E-knjiga Skrivnost trajnega hujšanja

  • Odkrijte skrivnosti trajnega hujšanja.
  • Razumevanje vloge presnove in hormonov.
  • Praktični nasveti za uravnoteženo prehrano.
  • Strategije za obvladovanje stresa in čustvenega prenajedanja.
  • Vaje za vsak tip telesa.
  • Zgodbe o uspehu in motivacija.

Original price was: 19,99 €.Current price is: 0,01 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

E-knjiga “Skrivnosti trajnega hujšanja” ponuja poglobljen vpogled v celostni pristop do trajnega hujšanja. Bralci bodo pridobili niansirano razumevanje, kako presnova in hormoni lahko vplivajo na upravljanje telesne teže in izvedeli več o vlogah jeter in ščitnice v tem procesu. Poleg tega knjiga raziskuje vplive insulina in hormonov lakote, kot sta leptin in grelin, s čimer zagotavlja celovito ozadje o tem, kako ti dejavniki lahko vplivajo na potovanje hujšanja posameznika.
Bralci bodo pridobili tudi praktično znanje o prehranskih priporočilih, prilagojenih različnim telesnim tipom, in kako te prilagoditi individualnim potrebam. Knjiga se ne izogiba psihološkim aspektom hujšanja, obravnava vpliv stresa, depresije in tesnobe na težo ter ponuja strategije za boj proti tem težavam.
Poleg tega “Skrivnosti trajnega hujšanja” zagotavlja uporabne nasvete o vajah, prilagojenih različnim telesnim tipom, kar zagotavlja, da bralci lahko najdejo fitnes rutino, ki jim najbolje ustreza. Skozi knjigo uspešne zgodbe služijo kot motivacija, ki prikazujejo, da je trajno hujšanje dosegljivo z pravim pristopom in miselnostjo.
Ta e-knjiga ni le o izgubi teže; gre za začetek transformacijske poti, ki spodbuja zdravje, bolj uravnotežen življenjski slog. Ne glede na to, ali ste na začetku poti ali ste se že leta borili z upravljanjem telesne teže, lahko ta knjiga postane dragocen vir pri doseganju in vzdrževanju vaših ciljev hujšanja.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0