Degeneracija sklepov lahko močno vpliva na kakovost vašega življenja, saj lahko omeji vašo sposobnost gibanja in zmanjša vašo mobilnost. To lahko privede do težav pri opravljanju vsakodnevnih opravil, zmanjšane samostojnosti ter izgube življenjskega užitka.

Ima protivnetne učinke, kot je zvišanje ravni glutationa.

Protivnetne lastnosti MSM so dobro dokumentirane z znanstvenimi raziskavami. MSM poveča raven glutationa, močnega antioksidanta, ki ga proizvaja vaše telo.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0