Spirulina kozmetična glina 100g – Primus natura

  • Spirulina za kozmetične namene
  • Najvišje kakovosti
  • Glina za obraz
  • Odlična za utrujeno, starejšo kožo 
  • Pomaga pri suhi in občutljivi koži

7,99 

Na zalogi

Ali pa naročite po telefonu: 070 655 713

Uporaba: 10g gline (dve žličke) zmešamo skupaj s 10ml vode in mešamo dokler ne dobimo goste teksture. Kot dodatek za boljši učinek lahko dodamo različna olja kot je arganovo, madljevo, šipkovo… Počakamo, da se glina strdi in s toplo vodo speremo.

Opozorilo: pri uporabi gline ne uporabljajte kovinskih pripomočkov (žličk) temveč lesene ali plastične. Pazimo, da gline ne dobimo v oči, usta oziorma občutljive predele.

Sestavine: spirulina (spirulina patensis) v prahu

Količina: 100g

Poreklo: Kitajska

Pogosta vprašanja

DOSTAVA

Vse pakete dostavlja dostavna služba GLS, ki so naši pogodbeni partnerji. So izredni zanesljiva dostavna služba, katere prva naloga je razveseliti kupca. 

Vsi paketi so predvidoma dostavljeni v 1-2 delovnih dneh. Vsa naročila do 13:00 odpremimo še isti dan in so pri vas že naslednji delovni dan. 

ROK UPORABNOSTI

Vse izdelke pred pošiljanjem preverimo, saj strmimo k temu, da kupec dobi čim daljši rok uporabe. Vsi izdelki, ki so odpremljeni imajo najmanj 1/3 celotnega roka uporabnosti. V kolikor je rok krajši, je izdelek na znižanju in tudi primerno označen. 

PLAČILO

Trenutno ponujamo 4 plačilne metode. Plačilo po povzetju (dodaten strošek 1€), plačilo na TRR račun, plačilo s kartico (Mastercard, American express, Visa) in plačilo z sistemom Paypal. Vrsto plačila izberete sami ob zaključku nakupa.