Paket BOŽANSKA

19,99 

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Paket božanska bo rešil težave vaše kože in vam povrnil mladost. Paket, ki je bil eksluzivno sestavljen samo za naše zveste stranke.

V njem najdeš naš najboljši Kolagen Beauty, ki bo pomagal tvojemu telesu vrniti lepoto od znotraj. Dodal ti bo kolagen in vse esencialne vitamine, ki jih potrebuje tvoja koža in telo, da izboljša tvoj imunski sistem, hkrati pa bo boš spet imela polno energije kot v mladih letih. MSM v prahu je prehransko dopolnilo, ki mo mnogi pravijo MINERAL LEPOTE. Odlično prečisti tvojo kožo in ji pomaga pri boju s aknami, kožnimi nepravilnostmi hkrati pa bo pomladil tudi tvoje sklepe. Za vrhunec smo v paket dodali še našo hialuronsko kislino 5%. Podobne namreč na trgu ne najdemo. Gre za čisto hialuronsko kislino visoke koncetracije, ki ima prave učinke, brez neprebnih primesi. Nekaj nanosov na teden in kaj kmalu bodo začele obrazne linije izgledati nekaj let mlajše.

Akcije je na voljo samo v času našega eksluzivnega prazovanja.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0