BF PAKET za ŽENSKE 2

Količina Izdelkov:

6x Kolagen Beauty (60 kapsul)
6x Her Balance PLUS (60 kapsul)

  • Podpora Zdravi Koži, Lasem in Nohtom: Kolagen Beauty zagotavlja elastičnost in vitalnost.
  • Hormonsko Ravnovesje in Psihofizično Dobro Počutje: Her Balance PLUS uravnava ženske hormone in lajša menstrualne težave.
  • Izboljšanje Imunskega Sistema: Vitamini in minerali v Kolagen Beauty krepijo odpornost.
  • Celostna Negovanje Ženskega Zdravja: Her Balance PLUS za intimno zdravje in splošno udobje.
  • Naravne Sestavine: Varnost in učinkovitost za vsakodnevno uporabo.

Original price was: 407,88 €.Current price is: 139,90 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

BF Paket za ŽENSKE: Kolagen in Hormonsko Ravnovesje

Ta paket, namenjen za Black Friday, je idealen za ženske, ki si želijo izboljšati svoje splošno zdravje in lepoto. Vsebuje šest paketov Kolagen Beauty, ki s svojo bogato formulacijo kolagena, vitaminov in mineralov nudi popolno podporo za zdravje kože, las in nohtov. Pomaga v boju proti znakom staranja in izboljša elastičnost kože.

Poleg tega paket vključuje tudi šest paketov Her Balance PLUS, ki je specifično oblikovan za ženske. Ta dodatek pomaga pri uravnavanju hormonskega ravnovesja, rešuje težave, kot so menstrualni krči, napihnjenost in hormonsko pogojene kožne težave.

Ta paket je zasnovan za zagotavljanje celostne podpore ženskam, ki si želijo ohraniti svoje zdravje in naravno lepoto. BF Paket za ŽENSKE: Kolagen in Hormonsko Ravnovesje je optimalna izbira za vsako žensko, ki išče kakovostno in celostno nego svojega telesa.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0