PAKET BEAUTIFUL BURN

Paket BEAUTIFUL BURN

Vsebuje naše najbolj prodajane izdelke!

V paketu dobite:

  • ActiveBURN+ 
  • Kolagen beauty
  • Anti cellulite FORTE

43,16 

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Prehransko dopolnilo Active BURN+ je sestava sinergijskih rastlinskih izvlečkov, ki pomagajo v boju za popolno postavo. Izdelan iz popolnoma naravnih sestavin je odličen pripomoček pri ohranjanju zdrave telesne teže.

Poskus hujšanja je lahko zelo zahtevna naloga, saj se lahko srečamo z različnimi izzivi, ki jih je težko premagati in lahko negativno vplivajo na našo motivacijo.

Nekatere od najpogostejših težav, s katerimi se lahko srečujemo, so občutek nenehne lakote, želja po nezdravi hrani, težave pri nadzorovanju velikosti porcij, pomanjkanje motivacije in podpore ter zadrževanje vode in napihnjenost.

Celulit, splošno znan kot pomarančna koža, je nenormalna porazdelitev maščobnega tkiva in spremembe v podkožju. Najpogosteje se pojavi na stegnih, trebuhu in zadnjici.

Mnoge sodobne ženske se soočajo s to težavo, ne glede na težo in starost.

Eden najpomembnejših elementov v boju proti pomarančni koži je pravilna prehrana, ki vam omogoča, da se znebite toksinov iz telesa, poleg tega pa izboljša limfni sistem in izboljša elastičnost vezivnega tkiva in kože.

Zato smo razvili pripravek Anti Cellulite , v katerem smo združili več sinergijsko delujočih sestavin.

Prehransko dopolnilo Kolagen beauty

Kolagen beuaty bo pripomogel, da bo tvoj telo dobilo prave vitamine in minerale in bo tvoje telo zasijalo.

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu. Nekateri ga imenujejo tudi čudežni gradnik, saj v svetu zdravja in lepote zaseda prvo mesto.

Kolagen ima številne karakteristike:

  • predstavlja velik del naše kože, sklepnega hrustanca in drugihv tkiv,
  • podpira rast las in nohtov,
  • skrbi za elastičnost kože in še mnogo drugih funkcij.

Naše kapsule vsebuje vrste kolagena tipa I – II – III.

Kolagen tipa I je najpogostejša oblika kolagena v telesu oziroma je najbolj zastopana oblika kolagena v telesu. Pomemeben je predvsem pri ohranjanju mladostnega videza zato je za veliko ljudi najbolj pomemben. Kolagen tipa II je pomemben predvsem za naše sklepe, saj ga najdemo v hrustancu, kjer ustvarja zaščito. Kolagen tipa III pa igra ključno vlogo pri dobrem počutju in našem notranjem zdravju. Predvsem ima velik vpliv na zdravje črevesja.

Hialuronska kislina je odlična vlažilna snov, ki bo napolnila prostor med kolagenom on odlično vlažival vašo kožo.

Vsem znan vitamin C pa bo prispeval k naravni tvorbi kolagena in ohranjal zdravje hrustančnega tkiva, hkrati pa bo podprl vaš imunski sistem.

Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

Biotin prispeva k ohranjanju zdrave kože in las.

Jod bo pripomogel k vzdrževanju vaše kože, da bo ta lepa še naprej.

Vitamin A pomaga ohranjati zdravo kožo in sluznico nosu, sinusov in ust.

Niacin pomaga graditi celice v koži, hkrati pa jih ščiti pred okoljskimi obremenitvami, kot so sončna svetloba, onesnaženje in toksini. Zdravi akne. Niacinamid je lahko koristen pri hudih aknah, zlasti vnetnih oblikah, kot so papule in pustule

Vitamin B2 / Riboflavin je odličen dodatek, ki bo pomagal pri zdravju kože, zmanjšal utrujenost in pripomogel pri delovanju rdečih krvnih celic

Upočasnite proces staranja s tem vrhunskim kolagenskim prehranskim dopolnilom z visoko absorpcijsko sposobnostjo.

 

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0