Paket za Hujšanje “Energija in Prebava” (1x Active BURN+ + 1x Probiotiki)

Količina Izdelkov:

1x Active BURN+ (60 kapsul)
1x Probiotiki (60 kapsul)

  • Učinkovito Kurjenje Maščob in Izboljšana Presnova: Active Burn+ vsebuje sestavine, ki naravno spodbujajo presnovo in kurjenje maščob.
  • Zdrava Prebava in Črevesna Flora: Probiotiki v tem paketu krepijo prebavni sistem in spodbujajo ravnovesje črevesne mikroflore.
  • Boljša Absorpcija Hranil in Izboljšanje Imunskega Sistema: Probiotiki pomagajo pri boljši absorpciji hranil, kar krepi imunski sistem in splošno zdravje.
  • Večja Dnevna Energija in Splošno Počutje: Active Burn+ in Probiotiki skupaj delujeta na povečanje energije in izboljšanje splošnega počutja.

Original price was: 60,89 €.Current price is: 40,90 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

PAKET ZA HUJŠANJE “Energija in Prebava”

Ta paket je odlična izbira za vse, ki se soočajo s težavami, kot so slaba prebava, pomanjkanje energije in težave z izgubo teže.

Ta paket združuje eno enoto Active Burn+ in eno enoto Her Balance Plus, kar je idealna izbira za ženske, ki si želijo izgubiti težo in hkrati vzdrževati hormonsko ravnovesje. Active Burn+ pospešuje kurjenje maščob, medtem ko Probiotiki podpirajo zdravo črevesno floro, izboljšujejo prebavni proces in spodbujajo boljše absorpcije hranil, kar skupaj prispeva k boljšemu splošnemu zdravju in vitalnosti.

Ta kombinacija pomaga pri izgubi teže in podpira visoko raven energije ter boljše splošno zdravstveno stanje.

 

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0