BF PAKET za SKLEPE

Količina Izdelkov:

4x Kolagen Kompleks (50 kapsul)
4x FlexiMax PRO+ (50 kapsul)
6x Magnezij Kompleks (40 kapsul)

  • Podpora Sklepom in Koži: Kolagen Kompleks z različnimi tipi kolagena in vitaminom C za zdravje sklepov in čvrsto kožo.
  • Protivnetni Učinki in Gibljivost: FlexiMax PRO+ z naravnimi izvlečki za podporo sklepom in zmanjšanje vnetja.
  • Mišična in Nevrološka Podpora: Magnezij Kompleks s petimi oblikami magnezija, vitamini in minerali za mišično delovanje in živčni sistem.
  • Veganski in Naravni Izdelki: Visokokakovostni in naravni izdelki, primerni za vse starosti.
  • Dolgotrajna Uporaba: Paketi so zasnovani za dolgotrajno uporabo, z zadostno količino za več kot mesec dni.

Original price was: 391,86 €.Current price is: 159,90 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

BF PAKET za SKLEPE

BF PAKET za SKLEPE je idealen za ljudi, ki iščejo celovito podporo za sklepe, mišice in splošno dobro počutje. Vsebuje štiri pakete Kolagen Kompleksa, ki s svojo edinstveno formulacijo kolagena tipa I, II in III ter vitaminom C zagotavlja podporo sklepom in koži. Kolagen je ključen za ohranjanje elastičnosti in mladostnega videza kože, prav tako pa je pomemben za zdravje sklepov​​.

V paketu so tudi štiri pakete FlexiMax PRO+, ki vsebujejo naravne izvlečke, kot so MSM, bajkalska čeladnica, bosvelija, ingver in kurkuma. Te sestavine so znane po svojih protivnetnih in antioksidativnih lastnostih, ki pomagajo pri ohranjanju zdravja sklepov in gibljivosti​​​​.

Paket dopolnjuje šest paketov Magnezij Kompleksa, ki vsebuje pet različnih oblik magnezija skupaj z vitamini in minerali. Magnezij je ključen za številne telesne funkcije, vključno z delovanjem mišic in živčnega sistema ter prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti​​.

BF PAKET za SKLEPE je odlična izbira za vse, ki si želijo naravno in učinkovito podpreti svoje sklepe, mišice in splošno zdravje.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0