Konjac gobica

  • Narejana iz 100% vlakenj gomolja 
  • dodatek bambusoveg olja
  • Vrhunska nega kože zgolj z dodatkom vode
  • Primerna za nečisto in težavno kožo

11,99 

Na zalogi

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Uporaba: gobico namočimo v skodelici vode za cca. 3 minute. Gobice po namakanju ne ožemamo, saj tako poškodujmeo vlakna. Nežno jo iztisnemo in nato je pripravljena za uporabo. S krožnimi masažnimi gibi nežno potrgnemo kožo na obrazu ali kateremu drugemu delu telesa. Gobico po končani uporabi peremo in pustimo, da se posuši. Ko jesuha ponovno postane trda. Gobico menjamo na 1-3 mesece.

Sestavine: gomoljeva korenina, oglje.

 

Pogosta vprašanja

DOSTAVA

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

ROK UPORABNOSTI

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Vsi izdelki, ki so odpremljeni imajo najmanj 1/3 celotnega roka uporabnosti. V kolikor je rok krajši, je izdelek na znižanju in tudi primerno označen. 

PLAČILO

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.