BF PAKET UREJENA PREBAVA

Količina Izdelkov:

6x Probiotiki BC-2 (60 kapsul)
6x Her Balance PLUS (60 kapsul)

  • Podpora Prebavnemu Sistemu: Probiotiki BC-2 vsebujejo visokokakovostne LactoSpore® bakterije, ki izboljšujejo črevesno floro in prebavo.
  • Hormonsko Ravnovesje: Her Balance PLUS uravnava ženske hormone in lajša menstrualne težave.
  • Okrepljen Imunski Sistem: Probiotiki BC-2 pomagajo krepiti imunski sistem.
  • Naravna in Veganska Sestava: Oba izdelka sta veganska in varna za uporabo.
  • Celovita Negovanje Ženskega Zdravja: Her Balance PLUS za intimno zdravje in splošno udobje.

149,90 

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

BF PAKET UREJENA PREBAVA

Ta paket je posebej zasnovan za ženske, ki si želijo izboljšati svoje prebavno zdravje in hormonsko ravnovesje. Vsebuje šest paketov Probiotiki BC-2, ki zagotavljajo visoko kakovostne probiotične bakterije LactoSpore®. Te bakterije so ključne za uravnoteženje črevesne flore, izboljšanje prebavnega zdravja in krepitev imunskega sistema. Zaradi svoje sposobnosti preživetja v kislem okolju želodca in termalne stabilnosti so še posebej učinkovite pri doseganju črevesja in zagotavljanju njihove polne učinkovitosti​​​​​​​​​​.

Paket prav tako vključuje šest paketov Her Balance PLUS, posebej oblikovanega za ženske, za uravnavanje hormonskega ravnovesja in reševanje menstrualnih in prebavnih težav. Skupaj ta kombinacija probiotikov in Her Balance PLUS zagotavlja celostno podporo ženskemu telesu, prispeva k boljšemu počutju in izboljšanemu hormonskemu ravnovesju.

BF PAKET UREJENA PREBAVA je idealen za ženske, ki si želijo holistično podpirati svoje zdravje in dobro počutje.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0