Paket za Hujšanje “Dvojni Udar” (2x Active BURN+ + 1x Detox)

Količina Izdelkov:

2x Active BURN+ (60 kapsul)
1x Detox (50 kapsul)

  • Učinkovita Izguba Maščobe: Active Burn+ vsebuje naravne sestavine, ki spodbujajo kurjenje maščob, kar vodi do hitrejše in učinkovitejše izgube teže.
  • Globinsko Razstrupljanje Telesa: Detox vsebuje zeliščne ekstrakte, ki podpirajo delovanje jeter in ledvic pri naravnem procesu razstrupljanja telesa.
  • Izboljšanje Prebave in Zmanjšanje Napihnjenosti: Sestavine v Detox pomagajo pri izboljšanju prebavnega sistema, kar zmanjšuje občutek napihnjenosti in izboljšuje absorpcijo hranil.
  • Povečanje Energije in Vitalnosti: Aktivne sestavine v Active Burn+ pomagajo povečati raven energije, izboljšati presnovo in spodbujajo boljše splošno počutje.

Original price was: 89,79 €.Current price is: 52,49 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

PAKET ZA HUJŠANJE “DVOJNI DAR”

Ta paket je idealen za vse, ki se soočajo s težavami, kot so kopičenjem maščobe, nezmožnost izgube teže, občutek napihnjenosti in toksini v telesu.

Ta paket kombinira dve enoti Active Burn+ in eno enoto Detox za učinkovito izgubo maščobe in globinsko razstrupljanje. Active Burn+ pospešuje naravno kurjenje maščob, medtem ko Detox podpira odstranjevanje toksinov, kar skupaj ustvarja idealno okolje za doseganje vaših ciljev hujšanja in izboljšanje splošnega zdravja.

Ta sinergijski pristop pomaga pri izgubi teže, izboljšanju prebave in povečanju energije.

 

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0