BF PAKET za HUJŠANJE

Količina Izdelkov:

6x Active BURN+ (60 kapsul)
4x Water Out (50 kapsul)
6x Probiotik BC-2 (60 kapsul)

  • Podpora pri Hujšanju: Active BURN+ z naravnimi sestavinami, kot so jabolčni kis in zeleni čaj, ki spodbujajo metabolizem in hujšanje.
  • Uravnavanje Vodne Bilance: Water Out s peteršiljem, koprivo in drugimi naravnimi izvlečki za zmanjšanje zadrževanja vode v telesu.
  • Zdrava Prebava: Probiotik BC-2 za uravnoteženje črevesne flore in izboljšanje prebavnega zdravja.
  • Naravne in Visokokakovostne Sestavine: Veganski in naravni izdelki, skrbno izbrani za optimalne rezultate.
  • Celostni Pristop k Dobremu Počutju: Kombinacija izdelkov za splošno podporo zdravja in dobrega počutja.

Original price was: 527,28 €.Current price is: 179,90 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

BF PAKET za HUJŠANJE

BF PAKET za HUJŠANJE je zasnovan za tiste, ki iščejo učinkovito podporo pri svojih ciljih hujšanja in dobrega počutja. Vsebuje šest paketov Active BURN+, ki združujejo naravne sestavine, kot so jabolčni kis, zeleni čaj, Garcinia cambogia in guarana, za podporo zdravemu metabolizmu in energiji​​.

V paketu so tudi štiri pakete Water Out, ki vsebujejo naravne diuretike, kot so peteršilj, kopriva, regrat in breza. Ti izvlečki pomagajo pri naravnem uravnavanju telesnih tekočin in zmanjšanju zadrževanja vode​​.

Za podporo prebavnemu sistemu in uravnoteženju črevesne flore paket vključuje šest paketov Probiotik BC-2, ki s kakovostnimi probiotičnimi bakterijami LactoSpore® izboljšuje prebavo in krepi imunski sistem​​​​​​​​​​.

BF PAKET za HUJŠANJE je idealna izbira za vse, ki si želijo celovito podpreti svoje zdravje in dobro počutje ter doseči cilje povezane s hujšanjem in uravnavanjem telesne teže.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0