E-knjiga Celostno pomlajevanje

  • Osvetljuje celostni pristop k upočasnitvi staranja.
  • Poudarja povezavo med vnetji, geni in življenjskimi dejavniki.
  • Praktični nasveti za izboljšanje kakovosti življenja.
  • Poudarek na prehrani, gibanju in uravnavanju stresa.
  • Cilji: gladka koža, več energije, boljše splošno počutje.

Original price was: 9,99 €.Current price is: 0,01 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

E-knjiga ‘Celostno pomlajevanje’ podrobno raziskuje različne aspekte prezgodnjega staranja in kako jih lahko obvladamo. Osredotoča se na vnetja kot ključni vzrok staranja, vpliv genetike in epigenetike, in znake ter simptome prezgodnjega staranja. Knjiga nudi vpogled v pomlajevalni življenjski slog, ki vključuje prehranske smernice, poudarek na zdravju prebavnega sistema, uravnavanje hormonov in pomen kakovostnega spanca. Avtor podaja konkretne nasvete za izboljšanje fizičnega in mentalnega zdravja, z namenom zmanjšanja učinkov staranja in izboljšanja kakovosti življenja.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0