MSM 125g

  • Najčistejša oblika MSM
  • Mineral lepote
  • 100% MSM
  • Praktično uživanje
  • 41 odmerkov

Original price was: 19,98 €.Current price is: 15,30 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

MSM, ali metil sulfonil metan, je organska spojina žvepla, ki jo najdemo v naravi in jo telo lahko enostavno absorbira. Prisoten je v rastlinah, živalih in človeškem telesu ter nastane kot produkt razkrajanja fitoplanktona v morju. Preko procesov izhlapevanja in dežja se MSM prenese na zemljo, kjer ga absorbirajo rastline.

Večino MSM dobimo s prehrano, predvsem z zelenjavo, kot so čebula, česen, brokoli in druge kapusnice, ter z živilom živalskega izvora, kot sta mleko in jajca. Vendar pa toplotna obdelava teh živil znatno zmanjša njihovo vsebnost MSM. Najdemo ga tudi v oreščkih in semenih. MSM se že dolga leta uporablja kot laboratorijsko pridobljen prehranski dodatek.

Poznan kot “mineral lepote”, MSM igra ključno vlogo v človeškem telesu, vključno z mišicami, kožo, kostmi, lasmi in nohti. Je ključna sestavina za sintezo kolagena in vezivnega tkiva in ima pomembno vlogo v različnih presnovnih procesih. V telesu prispeva k izgradnji esencialnih aminokislin metionina in cisteina.

MSM v prahu je posebej koristen za:

  • starejše,
  • športno aktivne,
  • tiste, ki želijo okrepiti vezivno tkivo,
  • tiste, ki želijo okrepiti imunski sistem.

Ta izdelek je kategoriziran kot prehransko dopolnilo.

Sestavine

Neto teža: 125g
Sestavine: MSM – metilsulfonilmetan
Shranjevanje: Shranjevati zaščiteno pred
svetlobo in vlago do temperature 25 °C
Uporabno najmanj do / LOT: na embalaži
Proizvedeno v EU za: Madax d.o.o.,Ulica 28.
maja 53, 1000 Ljubljana

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 3g zmešajte v
vodo, sok, smoothi enkrat dnevno. Žlička ima
na eni strani 1g in na drugi 2 g merico.

Opozorilo: Ni priporočljivo za majhne otroke,
nosečnice in doječe matere. Priporočene dnevne
količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za
uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Pomembna sta raznolika in uravnotežena
prehrana ter zdrav način življenja.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0