Paket- Šipkovo olje + Hidrolat dam. vrtnice

Paket – Šipkovo olje + Hidrolat damaščanske vrtnice

Paket vsebuje:

  • Šipkovo olje 30ml
  • Hidrolat damaščanske vrtnice 100ml

9,77 

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Šipkovo olje 

Olje dobimo s hladnim stiskanjem majhnih semen sadja vrtnice. Ima rahlo rumenkasto barvo in nežno aromo – značilno za šipke. Ne diši po vrtnicah. Je dragocen vir nenasičenih maščobnih kislin in vitaminov A, E in C. Je odlično olje za nego zrele kože, rdeče kože in kože nagnjene k razbarvanju.

Zrela koža nagnjena k razbarvanju – visoka vsebnost vitamina C spodbuja sintezo kolagena, upočasni proces nastanka gub in posvetli kožo

Aknasta koža – uravnava izločanje sebuma, zmanjšuje učinek aken

Kapilarna koža in koža nagnjena k razbarvanju – visoka vsebnost tesnil vitamina C, ki preprečuje razpoke majhnih žil v koži

Hidrolat damaščanske vrtnice

Doživite osupljivo svežino kraljice vseh rož – damaščanske vrtnice…

Rožna voda damaščanske vrtnice, znan tudi kot hidrolat, vas očara s svojim blagim in nežnim vonjem po vrtnicah, ki pomirja, osvežuje in prinaša radost v vaš dan.

Hidrolat (hidrosol, rožna voda) se pridobi z destilacijo cvetov damaščanske vrtnice in je nosilec sveže arome in blagodejnih učinkov, ki jih je treba doživeti.

Hidrolat damaščanske vrtnice je lahko uporabljen kot tonik ali kot pršilo za obraz za vse vrste kože, zlasti pa je primeren za suho in zrelo kožo. Proizvaja se v EU in se pridobiva iz visoko kakovostnih bolgarskih vrtnic.

  • najvišje kakovosti,
  • 100% naravno izdelan,
  • brez dodanih konzervansov, alkohola ali emulgatorjev,
  • ima blag vonj po vrtnicah.

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Vsi izdelki, ki so odpremljeni imajo najmanj 1/3 celotnega roka uporabnosti. V kolikor je rok krajši, je izdelek na znižanju in tudi primerno označen. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0