Spirulina kozmetična glina 100g – Primus natura

  • Spirulina za kozmetične namene
  • Najvišje kakovosti
  • Glina za obraz
  • Odlična za utrujeno, starejšo kožo 
  • Pomaga pri suhi in občutljivi koži

3,20 

Na zalogi

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Uporaba: 10g gline (dve žličke) zmešamo skupaj s 10ml vode in mešamo dokler ne dobimo goste teksture. Kot dodatek za boljši učinek lahko dodamo različna olja kot je arganovo, madljevo, šipkovo… Počakamo, da se glina strdi in s toplo vodo speremo.

Opozorilo: pri uporabi gline ne uporabljajte kovinskih pripomočkov (žličk) temveč lesene ali plastične. Pazimo, da gline ne dobimo v oči, usta oziorma občutljive predele.

Sestavine: spirulina (spirulina patensis) v prahu

Količina: 100g

Poreklo: Kitajska

Pogosta vprašanja

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Vsi izdelki, ki so odpremljeni imajo najmanj 1/3 celotnega roka uporabnosti. V kolikor je rok krajši, je izdelek na znižanju in tudi primerno označen. 

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.