Paket za Hujšanje “Harmonija in Vitkost” (1x Active BURN+ + 1x Her Balance Plus)

Količina Izdelkov:

1x Active BURN+ (60 kapsul)
1x Her Balance Plus (60 kapsul)

  • Pospešena Izguba Maščobe z Naravnimi Sestavinami: Active Burn+ vsebuje učinkovite sestavine za kurjenje maščob, ki ciljajo na odvečno telesno maščobo.
  • Hormonsko Ravnovesje za Boljše Zdravje: Her Balance Plus uravnava hormonsko ravnovesje, kar je ključno za zmanjšanje telesne mase in izboljšanje splošnega zdravja.
  • Izboljšanje Razpoloženja in Čustvene Stabilnosti: Her Balance Plus pomaga pri uravnavanju razpoloženja in zmanjšuje simptome PMS in menopavze.
  • Večja Energija in Vitalnost: Active Burn+ pomaga pri dvigu energije, kar omogoča boljše delovanje čez dan in večjo aktivnost.

Original price was: 65,89 €.Current price is: 41,90 €.

Ali pa naročite po telefonu: 01 828 56 22

PAKET ZA HUJŠANJE “Harmonija in Vitkost”

Ta paket je idealen za vse, ki se soočajo s težavami, kot so Hormonsko neravnovesje, težave s hujšanjem, nihanje razpoloženja.

Ta paket združuje eno enoto Active Burn+ in eno enoto Her Balance Plus, kar je idealna izbira za ženske, ki si želijo izgubiti težo in hkrati vzdrževati hormonsko ravnovesje. Active Burn+ pospešuje učinkovito izgubo maščobe, medtem ko Her Balance Plus uravnava hormonsko ravnovesje, kar je ključnega pomena za ohranjanje zdravja in dobrega počutja.

Ta kombinacija spodbuja izgubo teže, izboljšuje splošno počutje in pripomore k večji uravnoteženosti telesa in uma.

 

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Izdelke izredno hitro prodajamo in obračamo, zato se nikoli ne zogid, da bi te imeli krajše roke uporabe. Tako so izdelki vedno z vsaj 1 letom roka uporabe. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.

0