Paket lepota

Paket LEPOTA

Vsebuje naše najbolj prodajane izdelke za lepoto!

V paketu dobite:

 • Kolagen Beauty 60 kapsul
 • Biotin B7 90 kapsul 
 • MSM v prahu – 200g 

19,99 

Ni na zalogi

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Prehransko dopolnilo Kolagen beauty

Kolagen beuaty bo pripomogel, da bo tvoj telo dobilo prave vitamine in minerale in bo tvoje telo zasijalo.

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu. Nekateri ga imenujejo tudi čudežni gradnik, saj v svetu zdravja in lepote zaseda prvo mesto.

Kolagen ima številne karakteristike:

 • predstavlja velik del naše kože, sklepnega hrustanca in drugihv tkiv,
 • podpira rast las in nohtov,
 • skrbi za elastičnost kože in še mnogo drugih funkcij.

Naše kapsule vsebuje vrste kolagena tipa I – II – III.

Kolagen tipa I je najpogostejša oblika kolagena v telesu oziroma je najbolj zastopana oblika kolagena v telesu. Pomemeben je predvsem pri ohranjanju mladostnega videza zato je za veliko ljudi najbolj pomemben. Kolagen tipa II je pomemben predvsem za naše sklepe, saj ga najdemo v hrustancu, kjer ustvarja zaščito. Kolagen tipa III pa igra ključno vlogo pri dobrem počutju in našem notranjem zdravju. Predvsem ima velik vpliv na zdravje črevesja.

Hialuronska kislina je odlična vlažilna snov, ki bo napolnila prostor med kolagenom on odlično vlažival vašo kožo.

Vsem znan vitamin C pa bo prispeval k naravni tvorbi kolagena in ohranjal zdravje hrustančnega tkiva, hkrati pa bo podprl vaš imunski sistem.

Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

Biotin prispeva k ohranjanju zdrave kože in las.

Jod bo pripomogel k vzdrževanju vaše kože, da bo ta lepa še naprej.

Vitamin A pomaga ohranjati zdravo kožo in sluznico nosu, sinusov in ust.

Niacin pomaga graditi celice v koži, hkrati pa jih ščiti pred okoljskimi obremenitvami, kot so sončna svetloba, onesnaženje in toksini. Zdravi akne. Niacinamid je lahko koristen pri hudih aknah, zlasti vnetnih oblikah, kot so papule in pustule

Vitamin B2 / Riboflavin je odličen dodatek, ki bo pomagal pri zdravju kože, zmanjšal utrujenost in pripomogel pri delovanju rdečih krvnih celic

Prehransko dopolnilo BIOTIN

Vloga biotina v telesu
Vaše telo potrebuje biotin za presnovo ogljikovih hidratov, maščob in aminokislin. Priporoča se tudi za krepitev las in nohtov, zato je vključen v številne kozmetične izdelke.

Znaki pomanjkanja biotina
Kot vsi vitamini B je tudi biotin topen v vodi, kar pomeni, da ga telo ne more shraniti. Čeprav bakterije v črevesju lahko proizvedejo določeno količino biotina, lahko pride do pomanjkljivosti, tudi pri kožnih lezijah (tvorbah), šibkosti las ali cepljenju nohtov.

Redno jemanje biotina vpliva na:

 • Pravilna presnova energije
 • Pravilno delovanje živčnega sistema
 • Ohranjanje zdrave kože, las in nohtov
 • Duševna stabilnost

Svetujemo redno uporabo skupaj s kolagenom in hialuronsko kislino. Tako lahko v veliki večini nadomestimo pomanjkanje ključnih elementov za ohranjenje boljše kože, čvrste kože, močnih las in nohtov.

Prehransko dopolnilo MSM

Žveplo je zaradi svojih lastnosti priporočljivo za sklepe in kosti. Poleg tega blagodejno vpliva na mišice in kite. Priporočljivo za karpalni kanal, revmatoidni artritis in degeneracijo sklepov. Še posebej je primeren za uporabo pri športnikih in starejših.

Vpliva tudi na stanje kože, las in nohtov. Žveplo je še posebej priporočljivo za akne in mastno kožo. Zaradi svojih čistilnih, baktericidnih in protivnetnih lastnosti je sestavina številnih mil, krem in mask.

MSM lahko pomaga pri:

 • degeneracija sklepov
 • bolezni skeletnega sistema (sklepi, kosti in mišice)
 • kožne bolezni, npr. akne
 • alergije
 • izboljšanje stanja kože, las in nohtov

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Vsi izdelki, ki so odpremljeni imajo najmanj 1/3 celotnega roka uporabnosti. V kolikor je rok krajši, je izdelek na znižanju in tudi primerno označen. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0