BF PAKET za SKLEPE 2

Količina Izdelkov:

4x Kolagen Kompleks (50 kapsul)
4x FlexiMax PRO+ (50 kapsul)
6x Magnesium Power 400 (60 kapsul)

  • Celovita Podpora Sklepom in Koži: Kolagen Kompleks z različnimi tipi kolagena in vitaminom C za zdravje sklepov in kože.
  • Naravna Podpora Gibljivosti: FlexiMax PRO+ z naravnimi izvlečki kot so MSM, bajkalska čeladnica in bosvelija za zdravje sklepov.
  • Energijska Podpora in Zdravje Mišic: Magnesium Power 400 s kombinacijo magnezijevega citrata in oksida za optimalno delovanje mišic.
  • Veganski in Naravni Izdelki: Visokokakovostni, naravni in veganski izdelki, primerni za vse starosti.
  • Dolgotrajna Uporaba: Paketi so zasnovani za dolgotrajno uporabo, z zadostno količino za kar 6 mesecev.

119,90 

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

BF PAKET za SKLEPE 2

BF PAKET za SKLEPE 2 je zasnovan za tiste, ki iščejo celovito podporo za zdravje sklepov in kože. Paket vključuje štiri pakete Kolagen Kompleksa, ki je sestavljen iz različnih tipov kolagena (goveji, ribji, piščančji) in vitaminom C. Ta kombinacija pomaga pri ohranjanju čvrstosti in prožnosti kože ter podpira zdravje sklepov. Dodatki kot so njivska preslica in granatno jabolko zagotavljajo dodatne koristi za zdravje kože​​.

Paket prav tako vključuje štiri pakete FlexiMax PRO+, ki je oblikovan z naravnimi izvlečki kot so MSM, bajkalska čeladnica, bosvelija, ingver, kurkuma in mačji krempelj. Ti izvlečki so znani po svojih protivnetnih in antioksidativnih lastnostih, ki podpirajo zdravje sklepov in gibljivost​​​​.

Za podporo mišicam in živčnemu sistemu je v paket vključenih šest paketov Magnesium Power 400. Ta dodatek vsebuje magnezij v dveh oblikah (magnezijev citrat in magnezijev oksid), ki skupaj zagotavljata optimalno absorpcijo in izkoristek. Magnezij je ključen za zdravje mišic, živčnega sistema in prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti​​​​.

BF PAKET za SKLEPE 2 je idealna izbira za vse, ki želijo naravno in učinkovito podpreti svoje sklepe in mišice ter ohraniti zdravo in čvrsto kožo.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0