E-knjiga – Osnovni vodnik za ženske hormone

Obsega kar 70 Strani o hormonskem ravnovesju

  • Jasne in preproste razlage o delovanju ženskih hormonov.
  • Praktični nasveti za uravnavanje hormonskega ravnovesja.
  • Strategije za obvladovanje menopavze in menstrualnih težav.
  • Poglobljeno znanje o vplivu prehrane in življenjskega sloga na hormonsko zdravje.
  • Razbijanje mitov in odgovori na pogosta vprašanja o ženskih hormonih.

Original price was: 19,99 €.Current price is: 0,01 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

Knjiga “Osnovni Vodnik za Ženske Hormone” je celovit vir informacij, namenjen ženskam, ki želijo bolje razumeti svoje hormonsko zdravje. Namenjena je ženskam vseh starosti in pokriva širok spekter tem, od osnovnih hormonskih funkcij do kompleksnih vprašanj, kot so menstrualne težave in menopavza.

Avtorji knjige so priznani strokovnjaki na področju ženskega zdravja in hormonov. S pomočjo jasnih razlag in praktičnih nasvetov bralcem pomagajo razumeti, kako hormoni vplivajo na fizično, čustveno in psihično počutje. Posebna pozornost je namenjena uravnavanju hormonskega ravnovesja preko prehrane, življenjskega sloga in obvladovanja stresa.

Knjiga vsebuje tudi praktične nasvete za izboljšanje kakovosti življenja, obravnava pogosta vprašanja in razbija mite, ki obkrožajo ženske hormone. Njen cilj je oborožiti bralke z znanjem in orodji, ki jim bodo pomagala voditi bolj uravnoteženo in zdravo življenje.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0