Magnezijevo olje v spreju 150ml – Primus natura

  • Sproščujoče
  • Regenerira
  • Blaži 
  • Odličen za športnike, rekreativce 
  • Odlično za masaže

8,99 

Na zalogi

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Magnezijevi ioni, absorbirani skozi kožo, po treningu sproščajo in lajšajo bolečine v mišicah. Zaradi mastne teksture je olje popolno za sproščujoče masaže.

Magnezijevo olje je popolnoma naraven koncentrat magnezijevega klorida, brez kakršnih koli dodatkov. 

Olje sprošča, krepi in deluje blagodeljno na mišice, sklepe in vezi. 

Uporaba: Olje preprosto popršite na željena mesta telesa, pustite, da se vpije v kožo ali pa ga vtrite z masažo.

Olje lahko povzroča srbečico in ščemenje. V kolikor je občutek premočen olje sperite z vodo. Občutek bi moral po nekaj nanosih bili milejši oziroma popolnoma izginiti. Izogibajte se stiku z očmi in ranam.

Sestavine: voda, magnezijev klorid heksahidrat

Neto količina: 150ml

Poreklo: EU

Uporabno najmanj do: odtisnjeno na emabalaži

Proizvedeno v EU za: Madax d.o.o., Ulica 28.maja 53, 1000 Ljubljana.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Vsi izdelki, ki so odpremljeni imajo najmanj 1/3 celotnega roka uporabnosti. V kolikor je rok krajši, je izdelek na znižanju in tudi primerno označen. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.